- 2 Eylül 2014
- 1.362
- 1.592
-
- Konu Sahibi Lokomotif Banu
Cevre baskisindan dolayi zorla evlenmistir. Escinsel evlilik yapamayacagi icin toplumun norm kabul ettigi bir evlilik yapmis belli ki.zorla evlenmek mi :) zorla evlilikten iki çocuk hemde, iyi ki zorla olmuş :)
orası kesin illa kiCevre baskisindan dolayi zorla evlenmistir. Escinsel evlilik yapamayacagi icin toplumun norm kabul ettigi bir evlilik yapmis belli ki.
Aldatma konusunda soylediklerinize sonuna kadar katiliyorum. Hetero ya da homoseksuel, durustce yasanmali her sey. Kadin ve ortadaki iki cocuk masumdur. Bu olay aklima ayse kulinin romanini getirdi.orası kesin illa ki
ama iki de çocuk nedir ? bide ne çevre baskısı nede başka bir şey kadının aldatılması için bir bahane değildir
burda olan aldatılan bir kadına ve masum çocuklarına olmuş , bu berbat bir durum değil mi?
zorla evlenmek üstelik ünlü simalar için çok komik bir durum , evlenmeyip gizli saklı ilişkilerini pekala yürütebilirlerdi..
gerekirse yurt dışına yerleşirlerdi ki biliyorsunuz ünlülerin bir ayağı yurt dışındadır
bu bir aldatma kandırma ! zorla da olsa
kocaman iki adamın bırbırne sevgilim falan dediğini hayal edıyorumdaaetmesem daha iyi
benim nasıl düşündüğümden size ne saygı bekliyorsanız önce kendınız gösterinKocaman iki adamın birbirine sevgilim dediğini düşünmek zorunda değilsiniz, size ne?
benim nasıl düşündüğümden size ne saygı bekliyorsanız önce kendınız gösterin