- 1 Mayıs 2019
- 19
- 20
- 3
- 29
- Konu Sahibi Birgaripyolcugecti
-
3-4 doktora gittim hepsi farkli birsey diyor ama bradaki bi arkasin basina gelmis sanirim yuz felci riski varmisÖnce bi doktora mı gitseniz acaba.
Enfeksiyon yok dislarime surekli bakiyorum tek bir curugum bile yok ama bu sislik beni tedirgin ediyor. Rontgen cekildi ama birsey cikmadi benim bazi koklerim hafif disarda yani cikik ama bu oyle degil bildigimiz kemik cikintisi gibi sert ve beyaz.Enfeksiyon filanda olabilir. Var mı dişleriniz ve ya damaklarınızda bir sorun oraya yansımışta olabilir.
Doktorlara gittiğinizi de söylemişsiniz röntgen filan çekilmedi mi? Çene cerrahına gittiniz değil mi?
Enfeksiyon yok dislarime surekli bakiyorum tek bir curugum bile yok ama bu sislik beni tedirgin ediyor. Rontgen cekildi ama birsey cikmadi benim bazi koklerim hafif disarda yani cikik ama bu oyle degil bildigimiz kemik cikintisi gibi sert ve beyaz.
Evet cene cerrahina gittim,bir problem degil sadece buyumesi sorun oluru dediler,bir yildir var bu problem zaten,en son nisan ayinin basinda baktirmistim,bir de birsey farkettim mesela o sisligin oldugu kismin arkasinda sislik kadar bir bosluk var yeni cene kemiginib o kismi one kaymis da bosluk olusturmus gibi. Bana tomografi teklid etti acak zamanim yoktu,sehrin bir ucundaydi soyledikleri yer,o yuzden gidemedim ama onemsiz cektirip para vermene bile gerek yok dedi. Agrisiz sizisiz bir sislik sadece ama neticede normal bir olusum degil.Çene cerrahına gittiniz değil mi? ve röntgende çekildiyseniz durumun ne olduğunu söylemediler mi size? Allah korusun kanserli birşey olsa çıkardı zaten. Varsa da erkenden teşhis hepsinden önemli. Gerekirse bir tane de tomografi çektirin onda daha iyi çıkar herşey.. geçmiş olsun...
Tesekkur ederim,oyle yapacagimÖnce iyi bi doktor bul tomografi çektir böyle burdan cevap veremeyiz. Kötü bişeyse ilerlemeden hallet. Geçmiş olsun
Evet cene cerrahina gittim,bir problem degil sadece buyumesi sorun oluru dediler,bir yildir var bu problem zaten,en son nisan ayinin basinda baktirmistim,bir de birsey farkettim mesela o sisligin oldugu kismin arkasinda sislik kadar bir bosluk var yeni cene kemiginib o kismi one kaymis da bosluk olusturmus gibi. Bana tomografi teklid etti acak zamanim yoktu,sehrin bir ucundaydi soyledikleri yer,o yuzden gidemedim ama onemsiz cektirip para vermene bile gerek yok dedi. Agrisiz sizisiz bir sislik sadece ama neticede normal bir olusum degil.
Emik erimesinden bizde suphelendik,oradan bir de dis cekildi belki ondandir dedik. Ancak hani kemik erimesinde kemik eriyip inceliyordu ya,benimki oyle degil,hani sanki kemigin ufak bir cikintisi one kaymis gibi. Jenga oyununu bilirsiniz belki,hani bir tahtayi one itiyorsunuz arkada bosluk oluyor onde tahtanin ucu cikiyor. Ayni onun gibi birsey. Sadece cekilen kisimda erime var,diger yerledde yok.. Sizin nasil olmustu,cok gecmis olsun.Sizi korkutmak istemem ama damakta kemik erimesi gibi birşey mi var acaba? Bende yaşadım o yüzden biliyorum. 1 sene geçmiş.. emin ol o 1 sene birçok şey kaybettirir. Ben erteledim ama siz o hatayı yapmayın üstüne gidin.
Benimki daha cok kemik erimesi degil de kemik cikintisi gibi :) fazladan cikmis gibi :)Sizi korkutmak istemem ama damakta kemik erimesi gibi birşey mi var acaba? Damaktaki kemiklerle ilgili bir sorun var belli ki. Bende yaşadım o yüzden biliyorum. 1 sene geçmiş.. emin ol o 1 sene birçok şey kaybettirir. Ben erteledim ama siz o hatayı yapmayın üstüne gidin.
Emik erimesinden bizde suphelendik,oradan bir de dis cekildi belki ondandir dedik. Ancak hani kemik erimesinde kemik eriyip inceliyordu ya,benimki oyle degil,hani sanki kemigin ufak bir cikintisi one kaymis gibi. Jenga oyununu bilirsiniz belki,hani bir tahtayi one itiyorsunuz arkada bosluk oluyor onde tahtanin ucu cikiyor. Ayni onun gibi birsey. Sadece cekilen kisimda erime var,diger yerledde yok.. Sizin nasil olmustu,cok gecmis olsun.
Anladim.. Cok gecmis olsun insallah en az hasarla atlatmissinizdir yasadiklarinizi. Ben sigara falan kullanmiyorum tek bagimliligim cola ve kahve.. Onlarin disinda gunde 2 kez fircaliyorum 6 ayda bir garanti kontrole gidiyorum.. Umarim kotu birsey cikmaz hayirlisi diyeyim,sizin kistiniz boyle sert miydi? Benimki kemik gibi dokununca agri falan yapmiyor.Valla benimkini ne siz sorun ne ben söyleyeyim :) bende herşey vardı.. kist.. damakta erime.. sadece ertelemeden dolayı çok acı çektim diyebilirim bana uygulanan 2 senelik tedavide... dişleri temiz tutmak yetmiyor bazen yediğimiz içtiğimiz herşey zararlı bu zamanda.. ve bunlar hep etken..
Anladim.. Cok gecmis olsun insallah en az hasarla atlatmissinizdir yasadiklarinizi. Ben sigara falan kullanmiyorum tek bagimliligim cola ve kahve.. Onlarin disinda gunde 2 kez fircaliyorum 6 ayda bir garanti kontrole gidiyorum.. Umarim kotu birsey cikmaz hayirlisi diyeyim,sizin kistiniz boyle sert miydi? Benimki kemik gibi dokununca agri falan yapmiyor.
Hayir benimki kist degil sanirim,4 doktorun 3'u zararsiz bir kemik cikintisi dediValla bende ki sizin ki gibi birşey değildi. Sizdekinin kist olduğundan emin misiniz? Kist olsa almaları gerekirdi. Çünkü kistler zaman geçtikçe yani durdukça hem dişlerinize hem damağınıza zarar verir. O yüzden ertelemeyin diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?