• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Celalettin Peru

ecehanimlar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2020
1
0
1
36
Merhaba. Eşime azospermi teşhisi kondu. Yaklaşık 8-9 aydır Celalettin Peru’nun verdiği ilaçları düzenli kullanıyoruz ve fiziksel bir yan etkisini görmedik. Ancak bu gün eşim endokrin testi yaptırdı ve vücudunun kimyası değişimiz gibi olumsuz bir yorum yaptı doktor. Aynı tedaviyi olup olumsuz etkisini gören var ise yazabilir mi?

celalettin hoca bu işte usta. onun uyguladıgı tedavi sayesinde ıkızlerim var. direk ona gitmedim. benım hastalıgımda olan ve ona gitmiş arkadaslara uyguladıgını uyguladım. peru biliyo işi. sonucları onada gösterin belki tedavi sekllini değiştirir

celalettin hoca bu işte usta. onun uyguladıgı tedavi sayesinde ıkızlerim var. direk ona gitmedim. benım hastalıgımda olan ve ona gitmiş arkadaslara uyguladıgını uyguladım. peru biliyo işi. sonucları onada gösterin belki tedavi sekllini değiştirir
Merhaba, celalettin hocadaki tedavi sürecinizi paylaşabilir misiniz ?

Haftadâ 2 gün ovitralle kullandım adetten sonra, birdahaki adet oldugumda ovitralleyi bırakıp merional iğnelerle yumurtayı buyuttum. Faydası rahmi hazırlıyor ve yumurtlaar daha kalıteli oluyor ama doktor kontrolsuz yapmayın. Bu iğnenin yan etkisi nefes almanızı zorlar. Deri altında siğil gibi ama siğil değil bezeler yapar. Kondüsyon düşer vb.
Merhaba, celalettin hocadaki tedavi sürecinizi paylaşabilir misiniz ?

Back