çok sağol puffum, çok güzel oldu, devamında da katılımlarınızla şenlenecek ortalık :dance:
bu arada 2. yarışma pop dalında olacak :dance:
rakip eleme politikası demek :uhm:
aslında iyi fikir :jeyyar:
inş kısmet olursa katılıcam ama nalansuya dinletmek yok :roflol: .. emdev'le beni sabote etmeyi planlıyoda :lepi:
Sen gönüllerin şampiyonusun bebegim, nalansuyla sen, bana göre ''KK'nin en iyi yarışma düzenleyenleri'' olarak birinciliği hakettiniz :hooray:
Bu arada Kazen'e tşk edemedim süprizi için a.s. .. Harikaydı cok profesyonel bi jingle olmus :lepi: .. Kendi sesi sanırım.. Valla ses süperdi.. keşke yarışmacılardan biri olsaydı :)
cenebaz cok aradın mı bu opucugu :bbo:
Bence de bugüne kadar düzenlenen en güzel, en keyifli yarışmaydı :lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Şeniz Çenebaz Nalansu opuyorumnanaktan
kutlayan büyün kk bayanları opuyorumnanaktan
Kaze'nin sıngle da çok hoş ve egzotikti yerimseniben
valla agzınıza saglık yaaa 2 şer kez dilediklerim bile oldu süpersinzzz
hehehe gecelerde orada burada uzatılan mikrofonları geri çevirmeyip bolbol alkış alırımgünaydın hepinize hihoyyyt
çok teşekkürler barçman ablacım, devamı da kapıda hihoyyyt
herkesi bekleriz, gördüğünüz gibi kapımız herkese açık opuyorumnanaktan
az önce mama yapıyom mutfakta bi yandanda karabasan geceleri sölüyom daha dogrusu sölemeye çalışıyom ama bu yeni versiyon...kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
KARAÜZÜM GECELERE SOR BENııı
hehehe gecelerde orada burada uzatılan mikrofonları geri çevirmeyip bolbol alkış alırım
ama sadece bir kubbe için bütün bir şarkıya sesim yetmez benimkaydirigubbakcemile3