Arkadasim o gün deşifre olmamak icin cvp verememiştim:) öncelikle ankete katilan herkese cokkk tşk ediyorum.. Nefes seslerimin duyulma sebebi burundan hicbi sekilde nefes alamıyo olmam :) 2şubatta ameliyatla bu illetten kurtuluyorum şükürleri olsun ki.. sürekli ağızdan nefes alarak soylemek zorunda oldugum icin nefes sesleri ne yazik ki bende yogun olarak duyuldu.. inanin tıkanarak şarkı söylüyorumbu arada evet profesyonel değilim.. sadece mutfakta ve banyoda mırıldananlardanım :) asil meslegim iç mimarlık.. inş bundan sonra harıl harıl nefes alırımda daha iyi yorumlarim .. tşk ediyorum hepinize..
Yaaa kim 1. oldu,
nickler aciklandi mi,
ben mi kacirdimm salakcinni
4.numara kimmisss, ben onu cok begendim :asigim:
vaay, bir kısmından o kadar alkış kıyametse tamamını söylesen nolur kim bilir ablacım aklinialirimsmile
Eminim herkes kaçar ablacığımkaydirigubbakcemile3
ablamız nazlı çıktı aklinialirimsmile
demek benim de ağıma kolayca düşüremediğim
meşhur etme vaatleriyle kandıramadığım kişiler varmış boshayallersmile
ben o kaçanların aklına şaşarım ayrıca zemuszemus
geriden başlayarak yorumları okuyordum, anladım canım. mazerete göre, harika bir performans olarak özetleyebilirim.
şimdiden geçmiş olsun. tekrar tekrar dinliyorum, ağzınıza sağlık.
boshayallersmile
herkesi tebrik ediyorum.
ayy puffum ben orayı atlamışım, geçmiş olsun kuzum :1hug:
Tamam gördüm sonuclari..
1. emdev, tebrik ederim, sonuna kadar hakettin, harikaydi sarkin da sen de :asigim:
2. puff, kizz sen de cok iyiydin, cok icli söylemissin, en cokda ondan etkilendim.
Yarismayi düzenleyen ve katilan bütün arkadaslari tebrik ediyorum. :lepi:
puff canım senin sesinde harikaydı defalarca dinleyip durdum
bu arada çenem kantocu hatun senmişin ama nedense tahminde etmiştim şuan seni dinliyom yaa sen ne şeker kızsın
yaaa ben nilin şarkısını söyleyen arkadaşıda merak ettim
3. arkadaşımızın seside çok güzeldi
yeni projeleri sabırsızlıkla bekliyoz
bir de artık oylamamız bittiğine göre kendimi de açıklayabilirim
sizlere daha çok çalıştığım daha çok vakit ayırabildiğim bir şarkıyla hoşluk yapmak isterdim ama
bu işin teknik kısımları tahmin ettiğimden daha çok oyaladı, dersime çalışamadım :kedi:
şarkımı adamakıllı tekrar okuyacaktım, malesef vakit kalmadı, beğenmediğim halde yine de renk olsun koydum
ben kalender meşrebim :dance:
güzel çirkin aramam :dance:
gönlüme bir eğlence isterim olsun :dance:
saçları samur :dance:
gözleri mahmur :dance:
biraz da şirin olsun :dance:
diyerek sizi bir parçalığına da olsun eğlendirebildiysem ne mutlu bana :dance: