- Konu Sahibi esocangeldiii
-
Arkadaşlar cene ve cenealtina lazer epilasyon yaptiran var mi.var ise ne kadar zamanda sonuc alindi.seanslar ne kadar surede bir yapiliyor ve seans ucreti ne kadar .fikri olan varsa ve paylasirsaniz sevinirim ayrica lazeri Anadolu yakasinda yaptiran varsa yer tavsiyesinde bulunabilir mi? Teşekkürler simdiden..
kim diyor sonuç alınmıyor diyeben yaptırıyorum canım hatta 3gün önce yaptırdım artık tüy gibiler 3 ayda bir falan gidiyorum, önceden alsam 1 gün sonra siyah siyah hemen belli oluyodu sakallı gibi çok iğrençti. valla şimdi belli bile olmuyolar bitsin bitmesin öle kara kara çıkıcana hergün uğraşıcama 3 ayda bir 36 tl veririm mis gibi bitti diyemem şimdilik ama aldırmasam aldırmam ben izmirde yaptırıyorum canım alexandrite makinasına çok memnunum siyah kılları olanlar için en iyisi
kim diyor sonuç alınmıyor diyeben yaptırıyorum canım hatta 3gün önce yaptırdım artık tüy gibiler 3 ayda bir falan gidiyorum, önceden alsam 1 gün sonra siyah siyah hemen belli oluyodu sakallı gibi çok iğrençti. valla şimdi belli bile olmuyolar bitsin bitmesin öle kara kara çıkıcana hergün uğraşıcama 3 ayda bir 36 tl veririm mis gibi bitti diyemem şimdilik ama aldırmasam aldırmam ben izmirde yaptırıyorum canım alexandrite makinasına çok memnunum siyah kılları olanlar için en iyisi
valla hiç saymadım canım ama en fazla 5-6 seansdır dediğimi tekrarlıyorum artık hiç belli bile olmuyor çok ışıklı bi ortamda yanayı alıp bakıyorum aaaa diyorum benim tüyler çıkmış gibdip aldırım bari kimse farketmiyor bileönceden sakalların çıkmış traş ol diye espirilere çok maruz kalmıştım neyseki şimdi çok rahatım 3 ayda bir o para için değmez sakallı gezmeye
Bende burda atasehir sifa hastanesi var oraya gidip bilgi alacağım .gerci pahali bir hastane ama fiyat ve bilgi almakta yarar var.Anadolu yakasinda gidipte iyi sonuc alan varsa hic olmazsa denenmis bir yere yonlenirim dedim ama henuz tavsiyevediken bir yer yok.senin cok yogun ve sert miydi tuylerin ve simdi ne durumda .almasam almam demissin ama belli olmuyorlar mi
Bende burda atasehir sifa hastanesi var oraya gidip bilgi alacağım .gerci pahali bir hastane ama fiyat ve bilgi almakta yarar var.Anadolu yakasinda gidipte iyi sonuc alan varsa hic olmazsa denenmis bir yere yonlenirim dedim ama henuz tavsiyevediken bir yer yok.senin cok yogun ve sert miydi tuylerin ve simdi ne durumda .almasam almam demissin ama belli olmuyorlar mi
kızlar lazer epilasyonda iz kalıyor mu gerçekten
sen ilkkez mi yaptırıcaksın? çok araştır yaptıracağın yeri bazı yerlerde amaç sadece para...
canım bazı merkezlere birileri iyi diyo birileri kötü diyo ben de şaşırıyorum o yüzden başlayamadım
benim de bacaklarım hep batık yüzünden yara oldu ve geçmiyo etek giyemiyorum yani
nerde yaptırıcamı şaşırdım
canım bazı merkezlere birileri iyi diyo birileri kötü diyo ben de şaşırıyorum o yüzden başlayamadım
benim de bacaklarım hep batık yüzünden yara oldu ve geçmiyo etek giyemiyorum yani
nerde yaptırıcamı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?