Teşekkür ederim..Cemil beyin muayenehanesine ilk gittiğim günü hatırlıyorum , karşılaması ,ne istediğimi beklentimi sorması , burnunun farklı profillerden fotoğrafımı çekip tasarım yapması (yan profil tasarımı yapmıştı , oysa görmek is) ve sağlıkçı olduğum için 500 tl indirim yapmış olması benimde hoşuma gitti elbette.İşine müdahalede bulunmadım( pimpirikli biriyim ama bunu belli etmedim bu kadar ince düşünceyle yaklaştım siz düşünün artık ) .1 kez ameliyat olduğumu ve yüzümde olan hayati fonksiyonumun sürekliliğini sağlayan bir organımın işlevini ,olması gerektiği gibi yapamaması ,hem ruhen hem de bedenen uğramış olduğum zararla kapısını çaldığımı belirttim .Yaklaşımı , güven verici konuşmaları, beni dinlemesi ,merak etme deyişi kararımı vermemde en büyük faktör oldu.( kendime doktor beyle görüşmede iken şunu söyledim hep '' artık bi hekime güvenmek zorundasın ince eleyip sık dokuma yoksa sakıdığın göze çöp batar '' ..)Ama varmış olduğum sonuç şu ki asla ve asla kelimelerin , güler yüzlü samimi yaklaşımların ameliyat olmaya karar verme aşamasında etkili olmaması gerektiğidir .
Güleryüzlü olucak ki para kazanacak .Bir mağazaya , ya da bir güzellik merkezine gittiğimiz zaman ilgi alaka ,karşılama güleryüz değilmidir zaten bizleri etkileyen ? Ters ve ilgisiz davranılan bir yerden alışveriş yapmayız elbette.
Velhasıl son ameliyatımı da aynı hekime olduğuma bin pişmanım...