• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cem Garipoğlu intihar etti iddiası

Garipoglu ailesi mason localarina kayitlu olduğu masonlar hep korudu çünkü içerde adamları var. Bu masonlar birbirini hep korur yoksa boyle bir cinayet bu kadar az ceza alması mantikli mi. ( mason ve zengin))

Ya varya Allah affetsin ama hiç üzülmedim. Ben de ilk etapta inanmamıştım ama şimdi tüm ajanslar hayatını kaybettiğini doğruladığı için anca emin olabildim. Yaptığı katliama aldığı ceza bence azdı bile... Geçenlerde Habertürk ekibi cezaevinde görüşmüş bu pislikle, o zaman 34 yaşında tahliye olucam, ve yepyeni bi hayata başlicam diye çokca umutlu konuşmuş ama... Yaptıklarına karşılık bu son gerçekten çok daha iyi olmuş. Adi pislik. Böylelerinin hepsinin soyu sopu kurusun inşallah.

Canim yahudiysen paran da oluyor cinayet de isliyorsun herşey mubah oluyor ac talmut yasalarini bir oku bosunami lanetlendi bunlar
Sadece Yahudiler mi insan öldürüyor, sadece Yahudiler mi hırsızlık yapıyor çok tuhafsınız. Şuraya yazdığınız suç teşkil ediyor farkında mısınız bilmiyorum ama şöyle bir etrafa bakın isterseniz belli ki gündemden haberdar değilsiniz. İnsanları dinlerine, ırklarına göre bu şekilde yaftalamak da neyin nesi.

Bu işin Yahudilikle, Masonlukla şununla bununla ilgisi yok. Bir cani bir kızı öldürdü. Bu cani Türk de olabilirdi, Müslüman da olabilirdi, Hristiyan da olabilirdi, Kürt de olabilirdi ki etrafınıza bakarsanız nice böyle cinayet göreceksiniz. Sadece Cem Garipoğlu tanınan bir aileye mensup olduğu için bu kadar gündemde kaldı, bu kadar insanlar haberdar oldu. Doğu'da Güneydoğu'da sırf tecavüze uğradı kendi ailesi tarafından kafası taşla ezilip gömülen kadını ne çabuk unuttunuz? Müslümanlık adına domuz bağıyla bağlanıp canlı canlı gömülen insanları ne çabuk unuttunuz! 10 yaşındaki erkek çocuğunu ne çabuk unuttunuz hani önce tecavüz edilip sonra yine kafası ezilerek öldürülmüştü!!! Beş yaşındaki ufacık kızı ne çabuk unuttunuz ablası adamla evlenmek istemiyor diye olan minicik çocuğa olmuştu! Lütfen bu tip meseleleri din, ırk ayrımcılığına dayandırmayın. Canilik caniliktir!!!

Nedense benim de inanasım gelmiyor.Öldü diye örtbas edilip hapisten mi kaçıracaklar acaba diye düşünmeden edemedim.

Bu işin Yahudilikle, Masonlukla şununla bununla ilgisi yok. Bir cani bir kızı öldürdü. Bu cani Türk de olabilirdi, Müslüman da olabilirdi, Hristiyan da olabilirdi, Kürt de olabilirdi ki etrafınıza bakarsanız nice böyle cinayet göreceksiniz. Sadece Cem Garipoğlu tanınan bir aileye mensup olduğu için bu kadar gündemde kaldı, bu kadar insanlar haberdar oldu. Doğu'da Güneydoğu'da sırf tecavüze uğradı kendi ailesi tarafından kafası taşla ezilip gömülen kadını ne çabuk unuttunuz? Müslümanlık adına domuz bağıyla bağlanıp canlı canlı gömülen insanları ne çabuk unuttunuz! 10 yaşındaki erkek çocuğunu ne çabuk unuttunuz hani önce tecavüz edilip sonra yine kafası ezilerek öldürülmüştü!!! Beş yaşındaki ufacık kızı ne çabuk unuttunuz ablası adamla evlenmek istemiyor diye olan minicik çocuğa olmuştu! Lütfen bu tip meseleleri din, ırk ayrımcılığına dayandırmayın. Canilik caniliktir!!!
Mesele varlıklı kimselerin adaleti paralarıyla satın almaları zaten.
Kuzenime araba çarptı 3-4 sene önce.
Zengn aile nasıl becerdiyse kaldırıma çıkan araba suçsuz oldu.
Kadın uzun süre yatalak kaldı, işi geri almadı, hayatı mahvoldu.
Üstelik otobüs beklerken durağa çıkan alkollü bir pislik aklandı.

