• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cem Garipoğlu intihar etti iddiası

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
17 yaşındaki lise öğrencisi Münevver Karabulut'u başını keserek öldüren ve 24 yıl hapis cezası alan, Silivri’de 5 No'lu L tipi kapalı cezaevinde yatan Cem Garipoğlu kendini asarak intihar etti.
garipoglu_davasinda_reddi_hakim.jpg

Garipoğlu'nun hayatını kaybedip kaybetmediği konusunda henüz net bir bilgiye ulaşılamadı. Ancak Cem Garipoğlu'nun halihazırda Silivri'de olduğu ifade ediliyor. İddianın doğru olup olmadığı araştırılıyor.

ensonhaber.com

Hiç sanmam inşallah doğrudur en azından bir pislikten kurtuluruz
etme bulma dünyası keşke çeke çeke gebertselerdi ama haber bana inandırıcı gelmiyor

ölmesin. kapalı da yatarak yaptığının cezasını çeksin. ölüm kurtuluş onun için.

Yalannn başka nasil kaciracaklar onu kendisi yahudi olduğundan mütevellit devlet de arkasindaydi bunun Belliki oldu deyip yurt dişina kaciracaklar intiharmi hem de katil bir yahudi:KK45:

Hiç inanmam.. Yalan haberdir öldü diye yurt dışına kaçırmasalar bari.. Bu devlete Güvenim kalmadı..
Tıpkı Ahmet kaya gibi yaparlar beklenir bunlardan
ben hala bugün oldu inanamıyorum o adamın öldüğüne

Yalannn başka nasil kaciracaklar onu kendisi yahudi olduğundan mütevellit devlet de arkasindaydi bunun Belliki oldu deyip yurt dişina kaciracaklar intiharmi hem de katil bir yahudi:KK45:
Prana varsa ölersinde kaçarsın hepsini yaparsın Allah korusun kimselerin başına vermesin haberin doğru olmasını ümit ediyom ben

Birde ülkenin bu karmasasinda oldu demek çok uygun bir zamanlama olmuş.
He ya nasıl da denk geldi acaba garipoğlununda işıdla ilişkisimi ama olmazki şimdi geride çok cevapsız sorular bıraktı eğer doğruysa tabi

Prana varsa ölersinde kaçarsın hepsini yaparsın Allah korusun kimselerin başına vermesin haberin doğru olmasını ümit ediyom ben

Canim yahudiysen paran da oluyor cinayet de isliyorsun herşey mubah oluyor ac talmut yasalarini bir oku bosunami lanetlendi bunlar

kaçıracaklar kesin once arayı sogutup olayı unutturdular şimdi öldü deyıp ortadan kaybedecekler yırt dışında hayatına devam edecek surunesice

Sizin orada asayiş nasıl Cephe sahada mı?
karışık valla akşam işten eve gidemiyoruz cadde de ne banka kaldı ne dükkan biber gazından cam kapı açılmıyor
cephe bir yana pkk da sahada geçen eve gidiyordum arkamda ayak seslei duydum bi baktım yuzu maskeli ellerinde molotof arkamdan koşuyolar kaç pamuk dedim ben önde onlar arkada onların arkasında toma kaçtım zor bakkala sığındım

Back