• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çene kemiğim...

boyun ağrısı bende de inanılmaz var. çeneden mi kaynaklanıyormuş o. çünkü benimde çenemde sürekli bir tıklama sesi geliyor ve yarım açılıyor. ayrıca tek çenek dışardan bakınca bi tarafa kayıyor :KK43: doktora gittiğimde sadece ön dişlerinle ısırma. tek taraflı yeme dedi.
siz bir çare buldunuz mu bu boyun ağrılarına
boyun ağrısı bende de inanılmaz var. çeneden mi kaynaklanıyormuş o. çünkü benimde çenemde sürekli bir tıklama sesi geliyor ve yarım açılıyor. ayrıca tek çenek dışardan bakınca bi tarafa kayıyor :KK43: doktora gittiğimde sadece ön dişlerinle ısırma. tek taraflı yeme dedi.
Merhaba ağız açarken mi oluyor tedavisi splint diyorlar

Merhaba ağız açarken mi oluyor tedavisi splint diyorlar
evet ağzımı açarken tek taraftan tak diye bir ses geliyor ve acı. ama boyun ve baş aşırı ağrıyor. splint aslında araştırdım. ama hiç faydası olmadı diyenler vardı yorum olarak onlar biraz hevesimi kaçırdığı için öteledim. ama fayda görceğimi bilsem yaptırırım

Kayropraktik uzmanı bulup ona gitmenizi tavsiye ederim hem çene açıklığı düzeliyor hemde baş ve boyun ağrısı ciddi derecede azalıyor, kaç ay çok aşırı şiddette ağri ve acı çekmiştim keşke daha önce bulup gitseydim dedim, çok beter bı hastalık resmen süründüruyor insanı, Rabbim şifa versin

Kayropraktik uzmanı bulup ona gitmenizi tavsiye ederim hem çene açıklığı düzeliyor hemde baş ve boyun ağrısı ciddi derecede azalıyor, kaç ay çok aşırı şiddette ağri ve acı çekmiştim keşke daha önce bulup gitseydim dedim, çok beter bı hastalık resmen süründüruyor insanı, Rabbim şifa versin
çok tşk ederim. bu söylediğiniz şeyi ilk defa duydum. araştırdım videolar var. çok güzel çözümlendiğine dair. sizin istanbulda önerdiğiniz bir uzman var mı

Back
X