• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cem Garipoğlu intihar etti

Ozgee_34

FİNANCE MANAGER
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2013
4.859
997
178
17 yaşındaki lise öğrencisi Münevver Karabulut'u başını keserek öldüren ve 24 yıl hapis cezası alan Cem Garipoğlu'nun Silivri’de 5 No'lu L Tipi Kapalı Cezaevi'nde kendini asarak yaşamına son verdi.
[xtable]
{tbody}
{tr}
{td}
{/td}
{/tr}
{tr}
{td}
{/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]
Cem Garipoğlu'nun intihar etmesi sosyal medyaya da bomba gibi düştü.

Garipoğlu'nun intiharı Twitter'da en çok konuşulan olaylar arasına girdi.

Münevver Karabulut'u öldürdükten sonra kayıplara karışan ve günler sonra yakalanan Cem Garipoğlu yakalandığında Hürriyet Gazetesi'ne böyle manşet olmuştu:

26291898.jpg

zengin bebesi ne olacak...öldüğünede inanmıyorum...öldü deyip..yurt dışına gidecektir...pislik ...nasıl olsa para içinde yüzüyorlar...bu bir oyun olabilir...böylelerini zehirli iğne vermek lazım...

twittercem.JPG

bu da son tweti, hiç intihar edecek bi tipi yok, gayet pişkin

hesap kendinin mi bilmiyorum yanlız, diğer twetlerine bakınca kendinin gibi geldi

Bende ilk duyduğumda inanamadım o bencil adam böyle birşeyi nasıl yaptı diye inşallah doğrudur.

Eki Görüntüle 1265480

bu da son tweti, hiç intihar edecek bi tipi yok, gayet pişkin

Chess o parodi hesaptır ama ben de cesedini görmeden inanmam hatta adli tıp raporu ama bu ülkede onlar bile şaibeli... Adalete olan güvensizliğin geldiği nokta işte hiç kimse inanmıyor, eğer öldüyse kendini ödüllendirmiş.

Bu tweete nasıl atabilmiş çakma hesap falan olmasın:KK57:

valla canım bende öyle sandım ilkin ama diğer twetlerine bakınca o bence
çakma hesap olsa ardıardına sululuk yaparlardı
hesap 2009 da açılmış, cinayet sonra işlendi bildiğim kadarıyla

Back