Cenede kist

Birgaripyolcugecti

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2019
19
20
3
29
İyigeceler ben size birsey sormak icin uye oldum basina gelen var mi merak ettim, benim cene kemigimde bir sertlik var byle pirinc tanesi gibi kemik cikintisi gibi semsert acaba bu nedir basina gelen var mi cene kisti diye okudum cok korktum isteyene fotograf atabilirim

Enfeksiyon filanda olabilir. Var mı dişleriniz ve ya damaklarınızda bir sorun oraya yansımışta olabilir.

Doktorlara gittiğinizi de söylemişsiniz röntgen filan çekilmedi mi? Çene cerrahına gittiniz değil mi?

Enfeksiyon yok dislarime surekli bakiyorum tek bir curugum bile yok ama bu sislik beni tedirgin ediyor. Rontgen cekildi ama birsey cikmadi benim bazi koklerim hafif disarda yani cikik ama bu oyle degil bildigimiz kemik cikintisi gibi sert ve beyaz.

Eklentiler

• IMG-20190501-WA0000.jpg
    70 KB · Görüntüleme: 293
Enfeksiyon yok dislarime surekli bakiyorum tek bir curugum bile yok ama bu sislik beni tedirgin ediyor. Rontgen cekildi ama birsey cikmadi benim bazi koklerim hafif disarda yani cikik ama bu oyle degil bildigimiz kemik cikintisi gibi sert ve beyaz.

Çene cerrahına gittiniz değil mi? ve röntgende çekildiyseniz durumun ne olduğunu söylemediler mi size? Allah korusun kanserli birşey olsa çıkardı zaten. Varsa da erkenden teşhis hepsinden önemli. Gerekirse bir tane de tomografi çektirin onda daha iyi çıkar herşey.. geçmiş olsun...

Önce iyi bi doktor bul tomografi çektir böyle burdan cevap veremeyiz. Kötü bişeyse ilerlemeden hallet. Geçmiş olsun

Evet cene cerrahina gittim,bir problem degil sadece buyumesi sorun oluru dediler,bir yildir var bu problem zaten,en son nisan ayinin basinda baktirmistim,bir de birsey farkettim mesela o sisligin oldugu kismin arkasinda sislik kadar bir bosluk var yeni cene kemiginib o kismi one kaymis da bosluk olusturmus gibi. Bana tomografi teklid etti acak zamanim yoktu,sehrin bir ucundaydi soyledikleri yer,o yuzden gidemedim ama onemsiz cektirip para vermene bile gerek yok dedi. Agrisiz sizisiz bir sislik sadece ama neticede normal bir olusum degil.

Sizi korkutmak istemem ama damakta kemik erimesi gibi birşey mi var acaba? Damaktaki kemiklerle ilgili bir sorun var belli ki. Bende yaşadım o yüzden biliyorum. 1 sene geçmiş.. emin ol o 1 sene birçok şey kaybettirir. Ben erteledim ama siz o hatayı yapmayın üstüne gidin.

Emik erimesinden bizde suphelendik,oradan bir de dis cekildi belki ondandir dedik. Ancak hani kemik erimesinde kemik eriyip inceliyordu ya,benimki oyle degil,hani sanki kemigin ufak bir cikintisi one kaymis gibi. Jenga oyununu bilirsiniz belki,hani bir tahtayi one itiyorsunuz arkada bosluk oluyor onde tahtanin ucu cikiyor. Ayni onun gibi birsey. Sadece cekilen kisimda erime var,diger yerledde yok.. Sizin nasil olmustu,cok gecmis olsun.

Benimki daha cok kemik erimesi degil de kemik cikintisi gibi :) fazladan cikmis gibi :)

Valla benimkini ne siz sorun ne ben söyleyeyim :) bende herşey vardı.. kist.. damakta erime.. sadece ertelemeden dolayı çok acı çektim diyebilirim bana uygulanan 2 senelik tedavide... dişleri temiz tutmak yetmiyor bazen yediğimiz içtiğimiz herşey zararlı bu zamanda.. ve bunlar hep etken..

Anladim.. Cok gecmis olsun insallah en az hasarla atlatmissinizdir yasadiklarinizi. Ben sigara falan kullanmiyorum tek bagimliligim cola ve kahve.. Onlarin disinda gunde 2 kez fircaliyorum 6 ayda bir garanti kontrole gidiyorum.. Umarim kotu birsey cikmaz hayirlisi diyeyim,sizin kistiniz boyle sert miydi? Benimki kemik gibi dokununca agri falan yapmiyor.

Gecmis olsun
Tez zamanda sifa bulursunuz insallah. Benim de çenem kilitlendi uyku aninda gectigimiz haftalarda 1 kez oldu ama mesela suanda da agri var ve sanki bugun yine tutulur gibi oldu acaba bunun icin doktora gitmem lazimmi buda yeni çıktı . Bi bilginiz varmi? Gidersem disciye mi gidicem hic bilmiyorum tek bildigim boyle seyler sinirsel

Valla bende ki sizin ki gibi birşey değildi. Sizdekinin kist olduğundan emin misiniz? Kist olsa almaları gerekirdi. Çünkü kistler zaman geçtikçe yani durdukça hem dişlerinize hem damağınıza zarar verir. O yüzden ertelemeyin diyorum..

Hayir benimki kist degil sanirim,4 doktorun 3'u zararsiz bir kemik cikintisi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…