• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çenede Kıllanma ile ilgili sorunum

AL_Omrumu

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2014
94
4
18
35
İçel Mersin
Merhaba arkadaslar sitenin yeni üyesiyim bir soru sormak istiyorum hem taNIŞmak amaçlıda olur :)
Benim sorunum çenede ve çene altında kıllanma olması .. Bunun hormonel oldugunu biliyorum aslında ama onu engellemenin bi yolu oldugunu düşünüyorum . Doktora gittim bazı testler yapıldı her şeyin normal oldugunu söylediler . Rahatsızlık duyup sürekli iple alıyorum ama geri kısa zamanda çıkıyor . Bu konuda görüşlerinizi merakla bekliyorum tşk ederim şimdiden . :)

canım geçmiş olsun.kıllanmanın nedeni hormonel ise önce bunun tedavi edilmesi gerekir. tedaviden sonra da iğneli epilasyon yöntemi ile kalıcı çözümü deneyebilirsin. ama öncelikle hormon tedavisi olman gerek yoksa bir işe yaramaz.

tsk ederım çağla hanım...endokrinde tüm tahlilleri yaptırdım ve temiz çıktı...peki epilasyon kesin çözüm olabilirmi ve fiyat hakkında bir bilginiz varmı???

tsk ederım çağla hanım...endokrinde tüm tahlilleri yaptırdım ve temiz çıktı...peki epilasyon kesin çözüm olabilirmi ve fiyat hakkında bir bilginiz varmı???

benim bildiğim en etkili yöntem iğneli epilasyondur. iğneli epilasyonda dakika başına para alırlar. genelde dakikası 1 liradan hesaplanır.yapılan bölgeye göre, çalışılacak alana göre kaç dakika sürerse ona göre ücret alınır.ancak mutlaka bu alanda uzman kişiler tarafından yaptırmanızı bunun için de iyi bir güzellik salonuna gitmenizi öneririm.

Merhaba arkadaslar sitenin yeni üyesiyim bir soru sormak istiyorum hem taNIŞmak amaçlıda olur :)
Benim sorunum çenede ve çene altında kıllanma olması .. Bunun hormonel oldugunu biliyorum aslında ama onu engellemenin bi yolu oldugunu düşünüyorum . Doktora gittim bazı testler yapıldı her şeyin normal oldugunu söylediler . Rahatsızlık duyup sürekli iple alıyorum ama geri kısa zamanda çıkıyor . Bu konuda görüşlerinizi merakla bekliyorum tşk ederim şimdiden . :)

cnm benim de senin gibi derdim var.ben de hormonlardan kaynaklandığını düşünüyorum test yaptırdım hiç bi şey çıkmadı.ama sonradan araştırdım adet düzensizliği görülenlerde (hepsinde olmasa bile) tüylenme sorunu oluşabiliyormuş.benim 3 senedir adet düzensizliğim var.doktora gittim ilaç aldım ama halen devam ediyor.en kısa zamanda tekrar gidecem.senin de adet düzensizliğin varsa ondan kaynaklanabilir tekrar bi doktorunla görüş derim cnm.tedavin bittikten sonra da iğneli epilasyona git.ben tüm vucut lazere gittim.bölge bölge azalmalar oldu ama tüy gibi olanlar ve sarı renkte olanları lazer görmüyo.onlar için tek çözüm iğneli epilasyon.

adet düzensizliğim yok çok şükür normal gidiyor...epilasyon konusunu araştıracağım bakalım nasıl bir sonuç alacam..o zaman da sizinle paylaşırım sonuçları :)

adet düzensizliğim yok çok şükür normal gidiyor...epilasyon konusunu araştıracağım bakalım nasıl bir sonuç alacam..o zaman da sizinle paylaşırım sonuçları :)

çok sevinirim cnm çünkü benimde ihtiyacım var tekrardan :43::43:

Özelden mesaj atamıyorum o yüzden sayfanıza cevap yazmak zorunda kaldım.Evet kıyafetler hala duruyor.isterseniz mail adresi verin oradan haberleselim

Back
X