cem tencereler....

snur42

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2009
3.735
11
0
Konya
selamünalykm kızlar cem tencere kullananız varmıı
memnunmusunuz
tencere almayı düşünüyorum
hem değişiklik olsun istiyorum hemde lazım..
evdeki tencerelerin boyutları ya büyük ya küçük geliyor
misafir gelince falan
ama fiyatlar çok uçuk durumda
hem şık hem hesaplı en çok cemi beğendim
ama kalitesine güvenemedimsonuçta para veriyoruz
sizin tecrubelerinize ihtiyacım var::5:

Son düzenleme:
düşündüğüm tencerelerde bunlar

Eklentiler

• $87.jpg
    $87.jpg
    26,5 KB · Görüntüleme: 349
annem bana teflon tencere aldırmıyo kullanmamı istemiyormuş:19: bi tane pilav tenceresi alıcam başkada almıcam bakalım cem tnecere kullanmadım bilemiyorum ben alırken tefal almayı düşünüyorum

evet tefal zaten çok kaliteli oluyor genelde
ama fiyatlarda çoooooooooook pahalı
onu şimdi alamam belki ilerde

bende ondan korkuyorum zaten ya...
misafirden misafire kullanılır genelde
ama bn günlükte şık şık kullanıyım istiyorum
kalitesiz olursa 2 ayda biter işi

ben evlenmeden önce setini almıştım,1 tencere 1 yıl gidiyor sürekli kullanacaksan en azından benim öyle oldu..ama seyrek kullandığım tenceresi hala duruyor çizilmedi hiç..4 yıl olcak..sonuçta teflonların hepsi çiziliyor ömrü çok uzun olmuyorki..ama içi beyaz olanlar çıkmış onlara bak birde istersen markasını bilmiyorum ama..

benim tencerelerimde cem ama böyle bir takım değil.resmini ekleyeyim :34: 2 tencerem 2 tavam var.2,5 yıl oldu daha çizilme yok.memnunum.gecen sene kapağı kırıldı aradım yeni kapak gönderdilr.ne kargo ücreti nede kapağa ücret aldılar..

cem tencereler çabuk çiziliyor o kadar dikkat ederim halbuki tahta kaşık maşa kullanırım
bu aralar taç markasından çook memmun kaldım ağırlığı ve petek yüzeyi süper

benim tencerelerimde cem ama böyle bir takım değil.resmini ekleyeyim :34: 2 tencerem 2 tavam var.2,5 yıl oldu daha çizilme yok.memnunum.gecen sene kapağı kırıldı aradım yeni kapak gönderdilr.ne kargo ücreti nede kapağa ücret aldılar..

Bu hangi serisiymiş acaba. Sitesinde yok bu ürün. Yeni çıkan döküm tencerelere benziyor. Teflon mu?

bende cemin tencerelerini kullanıyorum 4 yıldır hemde günlük ama ne bir çizik var nede bir aşınma altı peteklimi ne diyolar ondan çok memnunum

bende cemin tencerelerini kullanıyorum 4 yıldır hemde günlük ama ne bir çizik var nede bir aşınma altı peteklimi ne diyolar ondan çok memnunum

cem energy serisi canım :34: döküm mü bilmiyorum ama eline aldıgında ağır.bide iç tabanı petekli:34:

Heh işte o alt tabanı petekli olanlardan ben daha bulamıyorum. Onların çizilmeme özelliği var daha uzun dayanıyor. Bir kaç yıl önce görmüştüm ama hiç rastlamıyorum.

teşekkürler kızlar
içi petekli olanlar çok güzel zaten
çizilmesi imkansız nerdeyse...
e tabi fyatıda ona göre
bn hen hesapklı hem de kullanışlı olsun istiyorum
bi kaç ay daha araba taksidimiz var
sıkıştırmk istemiyorum
çok kararsı kaldım aslıda
eşimde yaza kadar bekle
istedini al diyo...
bakalım hala fiyat araştırıyorum
olmazsa bekleriz yaza kadar
amaaan huyum kurusun
anında olsun istiyorum herşeyi işte:1:

benim setim bundan du 2 küçükleri rahmetli oldular bile...

ben kullandım. hiç memnun kalmadım. teflonu çok çabuk soyuldu. tencereler resmen yamuldu bir süre sonra. çok kalitesiz. tencere kapağı desen tutma yeri bile kırıldı.

ayy benim teflonlarda bundandı 7 aylık evliyim ama bu tencereler 3 ay içinde dağıldı dış rengi attı , içi çizilmekle kalmadı soyuldu resmen yaa üstelik dikkatli kullandım hep.şimdi hisar kullanıyorum komple set aldım ve çook memnunum,ben tavsiye ederim fiyat çok uygun değil ama bir kere alınıyor

ben de taç'ın tencerelerini tavsiye ederim. çok sağlamlar. uzun süredir kullanıyorum. çizik dahi yok.

cem kesinlikle onermiyorm teflon oalrk..
evlndimde aldım 4 ayda dağıldı altı ustu sırrı cıktı rengi gtti cok feci yağ topluyor cıkmıyorr hemen cizilior.. fikrm buu:9:

Back