• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çelik tencerede hangi marka??

ben korkmaz aldım izmirdesin mutfak gereclerin için pınarbasına fincancılar carsısına gitmeni öneririm hem fiyatlar cok uygun hemde cesit cok ama biraz uzak arabayla gitmen gerek

korkmaz kullanıorum maviş set günlük hergün elimde 4yıldır bir çizik yok bikaçkez yaktım bile izi bile yok simdi birde küçük tombik set alıyorum fiyatı uygun kaliteside iiyi bence Hisarı hiçbiri tutumaz pahalı demezsen

ben çelik tencerelerimi jumbodan aldım majestik serisi biraz pahalı ama olmuşken en iyisi olsun istedim bunların yanında haşlamalarda makarnalarda kullanmak için de emsanın setini aldım kendinden süzgeçli olanlardan... buara annem emsanın elma serisini kullanıyor hani şu tvde reklalmı geçenlerden çok çok çok güzel hem şekil olarak hemde kullanış olarak çok modern tam çeyizlik tavsiye ederim.... kaydirigubbakcemile4

kızlar ya bişey sorucam,bugün emsanın elma serisine baktım bayıldım renkleri sapların kullanışı kapağının kulplarına takılması falan çokkk güzel.valla kız 25 yıl garantili gibi bişey dedi ama sizce olabilir mi ya? ne biliyim netten bakıorum 24 ay garantili diyo?

25 yıl mı:uhm: Yani o kadar uzun kullanamayabiliriz de

Ben buradan anladığım kadarıyla hisar almak daha doğru olacak

Emsanı kullanan çok az

Aryıldız çeliğe ömür boyu garanti veriyor. Ben aryıldızın tencere ve çatal bıçak seti aldım. Korkmaz'ın setleri çok uygun fiyat olarak ama bana pek kaliteli gibi gelmedi. Hisarda çok güzel ama pahalı bence.

ben BMS den aldım bikaç arkadaşım daha almıştı fiyatı biraz yüksek ama çok iyi diyorlar tel sürmeden bile yanık izleri filan kendiliğinden geçiyormuş kullanmadım daha ama iyi diyen çok yani

bende jumbo majestik aldım. satıcı kesinlikle bişi yapışmaz dedi ama pek inandırıcı gelmedi set halinde almıştım yemek takımı ile beraber kampanyadaydı. bence en iyisi jumbo

Back