- Konu Sahibi esocangeldiii
Benımde komple yüzümde sıyah sıyah sert kıllar vardı bundan 7 ay önce ıpl yaptırdım ve cok memnunum keske daha önce yaptırsaydım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
parasından değil canım sonuç alamayacaksam niye yaptırayımki bunun lekesi var, acısı var, ayrıca diğer ince tüylerinde kalınlaşma ihtimali var,benimde 6 seans oldu ama hiçbir azalma incelme yok
bir aya gidemem çünkü çıkmıyor ortalama 3 ayda bir falan gidiyorum canım çıkmadan nasıl gideyim
Benımde komple yüzümde sıyah sıyah sert kıllar vardı bundan 7 ay önce ıpl yaptırdım ve cok memnunum keske daha önce yaptırsaydım
normalde benimde çıkmıyo 2 ayı geçiyo tamamen çıkmaları ama bana çıkmadan gelmelisin dediler
peki çıkmadan ne alıyolarki canım :44:
en iyisini yapıyosun canım onlara kalsa sık sık gitki para alsınlar, hoş benim gittiğim yere özel bölge içinde sordum ilk aldıktan sonra 1,5-2 ayda bir anca gelirsin demişlerdi
Rosalında canım ben 8seans oldu ama benımkı bıraz uzun sürecek gıbı benım cene altındakı kıllar bıldın erkek yüzü gıbıydı ama sükürler olsun cok faydasını gördüm