How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Dudak Makyajı Cemre' nin ruju nedir? (resimli)

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
Şöyle söyleyeyim, ben de pek sevmem markayı ama oje ve ruj dediğinizde aklıma gelen ilk birkaç markadan biridir.
Diğer ürünleri satılan fiyatı haketmese de ruj ve ojede şüphe etmeyin derim.
7 gün hiçbir şekilde çıkmayan, dökülmeyen ojeyle karşılaşınca şaşkınlıktan ne yapacağımı şaşırmıştım.
Bu dediğim mentollü kırmızı rujunu ise sabah 9 da sürerdim parmağımla hafif şekilde, gece yatmaya hazırlandığımda çıkarmam gerekirdi.
Siz hesap edin kalıcılığı...

vauuuv o da aşırı kalıcıymış =D neden mentollü yani onu anlayamadım tadı mı kokusu mu?

vauuuv o da aşırı kalıcıymış =D neden mentollü yani onu anlayamadım tadı mı kokusu mu?

Hatırlarsınız bir ara furyalar vardı, yok dudak şişiren ruj, yok dolgun gösteren...
Ben de bu gafletle denemiştim, rujun tam ortası beyaz mentol.
Sadece 10 15 dakika cayır cayır yakarak sanki dudaklarınız şişmiş gibi durmanızı sağlıyor(elinizde olmadan), sonra her şey aynı:1:
Yoksa bir özelliği, farklılığı yok:)
Ama sadece mentollüde o renk vardı, o yüzden basa basa söylüyorum:1:

bu seri cok kalıcı ben memnunun surdukten sonra peceteyle dudaklarıma bastırıp fazlalıgı alıyorum ozaman daha mat duruyor

görsellerden baktım ama resimdekilerden hangisi benim rengime yakın acaba ?
bir de fiyatları nedir?

$flormar_wearing_renk_katalogu.jpg Eki Görüntüle 538223

Hatırlarsınız bir ara furyalar vardı, yok dudak şişiren ruj, yok dolgun gösteren...
Ben de bu gafletle denemiştim, rujun tam ortası beyaz mentol.
Sadece 10 15 dakika cayır cayır yakarak sanki dudaklarınız şişmiş gibi durmanızı sağlıyor(elinizde olmadan), sonra her şey aynı:1:
Yoksa bir özelliği, farklılığı yok:)
Ama sadece mentollüde o renk vardı, o yüzden basa basa söylüyorum:1:

bir de viks sürün dudaklara diyorlar bu da öyle bir şey olmuş :D

Küçük bir foto araştırmasıyla en azından rujun nasıl duracağı ile ilgili bir örnek buldum.
Sizin istediğiniz en sağdaki gibi görünüyor, ama fikrimce bu rujların hepsinin yoğunluğu ile oynayarak gösterdiğiniz fotodaki görüntüyü elde edersiniz.
Koyuluktan kastım buydu, diğer rujlar kadar belirgin kırmızı değillerdir.
Ürünleri denerken bu tonlarda olanlara yönelin derim.

Eki Görüntüle 538204 Eki Görüntüle 538205
Eki Görüntüle 538224

bu rujların markası nedir?
en baştaki ve sondakini merak ediyorum?? resmide ynına ekleyimde daha net ayırt edeyim =)

Son düzenleme:
burdan yola çıkarsak L04 gibi görünüyor benim rengim yanlış mı düşünüyorum??

Ben de arkadaş gibi L 13 ve L18 olarak düşündüm, fotoğraflar çok aldatıcı aslında.
En güzeli gidin bir parfümeriye, getirin uleynnnnnnnnn kırmızıları diye doldurun önünüze ve deneyin bir bir:52:

burdan yola çıkarsak L04 gibi görünüyor benim rengim yanlış mı düşünüyorum??

evet olabilir mesela ben L07 yide kullanıyorum ama burda seker pembesi gibi gozukmus oysa daha koyu bir ton egerki netten almıycaksan gidip kendin denemeni oneririm

L13 çok kırmızı duruyor.
evet deneyeceğim ama bilinçsiz gitmek istemiyorum.
aklımda marka yok rengin adı yok bişeylerden esinleneyim istedim.

resimdeki ruj kırmızı değil ki ama biraz morumsu mu desem bordo mu desem
o tarz bi şeye kaçıyor.

İlki MAC Viva Glam I miş.

