Şöyle söyleyeyim, ben de pek sevmem markayı ama oje ve ruj dediğinizde aklıma gelen ilk birkaç markadan biridir.
Diğer ürünleri satılan fiyatı haketmese de ruj ve ojede şüphe etmeyin derim.
7 gün hiçbir şekilde çıkmayan, dökülmeyen ojeyle karşılaşınca şaşkınlıktan ne yapacağımı şaşırmıştım.
Bu dediğim mentollü kırmızı rujunu ise sabah 9 da sürerdim parmağımla hafif şekilde, gece yatmaya hazırlandığımda çıkarmam gerekirdi.
Siz hesap edin kalıcılığı...
vauuuv o da aşırı kalıcıymış =D neden mentollü yani onu anlayamadım tadı mı kokusu mu?
bu seri cok kalıcı ben memnunun surdukten sonra peceteyle dudaklarıma bastırıp fazlalıgı alıyorum ozaman daha mat duruyor
Hatırlarsınız bir ara furyalar vardı, yok dudak şişiren ruj, yok dolgun gösteren...
Ben de bu gafletle denemiştim, rujun tam ortası beyaz mentol.
Sadece 10 15 dakika cayır cayır yakarak sanki dudaklarınız şişmiş gibi durmanızı sağlıyor(elinizde olmadan), sonra her şey aynı
Yoksa bir özelliği, farklılığı yok:)
Ama sadece mentollüde o renk vardı, o yüzden basa basa söylüyorum
görsellerden baktım ama resimdekilerden hangisi benim rengime yakın acaba ?
bir de fiyatları nedir?
Eki Görüntüle 538222 Eki Görüntüle 538223
benim kullandıgım L18 ama yandaki renk paletine bakmayın ordaki renkler daha soluk cıkmıs
Eki Görüntüle 538224Küçük bir foto araştırmasıyla en azından rujun nasıl duracağı ile ilgili bir örnek buldum.
Sizin istediğiniz en sağdaki gibi görünüyor, ama fikrimce bu rujların hepsinin yoğunluğu ile oynayarak gösterdiğiniz fotodaki görüntüyü elde edersiniz.
Koyuluktan kastım buydu, diğer rujlar kadar belirgin kırmızı değillerdir.
Ürünleri denerken bu tonlarda olanlara yönelin derim.
Eki Görüntüle 538204 Eki Görüntüle 538205
burdan yola çıkarsak L04 gibi görünüyor benim rengim yanlış mı düşünüyorum??
burdan yola çıkarsak L04 gibi görünüyor benim rengim yanlış mı düşünüyorum??
Eki Görüntüle 538224
bu rujların markası nedir?
en baştaki ve sondakini merak ediyorum?? resmide ynına ekleyimde daha net ayırt edeyim =)
İlki MAC Viva Glam I miş.
Sonuncusu By Terry Rouge Terrybly No. 203 Fanatic Red imiş.
Diğerleri Rimmel markasının.
ilk ruj kan kırmızı tonlarında benim de vazgeçemediğim bir renktir özellikle beyaz tene çok gider ve beyaz dişlere tabi... tam olarak şu renk sanırım.
kat von d. foiled love lipstick in beranice ama nereden temin edebileceğinizi bilmiyorum netten bir araştırın isterseniz... :/
teşekkür ederim... kullanıcı adınız dikkatimi çekti de pudralarla ilgili bilginiz var mı bir şey soracaktım?
rica ederim, tillahı değilim ama yardımcı olabilirsem tabi... buyurun
ben beyaz bir pudra alıcam ama ne tür bir şey kullanmalıyım bilmiyorum.
ten rengim resimdeki gibi süt beyaz değil ama beyaz buğday arası bir şey.
pudra yüzümü kireç gibi yapmasın ama beyaz olsun istiyorum bu kırmızı rujla kullanabileceğim bir şey.
bunun için bembeyaz pudralar var onlardan mı almalıyım yoksa normal pudraların açık renkleri işimi görür mü?
ama normal pudraların açık renkleri de sanki pembemsi sarımsı bir şey oluyor.
ten renginizden en fazla 1 ton açığını kullanın derim boyun bölgesine uygulasanız bile vücudun belirli bölgeleriyle yüzünüz arasında bariz fark olacağından hoş bir görüntü oluşmaya bilir teniniz koyu değil zaten ten renginizin bir ton açığını kullanmanız yeterli olacaktır diye düşünüyorum doğal beyaz tende durduğu gibi durmaz yoksa kırmızı ruj yüzünüzde, çoğu kadına bakıyorum esmer tene bembeyaz pudra uyguluyorlar fırıncı gibi dolaşıyorlar etrafta teniniz hoş dediğim gibi 1 ton açığı uygun olacaktır tabi pudra tek başına işe yaramaz nemlendiricili bir fondötenden sonra uygulayın ve göz altı morluklarınız varsa en alta da kapatıcı sonrasında zaten istediğiniz makyajı uygularsınız bir de kırmızı ruj ile çok koyu göz makyajı gitmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?