Çenemdeki tüyler YARDIM LÜTFEN

meyra8

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2007
7.831
118
kızlar benm cenemde tüyler var 10-15 tane böle siyah yanagımdada aynı sekilde onlardan nasıl kurtulcam ben agda etmeyi düsündüm ama kararsızım vucudumun diğer bölgelerinde de var ama bunlar cok rahatsız ediyor beni

aynı sorun bende var karınca yumurtası yağı kullandım bi ara fayda eder gibi oldu.ama sonrası hüsrandı bende araşdırıyorum lütfeennnnnnn yardımcı olun bıkdım artık elimde cımbızla her akşam uğraşmakdan.CAPİLEX DİYE Bİ MARKA DUYDUM BİDE ONU DENİYCEM

benim çenemde de iki üç noktada var siyah tüy
birini cımbızla aldığım için ilk hep cımbızla almaya mecbur kaldım:KK43:
diğer iki tanesi çenemin altında zaten. biras uzayınca makasla ucunu kesiyorum fark edilmiyor
kalıcı çözüm lazer ama şuan bulunduğum şehirde olmadığı için yaptıramıyorum
ama ileride yaptırıp kurtulucam inşallah :))

ne yapcaz yane kıllı kıllımı dolascaz bende cımbız,cakmak onlarla yapıyom ama cok sıkıldım

kızlar benm cenemde tüyler var 10-15 tane böle siyah yanagımdada aynı sekilde onlardan nasıl kurtulcam ben agda etmeyi düsündüm ama kararsızım vucudumun diğer bölgelerinde de var ama bunlar cok rahatsız ediyor beni

canım hiç agda falan yapma
dahada çogalır benim gibi
lazere git hiç düşünme yani

yakıyorum onları nasıl ki tavugu derilerinden tüylerini ayıklarsın ya öle işte önerebilcegin bi yer varmı malum lazer heryerde yapılmaz

kızlarrr bence igneliyi deneyin hem de lazer şarı tüyleride tetikliyo en etkili ve çogaltmadan yok etmek için igneliyi deneyin derim bende çokkk ugraştım tükenecegine çogaldılarrrrr

bende de aynı sorun var ama iLk başta bi doktora gidilmLi çünkü bu horman yüksekliğinden dolayı çıkan bazılarında genetik oluyor tabi . bende çok sık sık sık var ama sarı bazıları uzun oldugundan koparmıştım onlar şimdi siyah siyah çıkıyoo. 1 ay oncesnde doktora gittim işte prolaktinim yüksek çıktı bide erkeklik hormonu testestoron değeri yüksek diyelım 20 olması gerekirken 21 çıktı. bu kıllanmanın sebebide oymuş.. düşünün yani çok fazla olmamasına ragmen o kdr çok kullanmanın sebebi ooo pazartesi günü ilaç vericek doktor sarı olan kıllar dökülcekmiş kıllarda seyrekleme olcakmış inş kurtulucammm olmadı en son çözüm lazerr :KK43:

bende tedavi gördüm kortizonlar dogum kontrol hapları ama bende yaramadı hormonlar normale döndü ama 6 ay sonra gögsümde kitle ile karsılastım dogum kontrol hapından dolayı

kizlar bendede ayni sorun var bundan 3 yil once lazerle tedavi olmayi denedim ama sonuc tam bir husran simdi eskisinden daha cok cene tuylerim var,cunki lazerden once ceneyi (veya nerede lazer tedavisi uygulanmasi gerekiyorsa) jiletliyorlar sonra lazer yapiyorlar,daha once igneli lazeri denemistim ama acisina dayanamadim..baska careler varsa lutfen yazin.

iki üç tane kılı mı dert ediyosunuz yapmayın allah askına benim nerdeyse 100den fazla var boynuma kadar çıldırıyorum onları görünce keşke iki üç tane olsada hergün cımbızla alsam razıyım okadaar şey için epilasyona veya lazere gidin hemen geçer fazla bir ücrette tutmaz ben bir ara yaptırdım lazer ama esmer oldugum için yüzüm cok yanıyor ve acıyordu bıraktım ama baya azalma oldu gene orman gibi ama eskisinden iyidirr sizde üç beş kılı dert etmeyin beterin beteri var genede halime şükrediyorum mirmirmirmirmirmirmirmir:nazar: senağlamasenağlama

iple alin tugleri bence, cimbizla tek tek ugrasacaginiza iple 2dk da biter, hicbirsey cözüm degil, böyle gelmis böyle gider.. arada sanslilarda yok degil tabi bazilarininkide geciyor.. bende biyiktan biktim, iple almayi øgrendim simdi Allah razi olsun ögretenden =)

Benimde var canım ben iple aldırıyorum bende kulağımın tam önündeki minik minik tüylerden rahatsız olmaya başladım sarartıcı kullanıcam heralde onun içinde

ah o tek tek çıkan ve uzayan siyah tüyler.tabi ben onları cımbızla yoldum.bir iki tane oldu 10 tane.heryerde olsa ağdayla kurtulcam ama yok yanağımda çıkıyo hoooooop bi bakmışsın koca kalın simsiyah.neyse cımbız çoşaltıyo kısacası.ama ağdaylada sarılar siyah oluyo.iplede beceremiyorum.ısrarla cımbıza devam.

