- 11 Aralık 2013
- 6.144
- 6.868
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olabilir o zaman çakmadır ya da çalınmıştır
ama bence cem bu espriiyi yapacak karakterde
seda da onu programa çıkaracak karakterde
malesef gerçekler bunlar
kendini asması imkansız kaldığı hücrede kendine zarar verecek eşyalar bulundurulmaz ben öyle biliyorum nasıl astiki öyle kolay kendini, eger gerçekten öldüyse ya biri öldürmüştür onu cinayettir kim yaptıysa eline sağlık.
dünyadan bir pislik daha temizlenmiş oldu eğer doğruysa...
hiç sanmıyorum bariz kaçmış hapisten bence bu zamana kadar asmadı şimdimi asası geldi cesedini görmeden inanmam heralde otopsiye falan gitmiştir ceset.Belki çarşafla olabilir canım .. bir ihtmal
saçmasapan bi haber bile bizi bu kadar düşündürüyor ya devlet de bi düşünse bunu çok güzel olacak.İnşallah doğrudur yetkililer açıklama yapmış ama bir oyun olmadığına inanmak istiyorum ya.
tam da ülke karışınca intihar edesi mi gelmiş haytanın bak sen cık cık cık
bu karışıklıkta beni kaçırmalarını kimse umursamaz diye düşünmüştür.
saçmasapan bi haber bile bizi bu kadar düşündürüyor ya devlet de bi düşünse bunu çok güzel olacak.
ayy inanamıyorum, şok oldummm şoookkk
Uzuldum diyemem ama nedense inanmadim.
hiç aklıma böyle şeyler gelmedi yorumları okuyunca farkettim ihtimalleri ama şok oldum yine deAsıl hakettiği cezayı şuan çekiyordur öteki dünyada eminim ..
Ama ilk başta bende inanamadım herşey beklenir bu ülkeden belkide öldü süsü verilip kaçırıldı.
ooo değil de hapishane de nasıl tweet atıyor ki
ooo değil de hapishane de nasıl tweet atıyor ki
ben kendisi olduğuna inanıyorum.kimbilir ne şartlar sağlanmıştır,paranın açamayacağı kapı yok malumBi densiz onun adına hesap açmıştır canım geyik yapıyordur.