- Konu Sahibi esocangeldiii
-
Rosalında canım ben 8seans oldu ama benımkı bıraz uzun sürecek gıbı benım cene altındakı kıllar bıldın erkek yüzü gıbıydı ama sükürler olsun cok faydasını gördüm
benimde öyleydi yanlız değilsin canımbende çok memnunum valla eskiyi düşünüyorumda krizlere giriyodum siyah siyah ne tam çıkmış ne çıkmamış hallerini
Kızın dedı mantıksız bana ada ıp ve epılasyon yasak dedıler sana neden öyle dedıkı aceba?
Lazer etki etmez dedi. İlk seansta sorun olmadı 20gun sonraya vermişti ama simdi napcam diye düşünüyorum yani o sekilde bir ay gezmem imkansız :/ alex makine. Jilet mı yapmıştınız siz?
kim diyor sonuç alınmıyor diyeben yaptırıyorum canım hatta 3gün önce yaptırdım artık tüy gibiler 3 ayda bir falan gidiyorum, önceden alsam 1 gün sonra siyah siyah hemen belli oluyodu sakallı gibi çok iğrençti. valla şimdi belli bile olmuyolar bitsin bitmesin öle kara kara çıkıcana hergün uğraşıcama 3 ayda bir 36 tl veririm mis gibi bitti diyemem şimdilik ama aldırmasam aldırmam ben izmirde yaptırıyorum canım alexandrite makinasına çok memnunum siyah kılları olanlar için en iyisi
Teşekkürler hanımlar hem lazer hemde igneli icin b8r bir gorusme yapayim.Anadolu yakasinda yaptıran yok galiba bide oyle sorayim.tesekkurler
Ben kadıköyde iğneli yaptırıyorum Zeynep hanıma çok memnunum ,iyice azaldı ,tavsiye ederim ,lazer denemiştim yüzüme daha önce o çok kötü azdırmıştı kılları ,iğneliden de çok korkuyordum ,ama arkadaşımın tavsiyesi ile buldum ben Zeynep hanımı ,işinde çok iyi ,eli çok hızlı ve sonuç alıyorum
Sevgili Jalesu detay bilgilere nasıl ulasabilirim, ,gorusmeye gitmek isterim. Seans ne kadar zamanda bir oluyor ve seans fiyati nedir ayrica, birde benim sert , siyah ve yogun bendeki kıllar sanirim igneli daha kalıcı çözüm getiriyor
Özelden msj yazamıyorum ,buradan da reklam sayılıyor,mail adresini ilet bana istersen ,oraya göndereyim numarasını,ben çok memnunum ,iyi bir epilasyoncu bulana kadar canım çıktı ,lazere bir sürü param gitti ve daha da kötü oldu ,herkes doğru adresi bulsun isterim
[SUP][/SUP]
mesaj atmayı deneyecegim
evet bende çok uzarsa gidemicek gibiysem kesiyorum ama jilet falan hiç yapın demediler biyandan inceltip biyandan kalınlaşır1 aya ance çıkar bıyıkların canım ben yaptırmadım bıyıklarımı mağlesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?