bende çok çektim bu kıllar yüzünden üstelik polikistik over rahatsızlığım var ve daha beterdi halim ama taki burdaki bi çözümü okuyuncaya kadar limon ve kaya tuzu hani şu turşulara koyduğumuzdan..
ilk öncelikle istenmeyen tüy olarak belirleiğiniz bölgeyi cımbız, ılık ağda, ağda gibi tüyü kökünden alan bir yolla çekin. Ben yanklar için cımbız ve hemen akabinde sarı tüyler için cambız sonrası ılık ağda öneririrm. Bu işlem biter bitmek bir tabağa döktüğünüz bir miktar tuzun (ben kaya tuzu öneririm) üsütne yeni kesilmiş limon suyu dkün. Yeni kesilmiş olmalıki asidi kaçmamış olsun. iyise tuza yedirin. kaya tuzu ise eğer limondan önce bir kaç damla kaynar suyla eritebilir ve bu erimiş kaya tuzlu suyla limon suyunu karıştırabilirsiniz. Sonra bu karışımı henüz o temizlediğiniz bölgeye iyice yedirerek pakmaklarınızla veya bir pamuk yardımıyla iyice sürün. Bu işlemi akşamları yapın ve yıkamadan yatın sabah soğk suyla yıkayın. Sabun kullanmadan yıkayın. Bu işlemi tüylerinizi aldığınız akşamdan itibaren 3 akşam arka arkaya yapın. Sonra bırakın taa tüyler yeniden çıkıncaya kadar. Bu işlemi o bölgedeki kıllarınız tekrar çıkınca tekrar yapın ve yine 3 gece devam edin. Deneyerek gördüğümüz sonuç şudur ki 5 seans sonunda o bölgedeki tüyler %80 oranında yokoluyor. hemde sonsuza kadar. Ama sakın oraya tekrar jilet sürmeyin. Sık sık cımbızla çekin. ama biraz uzun vadeli sonuç veriyor onuda söylemeden geçmeyeyim..

Son düzenleme:
bende de aynı sorun var çenemdeki 1 tüy cımbızla aldıktan sonra 10 tane oldu.1 ay kadar bioder kullandım sanki biraz faydası oldu ama kokusuna dayanamadım bırakmak zorunda kaldım. sonra karınca yumurtası yağı sürdüm o da sarı tüyleri siyahlattı.daha kötü oldu şu anda episiva kullanıyorum. 2. aya girdim. tüylerde biraz seyrelme ve yumuşama oldu . ama sonuç 2. ayın sonunda belli oluyomuş. 2 ay sonunda sabah akşam düzenli kullanımda aşğı yukarı %50 azaltıyormuş. 3 ile 6 ayda tamamen tüylerden kurtulabilirmişiz. ben bütün yüzümü ağda ile alıyorum sonra sabah akşam bu kremi sürüyorum. yüzümü aldığım ilk 2-3 gün günde 3-4 defa süyorum. bakalım sonuç ne olacak.

bende çok çektim bu kıllar yüzünden üstelik polikistik over rahatsızlığım var ve daha beterdi halim ama taki burdaki bi çözümü okuyuncaya kadar limon ve kaya tuzu hani şu turşulara koyduğumuzdan..
ilk öncelikle istenmeyen tüy olarak belirleiğiniz bölgeyi cımbız, ılık ağda, ağda gibi tüyü kökünden alan bir yolla çekin. Ben yanklar için cımbız ve hemen akabinde sarı tüyler için cambız sonrası ılık ağda öneririrm. Bu işlem biter bitmek bir tabağa döktüğünüz bir miktar tuzun (ben kaya tuzu öneririm) üsütne yeni kesilmiş limon suyu dkün. Yeni kesilmiş olmalıki asidi kaçmamış olsun. iyise tuza yedirin. kaya tuzu ise eğer limondan önce bir kaç damla kaynar suyla eritebilir ve bu erimiş kaya tuzlu suyla limon suyunu karıştırabilirsiniz. Sonra bu karışımı henüz o temizlediğiniz bölgeye iyice yedirerek pakmaklarınızla veya bir pamuk yardımıyla iyice sürün. Bu işlemi akşamları yapın ve yıkamadan yatın sabah soğk suyla yıkayın. Sabun kullanmadan yıkayın. Bu işlemi tüylerinizi aldığınız akşamdan itibaren 3 akşam arka arkaya yapın. Sonra bırakın taa tüyler yeniden çıkıncaya kadar. Bu işlemi o bölgedeki kıllarınız tekrar çıkınca tekrar yapın ve yine 3 gece devam edin. Deneyerek gördüğümüz sonuç şudur ki 5 seans sonunda o bölgedeki tüyler %80 oranında yokoluyor. hemde sonsuza kadar. Ama sakın oraya tekrar jilet sürmeyin. Sık sık cımbızla çekin. ama biraz uzun vadeli sonuç veriyor onuda söylemeden geçmeyeyim..

Sağol canım.mutlaka denicem inşallah işime yarar pufffffffff kötükedihüso

X