Tıpkı Ahmet kaya gibi yaparlar beklenir bunlardanHiç inanmam.. Yalan haberdir öldü diye yurt dışına kaçırmasalar bari.. Bu devlete Güvenim kalmadı..
Bende İnanmıyorum.. MalesefTıpkı Ahmet kaya gibi yaparlar beklenir bunlardan
ben hala bugün oldu inanamıyorum o adamın öldüğüne
Prana varsa ölersinde kaçarsın hepsini yaparsın Allah korusun kimselerin başına vermesin haberin doğru olmasını ümit ediyom benYalannn başka nasil kaciracaklar onu kendisi yahudi olduğundan mütevellit devlet de arkasindaydi bunun Belliki oldu deyip yurt dişina kaciracaklar intiharmi hem de katil bir yahudi
He ya nasıl da denk geldi acaba garipoğlununda işıdla ilişkisimi ama olmazki şimdi geride çok cevapsız sorular bıraktı eğer doğruysa tabiBirde ülkenin bu karmasasinda oldu demek çok uygun bir zamanlama olmuş.
Prana varsa ölersinde kaçarsın hepsini yaparsın Allah korusun kimselerin başına vermesin haberin doğru olmasını ümit ediyom ben
Sizin orada asayiş nasıl Cephe sahada mı?cem garipoğlun dan daha vahim olaylar var başımızda
Aman allah korusun onların hiç bişeyini okumak istemem kalsın paralarını başlarına çalsınlarCanim yahudiysen paran da oluyor cinayet de istiyorsun herşey mubah oluyor ac talmut yasalarini bir oku bosunami lanetlendi bunlar
karışık valla akşam işten eve gidemiyoruz cadde de ne banka kaldı ne dükkan biber gazından cam kapı açılmıyorSizin orada asayiş nasıl Cephe sahada mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?