- Konu Sahibi cokayipettiniz
-
Bugün dr gittim tekrar gece plağının ölçüsünü almak için .Bu seferki dr başkaydı .Cerrahın bana yaptıgı muayne şeklinin aynısını buda yaptı ..Neden cerrah flim istemedi senden ki dedi.Bende 1 ay sonra istediğini söyledimm.Strese bağlı dedi bu drda fakat 2 yıl önceki dişçide agızın acık kalmasınada bagladı.Herseyse ölçüyü almaya sıra geldii.Iğğğ çok iğrençti.Kocaman demir parçasının içine alçıyı doldurduu.alt _üst çeneyi ayrı ayrı aldıı:)boğazıma kadar macunu soktu mannak kadın :)..Pazartesii plak için gidicezz.Tekrar takıp ayarlamasını yapıcakmışş.Ve bana sert plak verdi ..Acaba 2 türlümü bu plaklar anlamadım gitti..Tedavisi şart dedii..dahada artabılırmıss bu seslerr.Kızlar eğer böyle bir şikayetiniz varsa mutlaka bir çene cerrahına gidinn.ileridee hiç hoş olmayan seyler olabılırBana bu plakla geçebilir geçmeyede bilir dedi morelim bozuldu.İnşallahh ileride çene eklem içi yıkama işlemini geçirmem
çok geçmiş olsun. bence ihmal etmeyin çünkü ileride kötü sonuçlar olabilir. ankara'dasınız. üni hastanelerinin diş hekimliği fakülteleri bu konuda iyi mesela. diş hekimliğinden sevk alıp acil görünebilirsiniz. geçmiş olsun. allah şifa verir umarım.20 LİK DİŞ ÇEKİMİ SONRASINDA OLUŞAN SIKINTIM.İŞTE O YÜZDEN BAYAN DİŞ HEKİMLERİNE TÖVBELİYİM.YAŞATTIĞI SIKINTILARDAN DOLAYI ANKARA'DA ÇOK İYİ PROF. ORTODONTİCİ BULDUM ANCAK TEDAVİSİNE O BİLE GARANTİ VEREMEDİ.BİRAZ DA PARACI OLUNCA PROF. ARTIK BENDE ONU BUNU ARAŞTIRMAKTAN VAZGEÇTİM.DİKKAT ETMEYE ÇALIŞIYORUM ŞİMDİLİK.
çok geçmiş olsun. bence ihmal etmeyin çünkü ileride kötü sonuçlar olabilir. ankara'dasınız. üni hastanelerinin diş hekimliği fakülteleri bu konuda iyi mesela. diş hekimliğinden sevk alıp acil görünebilirsiniz. geçmiş olsun. allah şifa verir umarım.
Geçmiş olsun. Benimde kulağıma kadar vuran bir agri ve çene kilitlenmesi yaşıyorum. Agiz açılmıyor. Çözüm bulabildiniz mi?kızlar bende perşembe günü doktora gittim doktor çene eklemi problemi olduğunu söyledi ve ısırma plağı için ölçü aldı
ama şu an hiç ağrım yok nerdeyse sadene azcık çıtlamalarım var yarın ısırmaplağını almaya gidicem doktora danışıcmm bakalım ne dicek
Merhaba yorumunuz çok eski ama sıkıntını geçti mibenimde ağrı yok tek yemekte kütlüyo acıkcası dr gitmekten pek hoşlanmıyorum korkuyorumda hastaneleri pek sevmiyorum
Sizdemi aynı konudan rahatsızsınız benimde yemek yerken çenem kütlüyorArkadaşlar şifa bulabildiniz mi eğer bulduysaniz bizle de paylaşabilir misiniz
Sıkıntınız geçti mibende de var aynı rahatsızlık..konuşurken yemek yerken hemen yoruluyorum..esnerken klik şeklinde bir ses geliyo çenemden..ayrıca yüzümün bir tarafı diğereine göre daha şiş..yazıyı okudum ama tatmin edici bir cevap alamadım..ben böyle yaşamaya alıştım..pek de takmıyorum acıkcası..siz de öyle yapın..
Evet maalesef tıkırdama ağrı boyna ve sırta vuruyor ağrısı malesefSizdemi aynı konudan rahatsızsınız benimde yemek yerken çenem kütlüyor
3 aydır bende bu sorunu yaşıyorum yemek yerken çenem kütlğyor bugun spilinte başladım inşallah geçerdaha önce bendede olmustu düşmeden dolayı ağzımı acamıyordum düşününü artık röntgen falan cektırdim çene uzmanına gitmem gerektiğiniz söylediler hiçbiyere gitmedim tabii 1 sene içinde geçti kardeşimdede var ayrıca seninki gibi tık tık ses geliyor yerken esnerken falan
Splint kullanmaya başladınız mı sonuç nedir bilgilendirir misiniz benim de var splintim fakat kullanamıyorum dişlerimi çok aşırı sıkıyor ve takarken midem bulanıyor kalın olduğu için3 aydır bende bu sorunu yaşıyorum yemek yerken çenem kütlğyor bugun spilinte başladım inşallah geçer
Sizin çene eklemi sorununuz çözüldü mü diş sıkmaya devam ediyormusnuzbu sorunun bir tek bende olduğunu düşünmeye başlamışken biraz araştırınca bir kaç konu gördüm. allah bu hastalığı kimseye vermesin. cidden insanı günlük hayatta çok feci etkiliyor.
ben yere çok kötü düştüm. o yüzden de çene eklemim zarar görmüş. iki doktor çene eklemin zarar gördü derken, bugün biri de ben bir şey göremiyorum dedi. mecburen mr sonuçlarını bekleyeceğim. ama genelde önerilen tavsiye şu oldu: istanbula git bir an önce. henüz karar vermedik. bir kaç doktora daha görüneceğim mr sonuçlarını alınca.
kesinlikle çiğneyemiyorum zaten ful sıvı gıda tüketiyorum. kilo kaybı da yaşamaya başladım. ama yapacak bir şey yok.
beklemekten artık bıktım. istanbulda da değilim.
ne yaparım bilmiyorum ama bu hastalığı yaşayan birileri bana yer tavsiyesinde bulunabilir mi?
boyun ağrısı bende de inanılmaz var. çeneden mi kaynaklanıyormuş o. çünkü benimde çenemde sürekli bir tıklama sesi geliyor ve yarım açılıyor. ayrıca tek çenek dışardan bakınca bi tarafa kayıyorSplint kullanmaya başladınız mı sonuç nedir bilgilendirir misiniz benim de var splintim fakat kullanamıyorum dişlerimi çok aşırı sıkıyor ve takarken midem bulanıyor kalın olduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?