Cenazeniz olsa ve eşinizin ailesi aramasa

Çok haklısınız bizdede öyle yapılır ben olsam kıyamet koparırdım az bile yapmışsınız

Cenazeye gelmişler ne güzel,7 si için sizin davet etmeniz lazım.Biz de kendiliğinden gidilmez, yemeğe davet beklenir,onlarda da öyledir belki

Sen acını istediğin gibi yaşamakta özgürsün. İstersen 48 Güm gider kuran okur sonra da sohbet edersin eşinin buna karışması çok ayıp.
Eşinin ailesi görevini yerine getirmiş daha fazlasını yapmaya gerek yok bence orada sen haksızsın. Ayrıca annen kendi uygun gördüğü için özel günlerde fazlaca destek olabilir insanlara bunları karşılık bekleyerek yapmamak lazım.

Bugüne kadar birinci derece yakın ailemden iki kişiyi kaybettim. Biri anneannemdi, çok severdim. Vefat haberini aldıktan sonra ağladım ama yaşlıydı, kimseye muhtaç olmadan gitti şükür dedim ve kimseden arama beklemedim. Ikincisi ise gencecik aslan gibi kuzenimdi, ani bir veda oldu. O kadar üzüldüm ki, öyle bi acı daha önce hiç hissetmedim. Üzüntüden kim aramış kim gelmiş hiç görmedim, duymadım. Velhasıl, başınız sağolsun ama sizinki biraz "ben gidiyorsam onlarda gelecek" mevzusuna dönmüş sadece, cenazeden bağımsız.

Yaa bu cenaze işlerinde o geldi, bu aramadı, bu gelmeliydi gelmedi kısmını nasıl görebiliyorsunuz ben anlayamıyorum. Dedem vefat ettiğinde 1 ay boyunca bırakın insanı kendimi göremedim. Tamam belki benimkisi de abartı bir duygu ama insanlara odaklanılması da bana saçma geliyor. Ayrıca okumaya herkes gelmek zorunda değil, yok düğünlerine gitti cenazeye gelinmedi ne saçma bir kıyas yahu

Cenazeye gelmişler daha ne yapsınlar, ne güzel işte ailecek oturup kendi aranızda kuran okuyun acınızı paylaşın samimi olduklarınızla. Ben ailem dışında birini istemezdim herhalde bu süreçte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…