İNTİHAR EDECEK İZLENİMİ VERMİYORDU Yiğit, "Ben açık cezaevine geçtiğim için koğuştan ayrılmıştım. Ben Cem’le beraber kaldığım sürece aykırı bir davranışını, saygıyla ilgili ters bir hareketini görmedim. Ben oradayken de psikoloji açısından da aykırı bir durumunu görmedim. Bende hiç intihar edebilecek bir çocuk izlenimi yaratmadı. Zaten günde 13-14 saat ders çalışıyordu, Çince öğreniyordu" dedi.
Cem Garipoğlu'nun intihar etmesi sosyal medyaya da bomba gibi düştü. Garipoğlu'nun intiharı
Twitter'da en çok konuşulan olaylar arasına girdi. Birçok kişi Garipoğlu’nun ölmediğine ve hapisten kaçırılıp intihar süsü verildiğine hatta
Gündemin değiştirilmek için böyle bir şey yapıldığına inanıyor ve iddia ediyor. Düşüncelerini Twitter’dan belirten kullanıcılardan bir kısmı ise Cem Garipoğlu yerine bir başkasının öldürülüp yerine koyulduğu düşünüyor.
İşte o Tweet’lerden öne çıkanlar:
-Cem Garipoğlu az önce
Erbil'den kalkan özel bir uçakla Okecie havalimanına indi. WE 204FK plakalı bir araçla şehir merkezine gidiyor.
-Ölen mahkumun adı Zübeyir
Aydın. 1953
Halfeti doğumlu. 1995 yılından bu yana hapisteydi. Kimsesi yok. Cem Garipoğlu diye onu gömecekler.
-Cem Garipoğlu, Nowy Swiat Caddesi'ndeki Hotel Bristol'e Nuri al Said adına düzenlenmiş
Irakpasaportuyla check-in yaptı