• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cem Garipoğlu intihar etti

kendini asması imkansız kaldığı hücrede kendine zarar verecek eşyalar bulundurulmaz ben öyle biliyorum nasıl astiki öyle kolay kendini, eger gerçekten öldüyse ya biri öldürmüştür onu cinayettir kim yaptıysa eline sağlık.

Valla şok oldum okuyunca.

İnsanın aklına hemen sorular geliyor;
1-Gerçekten intihar mı etti?
2-İntihar mı ettirildi?
3-Asıp intihar süsü mü verdiler?
4-Yurtdışına kaçtı da kendini astı mı diyorlar?

Ben şahsen Münevver Karabulut'un ailesinin Cem Garipoğlu'nun cenazesini görüp "evet doğru" diye açıklama yapmadan inanamam.

olabilir o zaman çakmadır ya da çalınmıştır
ama bence cem bu espriiyi yapacak karakterde
seda da onu programa çıkaracak karakterde
malesef gerçekler bunlar

Canım Seda ekranlara veda ediyormuş o cahil kadını her gördüğümde cinlerim tepeme geliyordu zaten çok isabetli bir karar olmuş.

kendini asması imkansız kaldığı hücrede kendine zarar verecek eşyalar bulundurulmaz ben öyle biliyorum nasıl astiki öyle kolay kendini, eger gerçekten öldüyse ya biri öldürmüştür onu cinayettir kim yaptıysa eline sağlık.

Belki çarşafla olabilir canım .. bir ihtmal

tam da ülke karışınca intihar edesi mi gelmiş haytanın bak sen cık cık cık:KK12:
bu karışıklıkta beni kaçırmalarını kimse umursamaz diye düşünmüştür.

Asıl hakettiği cezayı şuan çekiyordur öteki dünyada eminim ..
Ama ilk başta bende inanamadım herşey beklenir bu ülkeden belkide öldü süsü verilip kaçırıldı.
hiç aklıma böyle şeyler gelmedi yorumları okuyunca farkettim ihtimalleri ama şok oldum yine de

bende ilk ölmüş sandım sonra yurtdışına kaçıracaklarını düşündüm sahte bir ölüm raporu zor değil ya !

Back