Lazer Epilasyon Çene altı icin lazer epilasyon

benimde öyleydi yanlız değilsin canım bende çok memnunum valla eskiyi düşünüyorumda krizlere giriyodum siyah siyah ne tam çıkmış ne çıkmamış hallerini

Canım bıyık bölgene yaptırdın mı? Ben iki kere gittim bi degisiklik yok gibi cok sert değil ama belli oluyor yani bembeyaz oldugum icin. Birde kiz bana sakın jilet vurma ip falanda yok dedi ama randevuyu 1 ay sonra verdi çıkarsa bıyıklar ben insan icine nasıl cikicam :/ sizede ellemeyin dediler mı?

Kızın dedı mantıksız bana ada ıp ve epılasyon yasak dedıler sana neden öyle dedıkı aceba?

Lazer etki etmez dedi. İlk seansta sorun olmadı 20gun sonraya vermişti ama simdi napcam diye düşünüyorum yani o sekilde bir ay gezmem imkansız :/ alex makine. Jilet mı yapmıştınız siz?

makasla kesmeniz lazım ,yüze jilet vurmayın daha büyük sorunlarınız olur

evet bende çok uzarsa gidemicek gibiysem kesiyorum ama jilet falan hiç yapın demediler biyandan inceltip biyandan kalınlaşır 1 aya ance çıkar bıyıkların canım ben yaptırmadım bıyıklarımı mağlesef.

Teşekkürler hanımlar hem lazer hemde igneli icin b8r bir gorusme yapayim.Anadolu yakasinda yaptıran yok galiba bide oyle sorayim.tesekkurler

Teşekkürler hanımlar hem lazer hemde igneli icin b8r bir gorusme yapayim.Anadolu yakasinda yaptıran yok galiba bide oyle sorayim.tesekkurler

Ben kadıköyde iğneli yaptırıyorum Zeynep hanıma çok memnunum ,iyice azaldı ,tavsiye ederim ,lazer denemiştim yüzüme daha önce o çok kötü azdırmıştı kılları ,iğneliden de çok korkuyordum ,ama arkadaşımın tavsiyesi ile buldum ben Zeynep hanımı ,işinde çok iyi ,eli çok hızlı ve sonuç alıyorum

Sevgili Jalesu detay bilgilere nasıl ulasabilirim, ,gorusmeye gitmek isterim. Seans ne kadar zamanda bir oluyor ve seans fiyati nedir ayrica, birde benim sert , siyah ve yogun bendeki kıllar sanirim igneli daha kalıcı çözüm getiriyor

Özelden msj yazamıyorum ,buradan da reklam sayılıyor,mail adresini ilet bana istersen ,oraya göndereyim numarasını,ben çok memnunum ,iyi bir epilasyoncu bulana kadar canım çıktı ,lazere bir sürü param gitti ve daha da kötü oldu ,herkes doğru adresi bulsun isterim

[SUP][/SUP]
mesaj atmayı deneyecegim

siz izmirde nerde yaptırıyorsunuz lazer. benimde çenemde kıllar var bende lazer düşünüyorum ama bu konuda kafam karışık. çalışıyorum lazer yaptrdıktran o süreç nasıl işliyor. nezamn kıllar tekrardan çıkmaya başlıyor vede siyah siyah mı. ne zamn dökülüyo. bi dahaki lazere kadar uazayınca napcam

kızlar yüzününe lazer yaptırmayın çoğaltıyor ,iğneli en kesin çözüm,ben lazer yaptırmıştım yüzüme pişman oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…