How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Dudak Makyajı Cemre' nin ruju nedir? (resimli)

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
evet göz makyajım sadece eyelıner rimel olur. altına sürme bile çekmem eğer kırmızı ruj sürersem. önerdiğiniz bir pudra var mı? ve de göz altı kapatıcısı. çünkü göz altına bir şey sürmeyi önermiyor uzmanlar ama ne yapalım :(

valla ben 14 yaşımdan beri kullanıyorum kapatıcı bir problem yaşamadım. kapatıcı olarak dior skinflash kullanıyorum biraz pahalı ama çok az miktarda kullanmak bile yetiyor etkisi çok iyi ama eğer gözlerinizin altında belirgin bir morluk yoksa hiç kullanmayın pudra olarak oriflamenin toz pudrasını kullanıyorum fondöteni de avondan kullanıyorum nemlendiricili

valla ben 14 yaşımdan beri kullanıyorum kapatıcı bir problem yaşamadım. kapatıcı olarak dior skinflash kullanıyorum biraz pahalı ama çok az miktarda kullanmak bile yetiyor etkisi çok iyi ama eğer gözlerinizin altında belirgin bir morluk yoksa hiç kullanmayın pudra olarak oriflamenin toz pudrasını kullanıyorum fondöteni de avondan kullanıyorum nemlendiricili

gözaltlarım mor değil hafif çukur...
çok teşekkür ederim ilgin için canım.

Back