bir ekleme yapmayı şart görüyorum: arkadaşlar çocuk Türkiye'ye gidince çok sık yazmamaya aramamaya başladı, gelene kadar çalıştığını bahane etti. İki günde bir görüntülü arıyordu mesela, mesaj atmıyordu bahane olarak da "ben aile grubuna bile fazla yazan insan değilim şimdi telefon sürekli elimde olursa kötü olur" diyordu. Bunu da dikkate alın eklemeyi unuttum.
Arkadaşlar selam. Linçlemeden lütfen sonuna kadar okuyun.
Yaklaşık iki aydır görüştüğüm birisi var. Kendisi 2015'ten beri benim okuduğum ülkede yaşıyormuş, pandemiden hemen önce işi bırakıp Türkiye'ye dönmüş, sonradan geri gelmeye karar vermiş, havaalanında tanıştık zaten aynı uçakta geldik. Neyse şimdi kendisine verilen kalış süresi içerisinde iş bulamadığı için Türkiye'ye döndü. Bu ayın ortasında geri gelecek. On gün önce kendisi babaannesini kaybetti. Cenaze var diye bir iki gün öyle fazla konuşamadık ki normal buna bir şey demiyorum tabii ki. Hatta ben taziye/hal hatır sorma dışında yazmadım rahatsız etmeyeyim diye. En son Çarşamba yoklamak amaçlı mesaj attım, "Yapabileceğim bir şey varsa yaparım hatta yazma dersen onu bile yaparım" dedim. O da olaylar yatışsın konuşuruz dedi. Çarşambadan beri hiç konuşmadık. Hani tamam anlarım acıdır da cenaze olalı neredeyse on gün olacak. Ben ilgi delisi bir insan değilim ama bir günaydın mesajı bile alamamak açıkçası zoruma gidiyor. Bunu istemekte de haksız olduğumu sanmıyorum. Bazen ayrılmayı düşünüyorum ama ya düzelecekse ben ayrıldıktan sonra diye korkuyorum. Sen niye yazmıyorsun diyebilirsiniz ama artık kendimi kötü hissediyorum rahatsız etmişim gibi. Ben kendisi yazana kadar yazmayı düşünmüyorum ama sizce ne olacak?
Yarın benim doğum günüm. Açıkçası çok merak ediyorum. Çok yakın bir arkadaşıma da sordum size de soruyorum, Türkiye'den dönüşte bir hafta karantina var. Acaba yarın çıkacak diye geldi, karantinada bekliyor da görüntülü konuşursak anlarım diye mi aramıyor? Sizce böyle bir şey olabilir mi? Anlamadım ya. Ağzımda yara çıktı kaç gündür stresten