Lazer Epilasyon Çene altı icin lazer epilasyon

Benımde komple yüzümde sıyah sıyah sert kıllar vardı bundan 7 ay önce ıpl yaptırdım ve cok memnunum keske daha önce yaptırsaydım

parasından değil canım sonuç alamayacaksam niye yaptırayımki bunun lekesi var, acısı var, ayrıca diğer ince tüylerinde kalınlaşma ihtimali var,benimde 6 seans oldu ama hiçbir azalma incelme yok

hangi makinayla yaptırıyosun canım, ben azalma yok incelme yok dersem çarpılırım herkesin teni farklı tabi ben yaptırıyorum 15gün sonra hiçbirşey yaptırmamış gibiyim iz falan yok bende :44: resmimi koyayım 3 gün önce aldırdım hafif kızarık daha tabi kızlar

yaptırdığım yer alex dedi ama bilmiyorum,ben beyaz tenliyim ve kalın tüy var bilmiyorum neden etki etmiyor bide sen kaçgünde bir gidiyorsun canım 1 ayı geçmemek gerekiyormuş

bir aya gidemem çünkü çıkmıyor ortalama 3 ayda bir falan gidiyorum canım çıkmadan nasıl gideyim

maaşallah canım

ondan diyorum ya canım tamamen bitmese bileki bence biticek 36 tl veriyorum hiç birşey değil 2-3 ayda bir o gördüğün bölge bildiğin kirli sakallı gibiydi

benden sana tavsiye canım sakın sakın yüzünün hiçbir bölgesine lazer epilasyon yaptırma..illa kurtulmak istiyorsan iğneli yaptır...kuzenim 2 senedir gidiyor,üstelik gayet iyi bi yer hala kurtulamadı...çünkü makine ince tüyleri görmüyor,kuzenim de gitmeden jiletle alıyor derken sertleşiyor tüyler ama her seansta tekrar inceliyor,incelince yine makine görmüyor...böyle bir kısır döngü ve sonuç başladığı yer...benimde bacaklarımda çok vardı ve kalın siyahtı ben baya faydasını gördüm çok inceldiler ama şu an daha öteye gitmiyor çünkü makine görmüyor yine...tabi kullandıkları cihazda önemli..

en iyisini yapıyosun canım onlara kalsa sık sık gitki para alsınlar, hoş benim gittiğim yere özel bölge içinde sordum ilk aldıktan sonra 1,5-2 ayda bir anca gelirsin demişlerdi

evet ondan dolayı daha çok düşünüyorum canım uğraşmak istemiyorum bide bi arkadaşım önceden yaptırmış çok memnun artık hiç çıkmıyormuş negüzel yaa

Rosalında canım ben 8seans oldu ama benımkı bıraz uzun sürecek gıbı benım cene altındakı kıllar bıldın erkek yüzü gıbıydı ama sükürler olsun cok faydasını gördüm

Rosalında canım ben 8seans oldu ama benımkı bıraz uzun sürecek gıbı benım cene altındakı kıllar bıldın erkek yüzü gıbıydı ama sükürler olsun cok faydasını gördüm

benimde öyleydi yanlız değilsin canım bende çok memnunum valla eskiyi düşünüyorumda krizlere giriyodum siyah siyah ne tam çıkmış ne çıkmamış hallerini

Canım hıc sormaaaaaa yaaaaa cok fena bı durum cok cırkın gözüküyor esım allahtan hıc bır zaman sorun yapmadı bu durumu.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…