Önemli değil benim içinde çok yüksek bir fiyat...teşekkürler bilgi için.. rakam bana biraz fazla geldi..
Canım maille resim gönderdim ve 4 bin euro dedi. Ben impilanttan vaz geçtim 3 yıl kalan dolgu yaptırıcam tanit estetik merkezine
Bana şimdiye kadar 3 dr implantı önermedi senin için implanta gerek yok dolgu yaptır dedi en son görültüğüm bahsettiğim dr 2-3 kalıcı 1 cc 1600 tl fiyat verdibenimde çeneye işlem yapılması gerekiyor. implantlar genelde sorun çıkarıyor diye dolgu düşünüyorum. ben dolguların daha geçici oldugunu sanıyordum 3 yıl kalıcıysa bende bi bakayım o merkeze :)
Bana şimdiye kadar 3 dr implantı önermedi senin için implanta gerek yok dolgu yaptır dedi en son görültüğüm bahsettiğim dr 2-3 kalıcı 1 cc 1600 tl fiyat verdi
Uykulu uykulu yazınca epey yanlış yazımlarım olmuş 2-3 yıl kalıcı olacaktıtamam teşekkürler cevap için :)
bende öyle anlamıştım zatenUykulu uykulu yazınca epey yanlış yazımlarım olmuş 2-3 yıl kalıcı olacaktı
şimdiden hayırlısı olsun canım iyileştikten sonra bol bol resimlerini bekliyorum :)benimkisi aşırı gerideymiş medipol de amalyata karar verdik bağcılarda ramazandan sonra kısmetse bol bol foto çektiler bilgisayarda gösterdiler çok fark ediyor profil görünümü
Merhaba dolgu yaptırdınız mışimdiden hayırlısı olsun canım iyileştikten sonra bol bol resimlerini bekliyorum :)
Ben çok merak ediyorum bu ameliyattan sonraki süreci ameliyatı olanlarda doğrudürüst bilgi paylaşımı yapmıyorlar lütfen bizleri bilgilendirinbenimkisi aşırı gerideymiş medipol de amalyata karar verdik bağcılarda ramazandan sonra kısmetse bol bol foto çektiler bilgisayarda gösterdiler çok fark ediyor profil görünümü
Dudak dolgumu tamamlattım geçen hafta ve çene dolgusu içinde konuştuk uzun süre kalıcı dolguların doldurma etkisi kısa süreli olanlara göre daha az olduğu için 2 cc yapmamız gerek dedi bir ay sonra yaptırıcamMerhaba dolgu yaptırdınız mı
Peki yapacağı dolgu kaç sene gidecek ve hangi marka olacak. Bende bi kere yaptırdım 3 sene gider dedi ama 8 ayda eridiDudak dolgumu tamamlattım geçen hafta ve çene dolgusu içinde konuştuk uzun süre kalıcı dolguların doldurma etkisi kısa süreli olanlara göre daha az olduğu için 2 cc yapmamız gerek dedi bir ay sonra yaptırıcam