• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çelik tencerede hangi marka??

Yaxgxmurseli

Üşüyorum kapama gözlerini
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2008
1.915
5
156
İstanbul
Arkadaşlar emsan diye bir marka okudum burada ama nasıldır hiç bilmiyorum.

Sizce nasıl?

Bir de hisara baktım fiyatları nasıldır acaba??

emsan iyidir ark ım fiyatlarını bilmiyorum ama gülsan siye bir markanın üçlü küçük tencerelerini aldım 4 senedir kullanıyurm cok memnunum

Hisar aldım..
Set olarak aldım ama 1200 galiba..
herşey vardı içinde.
çelik tencerede papates haşlarken uyuyakalmışız yandı tabii..
başka tencere olsa atmıştık bile..
bana mısın demedi,temizledim ve leke kalmadı.
ömür boyu garanti demişlerdi haklılarmış..

ama şunu söyliyim kaç defa yemek yaktım cifle filan sürttüğünde kolayca cıkıverdi
yalnız dışının sararmasına engel olamadım
çelik parlatıcısı deneyecem bakalım
hisar da cok iyi markadır

Yaa 1200 çok gibi geliyor kulağıma tencere için

korkmazı da çok övüyorlar internetten emsan'a baktım renkleri de cazip geldi

ne bileyim kafam hemen karışıyor

ucuz alacak kadar zengin değilsin değil mi cnm:)
hem kampanyalar var ya yemek takımlarıyla filan baya uyguna geliyor onlara baktınmı

emsan yılların markası iyidir
hisarda iyidir.
ama ben emsanın olivin modelini çok beğeniyorum ,ondan almak istiyorum ama bakalım kısmet

çelik tencereyi korkmazdan teflonu hisardan almıştım

Korkmazdan memnun musun nlyfrtclk, maviş bütük hiper seti vardı ondan mı almıştın?

hisar derim ben canım bizde evde kullanıyoruz çeyizimede hisar almayı düşünüyorum ama bazen korkmazın takımları takılıyor gözümü onlarıda beğeniyorum

Canlarım ben hisarın çeyiz setini alayım diyorum,porseleni cezvesi,tenceresi,düdüklüsü, çatal kaşığı vss iyidir değil mi?

Takım alma bence,çünkü her markanın güzel olan ürünü farklı

böyle almak daha iyi oluyor.Hem de daha uygun oluyor.

Tabii senin bileceğin iş zemuszemus

Canim bende izmirdeyim. Gecen hafta Buca daki Dantelce ceyiz magzasindan aldim tencere takimimi. Bak fotorafinida ekliyorum fiyatida cok uygundu bi bak derim ben cok begendim. Markasi Tuna. 27 parcalik ceyiz seti 399 milyondu. Kampanya da su anda tatlim haberin olsun 750 den indi fiyati..

n3w02v.jpg

Back