Sonuncusu By Terry Rouge Terrybly No. 203 Fanatic Red imiş.
Diğerleri Rimmel markasının.

baktım resimler çok yanıltıcı dudakta farklı duruyorlar en iyisi baştan orda bir marka beğenmek :1:

ilk ruj kan kırmızı tonlarında benim de vazgeçemediğim bir renktir özellikle beyaz tene çok gider ve beyaz dişlere tabi... tam olarak şu renk sanırım.

Eklentiler

• $starkissed11.jpg
    $starkissed11.jpg
    60,4 KB · Görüntüleme: 81
ilk ruj kan kırmızı tonlarında benim de vazgeçemediğim bir renktir özellikle beyaz tene çok gider ve beyaz dişlere tabi... tam olarak şu renk sanırım.

bunun markası ya da numarası nedir?

bu çok güzel ama resimdeki sanki biraz gül yaprağı gibi bordomsu

kat von d. foiled love lipstick in beranice ama nereden temin edebileceğinizi bilmiyorum netten bir araştırın isterseniz... :/

kat von d. foiled love lipstick in beranice ama nereden temin edebileceğinizi bilmiyorum netten bir araştırın isterseniz... :/

teşekkür ederim... kullanıcı adınız dikkatimi çekti de pudralarla ilgili bilginiz var mı bir şey soracaktım?

rica ederim, tillahı değilim ama yardımcı olabilirsem tabi... buyurun

ben beyaz bir pudra alıcam ama ne tür bir şey kullanmalıyım bilmiyorum.
ten rengim resimdeki gibi süt beyaz değil ama beyaz buğday arası bir şey.

pudra yüzümü kireç gibi yapmasın ama beyaz olsun istiyorum bu kırmızı rujla kullanabileceğim bir şey.
bunun için bembeyaz pudralar var onlardan mı almalıyım yoksa normal pudraların açık renkleri işimi görür mü?
ama normal pudraların açık renkleri de sanki pembemsi sarımsı bir şey oluyor.

ben beyaz bir pudra alıcam ama ne tür bir şey kullanmalıyım bilmiyorum.
ten rengim resimdeki gibi süt beyaz değil ama beyaz buğday arası bir şey.

pudra yüzümü kireç gibi yapmasın ama beyaz olsun istiyorum bu kırmızı rujla kullanabileceğim bir şey.
bunun için bembeyaz pudralar var onlardan mı almalıyım yoksa normal pudraların açık renkleri işimi görür mü?
ama normal pudraların açık renkleri de sanki pembemsi sarımsı bir şey oluyor.

ten renginizden en fazla 1 ton açığını kullanın derim boyun bölgesine uygulasanız bile vücudun belirli bölgeleriyle yüzünüz arasında bariz fark olacağından hoş bir görüntü oluşmaya bilir teniniz koyu değil zaten ten renginizin bir ton açığını kullanmanız yeterli olacaktır diye düşünüyorum doğal beyaz tende durduğu gibi durmaz yoksa kırmızı ruj yüzünüzde, çoğu kadına bakıyorum esmer tene bembeyaz pudra uyguluyorlar fırıncı gibi dolaşıyorlar etrafta teniniz hoş dediğim gibi 1 ton açığı uygun olacaktır tabi pudra tek başına işe yaramaz nemlendiricili bir fondötenden sonra uygulayın ve göz altı morluklarınız varsa en alta da kapatıcı sonrasında zaten istediğiniz makyajı uygularsınız bir de kırmızı ruj ile çok koyu göz makyajı gitmiyor.

ten renginizden en fazla 1 ton açığını kullanın derim boyun bölgesine uygulasanız bile vücudun belirli bölgeleriyle yüzünüz arasında bariz fark olacağından hoş bir görüntü oluşmaya bilir teniniz koyu değil zaten ten renginizin bir ton açığını kullanmanız yeterli olacaktır diye düşünüyorum doğal beyaz tende durduğu gibi durmaz yoksa kırmızı ruj yüzünüzde, çoğu kadına bakıyorum esmer tene bembeyaz pudra uyguluyorlar fırıncı gibi dolaşıyorlar etrafta teniniz hoş dediğim gibi 1 ton açığı uygun olacaktır tabi pudra tek başına işe yaramaz nemlendiricili bir fondötenden sonra uygulayın ve göz altı morluklarınız varsa en alta da kapatıcı sonrasında zaten istediğiniz makyajı uygularsınız bir de kırmızı ruj ile çok koyu göz makyajı gitmiyor.

evet göz makyajım sadece eyelıner rimel olur. altına sürme bile çekmem eğer kırmızı ruj sürersem. önerdiğiniz bir pudra var mı? ve de göz altı kapatıcısı. çünkü göz altına bir şey sürmeyi önermiyor uzmanlar ama ne yapalım :(

Back