Dolgu ismini hatırlamıyorum tekrar sorup yazarım.Bana 2-3 yıl kalıcı dendi .8 ay çok kısa sürmüş üzüldüm...umarım benim de öyle olmazPeki yapacağı dolgu kaç sene gidecek ve hangi marka olacak. Bende bi kere yaptırdım 3 sene gider dedi ama 8 ayda eridi
Canim uzun süreli dolgu yaptırdın mi.bilgi verirsen sevinirim canım ☺Dudak dolgumu tamamlattım geçen hafta ve çene dolgusu içinde konuştuk uzun süre kalıcı dolguların doldurma etkisi kısa süreli olanlara göre daha az olduğu için 2 cc yapmamız gerek dedi bir ay sonra yaptırıcam
Canım dudak dolgumu yaptırdığım dr tatilde olucağı için randevumu 19 ağustosa almıştım ama gidemedim çünkü randevudan 5 gün önce 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim :)Canim uzun süreli dolgu yaptırdın mi.bilgi verirsen sevinirim canım ☺
Özel mesaj attım canımNe güzel gözün aydınDr ismini ve fiyati yazabilir misin.istersen özelden yazabilirsin canım
Merhaba çene ameliyatı oldunuz mu acaba olduysanız memnun musunuz bende yaptırmak istiyorum dr araştırıyorum ama 6 aylık bi kızım var o yüzden pek vaktim yok yardımçı olursanız çok sevinirim teşekkürlerbenimkisi aşırı gerideymiş medipol de amalyata karar verdik bağcılarda ramazandan sonra kısmetse bol bol foto çektiler bilgisayarda gösterdiler çok fark ediyor profil görünümü
Merhaba çene ameliyatı oldunuz mu acaba olduysanız memnun musunuz bende yaptırmak istiyorum dr araştırıyorum ama 6 aylık bi kızım var o yüzden pek vaktim yok yardımçı olursanız çok sevinirim teşekkürler
Yardım için çok çok teşekkürlerMerhaba, Amerikan Estetikte yaptırmış Hollandalı bir akrabamız var. Dr.Hakkı İzmirlide yapmıştımış çok memnun kalmış bende gördüm değişim çok güzel tavsiye ederim. Amerikan Estetik Fulyada sitesinden görürsün zaten fiyat içinde aradığında bizzat anıl bey ile görüşmek istediğini söylersen çok yardımcı oluyor.
Rica ederim. Sağlık konusunda çok hassasım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.Yardım için çok çok teşekkürler