• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cem Garipoğlu intihar etti iddiası

Öldüğüne inanmayanlardanım. Neden böyle düşünüyorum bilmiyorum sadece iç ses...
Ama bu konuyla ilgili tüm haberlerde Münevver ile ikisinin fotoğrafının kullanılması midemi bulandırıyor. Ailesi kızını bu şerefsizle gördükçe ne hissediyor kimbilir. Sadece bu caninin fotoğrafını kullansalar keşke.
Evet aslinda bu konuda cok cok hak verdim siz diyene kadar dudunmemistim ama neden o kare her ekranda ayri kotmalari daha mantikli

İNTİHAR EDECEK İZLENİMİ VERMİYORDU

Yiğit, "Ben açık cezaevine geçtiğim için koğuştan ayrılmıştım. Ben Cem’le beraber kaldığım sürece aykırı bir davranışını, saygıyla ilgili ters bir hareketini görmedim. Ben oradayken de psikoloji açısından da aykırı bir durumunu görmedim. Bende hiç intihar edebilecek bir çocuk izlenimi yaratmadı. Zaten günde 13-14 saat ders çalışıyordu, Çince öğreniyordu" dedi.

Cem Garipoğlu'nun intihar etmesi sosyal medyaya da bomba gibi düştü. Garipoğlu'nun intiharıTwitter'da en çok konuşulan olaylar arasına girdi. Birçok kişi Garipoğlu’nun ölmediğine ve hapisten kaçırılıp intihar süsü verildiğine hatta Gündemin değiştirilmek için böyle bir şey yapıldığına inanıyor ve iddia ediyor. Düşüncelerini Twitter’dan belirten kullanıcılardan bir kısmı ise Cem Garipoğlu yerine bir başkasının öldürülüp yerine koyulduğu düşünüyor.

İşte o Tweet’lerden öne çıkanlar:

-Cem Garipoğlu az önce Erbil'den kalkan özel bir uçakla Okecie havalimanına indi. WE 204FK plakalı bir araçla şehir merkezine gidiyor.

-Ölen mahkumun adı Zübeyir Aydın. 1953 Halfeti doğumlu. 1995 yılından bu yana hapisteydi. Kimsesi yok. Cem Garipoğlu diye onu gömecekler.

-Cem Garipoğlu, Nowy Swiat Caddesi'ndeki Hotel Bristol'e Nuri al Said adına düzenlenmiş Irakpasaportuyla check-in yaptı

Paranum tek kurusuma dokunmayip kizi adina okul yapturacagini soylemisti

Yani bir katilin parasi ile, üstelik kizinin katilin parasi ile baskalarin evlatlarini mi okutacakmis? :KK14:

Yaptigi sey yalnis oldugunu bildigi icin böyle absürd bir bahane ile geldi iste. Baze insanlar icin para, eroin, esrardan daga kötü illettir.

Aslında demek istediğim, sevdiğim değer verdiğim birinin katiliyle fotoğraflarının yayınlanması beni rahatsız eder, ki tanımadığım halde bunların fotoğrafaları rahatsız ediyor. Aslında başka haberlerde de görüyoruz karısı, kocası, sevgilisi öldürmüş ama haberlerinde beraber fotoğrafları yayınlanıyor. Benim sitemim genel, yeri gelmişken bu sitemimi dile getirdim. Kim para istemiş kim yasını tutmuş bilmiyorum.
Bu arada Münevver`in annesi eminim benimle aynı düşüncede sonuçta anne..

Evet, genel anlamda haklisin. Bu tür olaylarda sadece fotoraf degil, isimlerde cok cabuk paylasiliyor. Bi bakiyorsun baze davalarda isim/ soyadi icin sadece harflar kullaniliyor, bir bakiyorsun baska davada isimler, fotolar havada ucuyor. Bu konuya dedigin gibi daha cok önem vermeliler

Neden hiç ama hiç inandırıcı gelmed haberi ilk gördüğümden berii.
Ve koğuş arkadaşının yaptığı açıklamadan sonra asla inanmam zaten.
Bir insan neden 14-15 saat Çin'ce öğrenmeye çalışsın? kafalarımızdaki soru işaretinin cuk cevabı yani neden mi çalıştı çin'e gitmek için belkide... bu bayadır en önceden planlanan bir şey kim bilir ne oyunlar dönüyor...

Back