ÇeneSu Prodüksiyon İftiharla Sunar... KKSTAR...

Sizce hangi star ???

• 1 nolu Starımız

OY: 27 8,0%
  • 2 nolu Starımız

OY: 6 1,8%
  • 3 nolu Starımız

OY: 46 13,6%
  • 4 nolu Starımız

OY: 88 26,0%
  • 5 nolu Starımız

OY: 13 3,8%
  • 6 nolu Starımız

OY: 6 1,8%
  • 7 nolu Starımız

OY: 8 2,4%
  • 8 nolu Starımız

OY: 0 0,0%
  • 9 nolu Starımız

OY: 130 38,3%
  • 10 nolu Starımız

OY: 2 0,6%
  • 11 nolu Starımız

OY: 1 0,3%
  • 12 nolu Starımız

OY: 12 3,5%

• Ankete Katılan
    339
  • Anket Kapalı .
çok sağol puffum, çok güzel oldu, devamında da katılımlarınızla şenlenecek ortalık :dance:

bu arada 2. yarışma pop dalında olacak :dance:

inş kısmet olursa katılıcam ama nalansuya dinletmek yok :roflol: .. emdev'le beni sabote etmeyi planlıyoda :lepi:

hülya abalm çokkk teşekkürler ...sefiyorum senii...

bu arad puff cum rütbem nasıl canımm...

Sen gönüllerin şampiyonusun bebegim, nalansuyla sen, bana göre ''KK'nin en iyi yarışma düzenleyenleri'' olarak birinciliği hakettiniz :hooray:

Bu arada Kazen'e tşk edemedim süprizi için a.s. .. Harikaydı cok profesyonel bi jingle olmus :lepi: .. Kendi sesi sanırım.. Valla ses süperdi.. keşke yarışmacılardan biri olsaydı :)

Bence de bugüne kadar düzenlenen en güzel, en keyifli yarışmaydı :lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Şeniz Çenebaz Nalansu opuyorumnanaktan
kutlayan büyün kk bayanları opuyorumnanaktan
Kaze'nin sıngle da çok hoş ve egzotikti yerimseniben

az önce mama yapıyom mutfakta bi yandanda karabasan geceleri sölüyom daha dogrusu sölemeye çalışıyom ama bu yeni versiyon...kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

KARAÜZÜM GECELERE SOR BENııı

valla agzınıza saglık yaaa 2 şer kez dilediklerim bile oldu süpersinzzz :nazar: :nazar:

cenebaz cok aradın mı bu opucugu :bbo:

yok hiç zor olmadı kuşum aklinialirimsmile

Bence de bugüne kadar düzenlenen en güzel, en keyifli yarışmaydı :lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

çook şitüttürler canımmm opuyorumnanaktan

Şeniz Çenebaz Nalansu opuyorumnanaktan
kutlayan büyün kk bayanları opuyorumnanaktan
Kaze'nin sıngle da çok hoş ve egzotikti yerimseniben

megastarım mı gelmiş Şeniz

valla agzınıza saglık yaaa 2 şer kez dilediklerim bile oldu süpersinzzz :nazar: :nazar:

ohoo ben haftalardır bu şarkıları mırıldanıp duruyorum kaydirigubbakcemile3

ay hepsı çok güzel bunların oyum 4 de gıttı ama ılk gırışi şarkıya çok etkiledı benııı ağzınıza sağlık canlarrrr

Günaydın bende bugüne kadarki en güzel yarışmayı hazırlayan Çenebazımı öpüyorumŞeniz Yardımcılarına teşekkür ediyorum:lepi:
Yarışmaların devamınıda heyecanla bekliyorumzemuszemus

günaydın hepinize hihoyyyt
çok teşekkürler barçman ablacım, devamı da kapıda hihoyyyt

herkesi bekleriz, gördüğünüz gibi kapımız herkese açık opuyorumnanaktan

günaydın hepinize hihoyyyt
çok teşekkürler barçman ablacım, devamı da kapıda hihoyyyt

herkesi bekleriz, gördüğünüz gibi kapımız herkese açık opuyorumnanaktan
hehehe gecelerde orada burada uzatılan mikrofonları geri çevirmeyip bolbol alkış alırım
ama sadece bir kubbe için bütün bir şarkıya sesim yetmez benimkaydirigubbakcemile3

az önce mama yapıyom mutfakta bi yandanda karabasan geceleri sölüyom daha dogrusu sölemeye çalışıyom ama bu yeni versiyon...kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

KARAÜZÜM GECELERE SOR BENııı

:))))))))))))) alemsin yaaa.. rütbeni dün farkettim ama çok üstüne gitmiyim dedim mazallah ban filan yeriz :)))

Son düzenleme:
hehehe gecelerde orada burada uzatılan mikrofonları geri çevirmeyip bolbol alkış alırım
ama sadece bir kubbe için bütün bir şarkıya sesim yetmez benimkaydirigubbakcemile3

vaay, bir kısmından o kadar alkış kıyametse tamamını söylesen nolur kim bilir ablacım aklinialirimsmile

X