çemberimde gül oya ne güzeldi dimi?

ben hiç sevmedim bu diziyi.zaten geç kalkıyorum,iyikide karşılaşmadım.

çokkk güzel bir diziydi....ağlamadığım tek bir bölümünü hatırlamıyorum.....günümüze geçişlerde veya dönemi anlatırken tek bir karede falso yoktu...eşyalar,giyim tarzları insanların saflığı,temizliği dahi dönemi çok iyi yansıtan çok emek verilmiş bir dizydi....yok öyle diziler şimdi varsa yoksa ağa dizileri....hepsibirbirinin aynı olan,konusu dahi olmayan diziler....

evet arkadaşlar benimde şimdiye kadar izlediğim en güzel ve en duygusal diziydi,izlerken yaşıyorsun sanki o anı,müthişş

çok güzel bir diziydi.
tuba büyüküstünün saf güzelliğine adeta vurulmuştum

harkulade bir diziydi hikayesi ve karekterleriyle bir türkiye gerçeğiydi her bölümünü byük merakla beklerdimmm:))))))))))))))

Harika bi yapimdi!

Ilk bolumunden itibaren izledim..

Kacirdiklarimi da netten indirirdim..

Ozellikle kostum, makyaj, film teknigi ve detaylar cok ince dusunulmustu..

Her ince detayina kadar mukemmeldi..

hayatımda izleyipte etkisinden kurtulamadığım ve hala düşündüğümde içimi kıpır kıpır yapan ve diziyi düşündükçe içime garip duygular doğmasına neden olan bi diziydi.

Tekrarlarını bile bıkmadan izlediğim aynı heyecenla beklediğim diziydi
çağan ırmak yaparda güzel olmazmı
zaten diğer eski tarihi anlatan dizilerde bu diziden sonra çıktı

bundan sonra hatırla sevgili çevrilmişti

ama benim içiin bu dizinin yeri bambaşka
toplu olarak dizinin cdlerini bulsam hemen alırım hiç düşünmeden

hergün takar takar seyrederim

kadrosu,konusu ve müzikleri...
her şeyiyle mükemmeldi.çoğu bölümlerinde gözlerim dolardı
tam tadında bitti
zaten çağan ırmak yönetmişti
kötü olması mümkün mü :98:

Güzeldi de ne demek mthişti. Gelmiş geçmiş en kaliteli dizilerden birisidir. Tekrarlarını bile izlemiştim yine verilse yine izlerim.

Çok güzel bir diziydi hatırlıyorumda ertesi gün erkenden dersaneye gidiyordum ama genede geç saatti izliyordum nekadar zaman geçmiş ya

ne güzeldi bu dizi, kötü diyebileceğim tek bir sahnesi bile yoktu. her insan ayrı bir yaşam, bambaşka hikayeler ama ortak noktaları o samimiyet. sıcaklıkları ekrandan akıp içimize işliyordu sanki, insan yaşadığı döneme lanet eder oluyor.. çağan ırmak a böyle bir eser bıraktığı için ne kadar teşekkür etsek az..

evet yahuu ne kadar güzel bi diziydi..
en çok güldüğüm sahne konaktaki herkesin bitlendiği sahneydi:):):)

Çok güzel bir diziydi. İsminden dolayı ilk başladığı gün meraktan izlerken konusuna hayran kaldığımdan merakla yayın günlerini beklediğim dizim olmuştu.

tekrarlarını gece saat 3 gibi veriyolardı ama yenice bitti..
gene olsa gene izlerim doğrusu..
konağın sıcacık insanları ne hoştu..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…