Hani derler ya, adalet örümcek ağı gibidir. Küçük sinekler takılır kalır ama büyük sinekler deler geçer. Aynen o misal bu olay da.

Allah Allah rahatsız olanalrda varmış baksana

Hayirdir Ahmet Kaya ile bu caniyi bir mi tuttunuz. :KK12:
Hayır bir tutmadımda siz niye üzerinize alındınız üzerinize alındığınıza göre var problem
birisi gencecik kızın katili diğeride vatan haini
tabi bu itte ölmedide yurtdışına kaçarsa oda vatan haini olacak
var mı başka merak ettiğin bi konu :KK66:

milliyet morgdan çıkarıldı gibi bi haber yapmış:KK59:

Garipoglu ailesi mason localarina kayitlu olduğu masonlar hep korudu çünkü içerde adamları var. Bu masonlar birbirini hep korur yoksa boyle bir cinayet bu kadar az ceza alması mantikli mi. ( mason ve zengin))
alabileceği maksimum cezayı aldı. : D

Dünyadaki her şeyin suçlusu masonlar zaten.
Meteor düşse onu da masonlar gönderdi dersiniz.
Bir biz temiziz şu dünyada.Hepsi masonlar yüzünden.
Hayret bir şey ya.Ötekileştirmeyi ne kadar çok seviyorsunuz ?

Konuya gelince bana pek inandırıcı gelmedi açıkçası.Doğruysa da pek üzülmedim.

Mesele varlıklı kimselerin adaleti paralarıyla satın almaları zaten.
Kuzenime araba çarptı 3-4 sene önce.
Zengn aile nasıl becerdiyse kaldırıma çıkan araba suçsuz oldu.
Kadın uzun süre yatalak kaldı, işi geri almadı, hayatı mahvoldu.
Üstelik otobüs beklerken durağa çıkan alkollü bir pislik aklandı.

Hani derler ya, adalet örümcek ağı gibidir. Küçük sinekler takılır kalır ama büyük sinekler deler geçer. Aynen o misal bu olay da.
Onda hem fikirim. Ne yazık ki görevi adelet getirmek olan insanlar meşhur tabirler 'vicdanlarıyla cüzdanları arasında' sıkıştıkları zaman cüzdanlarını seçebiliyorlar. Aslında konu vicdanlı olup olmamak. Çok zengin olup da tam tersini yapanlar da var çok fakir olup da düzenbazlığın, adaletsizliğin önde gidenini yapan da. Ama konuyu baştan itibaren okursan bir çok arkadaşımızın bu konuyu Yahudi olmakla Mason olmakla bağdaştırdığını görürsün. Çok çirkin geliyor bu tip suçlamalar. Biz millet olarak her şeyi birbirine karıştırmakta ustayız. Kuzenine de çok geçmiş olsun bu arada, çok üzüldüm.

Hayır bir tutmadımda siz niye üzerinize alındınız üzerinize alındığınıza göre var problem
birisi gencecik kızın katili diğeride vatan haini
tabi bu itte ölmedide yurtdışına kaçarsa oda vatan haini olacak
var mı başka merak ettiğin bi konu :KK66:

Ben niye uzerime alinayim. Senin yazdiginda bir problem var. :KK14:

Zaten cok farkli dusundugumuz ve bunu bile getirme seklimiz cok farkli burasi kesin. Bazilariniza gore butun aydinlar , yazarlar , sanatcilar , bilim adamlari toplu olarak vatan haini kumesinde. Irkci soylemleriniz hep ayni. Bence sen iyice su vatan hainligini kavramini bir gozden gecir. :KK14:

Baska merak ettigim bir konu yok zira senden ogrenecegim bir sey de yok. :KK66:

Son düzenleme:
Sitede cem garip oğlunu tepki gormeseler savunacaklar var anlamiyorum. Akrabasi midir yoksa ayni dine mezhebe mensup olduğu için midir bi tufaflik var intihar ettiğine inandurma cabasi yada çok ceza almisti zaten vs falan filan

Back