Çene Estetiği çene impilant için ist dr önerisi lütfen

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı
Peki yapacağı dolgu kaç sene gidecek ve hangi marka olacak. Bende bi kere yaptırdım 3 sene gider dedi ama 8 ayda eridi
Dolgu ismini hatırlamıyorum tekrar sorup yazarım.Bana 2-3 yıl kalıcı dendi .8 ay çok kısa sürmüş üzüldüm...umarım benim de öyle olmaz

Dudak dolgumu tamamlattım geçen hafta ve çene dolgusu içinde konuştuk uzun süre kalıcı dolguların doldurma etkisi kısa süreli olanlara göre daha az olduğu için 2 cc yapmamız gerek dedi bir ay sonra yaptırıcam
Canim uzun süreli dolgu yaptırdın mi.bilgi verirsen sevinirim canım ☺

Canim uzun süreli dolgu yaptırdın mi.bilgi verirsen sevinirim canım ☺
Canım dudak dolgumu yaptırdığım dr tatilde olucağı için randevumu 19 ağustosa almıştım ama gidemedim çünkü randevudan 5 gün önce 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim :)

Ben almanyadanim ve almanyadaki doktorun hic biri Implantat önermiyor cok cok zararli.
Cene ile ilgili sorunlari estetik uzmanlarina degilde, dis ve ortondistlere gitmeniz gerekiyor. onlar cene altini kirip öne getiriyorlar. Kalici ve zararsiz.

benimkisi aşırı gerideymiş medipol de amalyata karar verdik bağcılarda ramazandan sonra kısmetse bol bol foto çektiler bilgisayarda gösterdiler çok fark ediyor profil görünümü
Merhaba çene ameliyatı oldunuz mu acaba olduysanız memnun musunuz bende yaptırmak istiyorum dr araştırıyorum ama 6 aylık bi kızım var o yüzden pek vaktim yok yardımçı olursanız çok sevinirim teşekkürler

Merhaba çene ameliyatı oldunuz mu acaba olduysanız memnun musunuz bende yaptırmak istiyorum dr araştırıyorum ama 6 aylık bi kızım var o yüzden pek vaktim yok yardımçı olursanız çok sevinirim teşekkürler

Merhaba, Amerikan Estetikte yaptırmış Hollandalı bir akrabamız var. Dr.Hakkı İzmirlide yapmıştımış çok memnun kalmış bende gördüm değişim çok güzel tavsiye ederim. Amerikan Estetik Fulyada sitesinden görürsün zaten fiyat içinde aradığında bizzat anıl bey ile görüşmek istediğini söylersen çok yardımcı oluyor.

Merhaba, Amerikan Estetikte yaptırmış Hollandalı bir akrabamız var. Dr.Hakkı İzmirlide yapmıştımış çok memnun kalmış bende gördüm değişim çok güzel tavsiye ederim. Amerikan Estetik Fulyada sitesinden görürsün zaten fiyat içinde aradığında bizzat anıl bey ile görüşmek istediğini söylersen çok yardımcı oluyor.
Yardım için çok çok teşekkürler

X