emdew tebrikler arkadasım oylamaya gec kalmışız farketmedık bile. 1 .ciye hediye olarak ne verıldı bılmıyorum benım söle bır teklıfım var cnm eger kabul edersenız.eşim muzık yönetmenı ve studyomuz var eger düşünürseniz bir parca demo kayıt alabiliriz. hedıyemız olsun. bende eşimden söz aldım :)
onaylanmadı mı birinci daha kafam karıstı ya. :) ne zaman ıstersenız musaıt oldugunuzda farketmez her zaman beklerız
kıslarrr hepinisi tekrar tekrar tebrik ediyorumopuyorumnanaktan
çenecik bu arada nedense bu şarkıyı söyleyenin sen olduğunu tahmin etmiştim senin gibim cıvıl cıvıl çünkü delikafadulden 2. sini merakla bekliyorum zemuszemus
Çene..gördünmü şekerim..herkes tahmin etmiş..Ben kalender meşrebim i senin söylediğini..
Puff..seni de tebrik ederim..Başarılı bir arkadaşımızsın..Müzikle ilgin varmıydı? yoksa sadece dinleyicimiydin?
emdew tebrikler arkadasım oylamaya gec kalmışız farketmedık bile. 1 .ciye hediye olarak ne verıldı bılmıyorum benım söle bır teklıfım var cnm eger kabul edersenız.eşim muzık yönetmenı ve studyomuz var eger düşünürseniz bir parca demo kayıt alabiliriz. hedıyemız olsun. bende eşimden söz aldım :)
sempatiksalakcinni hadi beni kötü yola düşürmeden ünlü yapınooy canımsın, süpersiniz yahu, leb demeden anlıyosunuz, bi dahakine cıvıl cıvıl şeyler söylemeyim de bakayım tanınacak mıyım :1ninca:
evet çok garipmiş, doğru anlatmışım demek kendimi :icecream:
ooy keşfedilecek demiştim ben
emdevim gelsin de keşfedin ablası sempatiksalakcinni
benim de kaset vaatlerim vardı, körpecik kızları yalan vaatlerle kandırmış olmayım
çaktırma ben ayarladım seni diyelim kaydirigubbakcemile3
sabahına yettim geldim :icecream:onaylandı kıs emdev birinci mesac attım damlar birazdan ..
Çene..gördünmü şekerim..herkes tahmin etmiş..Ben kalender meşrebim i senin söylediğini..
Puff..seni de tebrik ederim..Başarılı bir arkadaşımızsın..Müzikle ilgin varmıydı? yoksa sadece dinleyicimiydin?
sempatiksalakcinni hadi beni kötü yola düşürmeden ünlü yapın
Reklamlar sempatiksalakcinni
http://www.kadinlarkulubu.com/gorsel-yarisma/344108-guzellik-yarismasi-3.html
sempatiksalakcinni hadi beni kötü yola düşürmeden ünlü yapın