ÇeneSu Prodüksiyon İftiharla Sunar... KKSTAR...

Sizce hangi star ???

• 1 nolu Starımız

OY: 27 8,0%
  • 2 nolu Starımız

OY: 6 1,8%
  • 3 nolu Starımız

OY: 46 13,6%
  • 4 nolu Starımız

OY: 88 26,0%
  • 5 nolu Starımız

OY: 13 3,8%
  • 6 nolu Starımız

OY: 6 1,8%
  • 7 nolu Starımız

OY: 8 2,4%
  • 8 nolu Starımız

OY: 0 0,0%
  • 9 nolu Starımız

OY: 130 38,3%
  • 10 nolu Starımız

OY: 2 0,6%
  • 11 nolu Starımız

OY: 1 0,3%
  • 12 nolu Starımız

OY: 12 3,5%

• Ankete Katılan
    339
  • Anket Kapalı .
eğer vakit bulupta kayıt yapabilirsem katilirim ben .. ama vakit bulamazsam üzgünüm zaten bi haftaya kadar ameliyat olucam burundan.. nefes yollarim bi açılsın o zaman kim tutar beni :))) agızdan nefes ala ala sarki söledim buda can ama işte o dönem kayıt yapmam imkansız.. bi süre düzgün nefes alamıcam cünkü :gitme: bu arada Türkü klasmanida olsun please... bi metris patlatıyım off off

nasıl yani kız ben tam anlamadımbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Eğer 15 günde bir olacaksa bence bir dal belirlensin herkez o dalda söylesin.Örneğin;Tsm,Thm vb.olmaz mı?Yeni katılımcılar olmayacak mı?:uhm:

kızlar neyse ya, güzel olurdu ama
her şey güzel eleme kısmı hoş olmaz
elenen kişiye sen bir dahaki yarışmaya katılma demek de hoş olmaz
bence biz böyle belli aralıklarla düzenleyelim,

isteyen katılabilen katılsın, belki buna katılamayanlar da çıkacak çünkü

kimseyi üzmeden eğlenmemize bakalım :teytey:

Yani özetle her 15 günde bir, bir yarışmacıyı mı eleyelim diyosun Cenoşum, ta ki 3 kişi kalana kadar, sonra da büyük final...

bencede... ha tadi ciksin dersek şöylede olur bi dal belirlenir.. ''bu hafta türk sanat müziği dalında yarışmamızz var '' diye duyuru yapılır.. o hafta türk sanat müziği dalında sesler yarışır.. yine 1. 2. secilir.. maksat gönüller bir olsun.. amaç eğlenmek.. ikinci hafta işte ne biliyim türkü dalında v.s

bende kullandım oyumu
ama 2 kişi arasında çok kaldım
mecburen birinde hakkımı kullanabildim

ama ne yalan söyliim ötekinde de aklım kaldıCADIARZU

valla ben şimdiden diğer yarışmaya hazırlıklara başladım ben bu yarışmada elenirsem daha katılamıcammı aslında 1. ve 2. olan katılmasın diğer yarışmada onlar alırsa biz ne yapcaz en mantıklısı bu gene oylar onlara gider bizde sap gibi kalıırz banane banane küstüm ben :dilcikar::dilcikar:

Çok isterdim güzel sesleri duymayı ama
malum işyerinde bazı şeyler kısıtlı,
ama eve gidince dinleyeceğim ve oyumu kullanacağım...
hadi bakalım başarılar herkese...

anamm kız sen iyice aştın olayı oo sen baya baya şarkıcı yapacan bizi akannehirakannehir

şaka gibisinizakannehir
hepiniz baştan aşağı yeteneksiniz
biz şimdi nasıl seçeceğizCADIARZU
1 de ağladım 3 zaten cok severim 4 ilk kez dinledim bayıldım 9 cok profesyonel 11 taş plak sankii
daha neler neler
tekrar tekrar dinleyecegim:bbo:
inanın birincisi yok bu seslerin her biri çok değerlia.s.
bu yarışmada emeği geçenlerede çok teşekkürleralkisalkisalkis

Yani özetle her 15 günde bir, bir yarışmacıyı mı eleyelim diyosun Cenoşum, ta ki 3 kişi kalana kadar, sonra da büyük final...

öyle demiştim monişim ama vazgeçtim, eleme falan olmasın zemuszemus
her yarışmaya her isteyen katılsın demi delikafadulden

evet dallı güllü olsun :dance:

küsme nazlı starım sen, yok eleme falan yok, her yarışmada herkesler şakısın kuzularım benim :1hug:

çok teşekkürler canım, sizlerin beğenmesi starlarımı da prodüktörlerini de motive ediyor zemuszemus

a.s.a.s.kalender meşrebim benim opuyorumnanaktan

ee bu 9 numaranın şarkı nette zaten var ve bu kız sölüyo çoktan nete düşmüş hehe kız şöhret oldu bile kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…