• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cemil Tugay Burun Ameliyatı

çok uzun zamandır siteye girmiyordum bi bakayım dedim ben cemil beye revizyon ameliyatı oldum gözü kapalı tavsiye ederim sayesinde çökük burnum toparlandı keşke başta ona ameliyat olsaydım cemil bey mükemmel bir doktor.ilk doktor burnumu biçmişti resmen kbb doktoruydu forumdada yazdım sakın o doktora olmayın diye cemil beyle görüşmeye gittigimde güven verdi toparlarız dedi ameliyat surecimde çok rahat geçmişti kanamam şişligim bile olmadı önceden resim koymuştum ama sildim nerdeyse 5 6 yıl olmuştur kısacası tavsiye ederim cnm
öncesi ve sonrası resminizi göreblr myz

çok uzun zamandır siteye girmiyordum bi bakayım dedim ben cemil beye revizyon ameliyatı oldum gözü kapalı tavsiye ederim sayesinde çökük burnum toparlandı keşke başta ona ameliyat olsaydım cemil bey mükemmel bir doktor.ilk doktor burnumu biçmişti resmen kbb doktoruydu forumdada yazdım sakın o doktora olmayın diye cemil beyle görüşmeye gittigimde güven verdi toparlarız dedi ameliyat surecimde çok rahat geçmişti kanamam şişligim bile olmadı önceden resim koymuştum ama sildim nerdeyse 5 6 yıl olmuştur kısacası tavsiye ederim cnm
Merhaba! sizin fazil beyle ilgili yazdiklariniz beni endiselendirdi. Ben de kendisine ameliyat olmak istiyorum ama sizin yaziniza denk gelince bilemedim. Acaba ameliyat sonrasi 6 ay sonraki mesela resimleriniz var mi? Burnunuzun neresi olmadi?
Geri dönüs yaparsaniz cok sevinirim!!!

merhaba okuduğumda çok merak ettim benim yaşadığım şeyin aynısını yaşamışsınız ben fazıl apaydın a ameliyat olmuştum 6 yıl önce çok da para verdim ve burnum çok kötü oldu şimdi cemil tugay ı ya da ufuk bilkay ı düşünüyorum sizin olduğunuz kbb ci kimdi
merhaba, neresi kötü oldu acaba? bana resim yollayabilir misiniz bir de tecrübenizi paylasir misiniz? Ben de kendisine ameliyat olmayi düsünüyordum. Simdi korkuyorum.

Back