How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

çekocular kimlermiş bakem .)

nasıl yanı kım dedı kı kpss kalkcagını ben sanmıyorumacıkcası ve ılk kez duyuyorum :34: kalkarsa olmazkı ama cok sacma ya :53::53::53:

Gazetelerin hepsinde yazıyo canım kanun tasarısı halinde şuanda yakında oylamaya sunulcak, kpss kalkcak onun yerine her bakanlık kendi sınavını yapcak isterlerse de sözlü mülakatta yapcak , kısacası torpili olan giremicek .s bu yıl değilde seneye falan uygulancakmış

Gazetelerin hepsinde yazıyo canım kanun tasarısı halinde şuanda yakında oylamaya sunulcak, kpss kalkcak onun yerine her bakanlık kendi sınavını yapcak isterlerse de sözlü mülakatta yapcak , kısacası torpili olan giremicek .s bu yıl değilde seneye falan uygulancakmış

ohoooooo bız unutalım ısı falan o zaman ne dıye okuyoruz kı :53::53::53::37:
offf Allah yardımcımız olsun ozellescek her yer o zaman

Merhabalar arkadaslar. Bu sitede baya yeniyim bu sene sinava hazirlaniyorum. Çeko var sanirim aklimda. Ama bitirince ne olur nasil olur devlete atamalari nasil, ozel sirketlerde insan kaynaklari haric nerelerde calisilabiliyor ve ozel sektorde alim nasil bunlari merak ediyorum. Okuyanlardan bilgi verebilecekler varsa simdiden tesekkur ederim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhabalar arkadaslar. Bu sitede baya yeniyim bu sene sinava hazirlaniyorum. Çeko var sanirim aklimda. Ama bitirince ne olur nasil olur devlete atamalari nasil, ozel sirketlerde insan kaynaklari haric nerelerde calisilabiliyor ve ozel sektorde alim nasil bunlari merak ediyorum. Okuyanlardan bilgi verebilecekler varsa simdiden tesekkur ederim.

Hoş geldin halde :1:
Iibf fakultelerindeki her dersten gördüğü için iş alanı çok ama iibfci işsiz de çok ..
Cekocular kpss B (gy ve gk) kpss A (iktisat,maliye,hükümet,muhasebe) ve alan sınavına (ceko) giriyor
Amacın direk memurluksa kpss B den en az 85 almalısın
Amacın kendi alanında uzman bi ışte çalışmaksa kpss A dan en az 80 almalısın. Kurumlar seni sınava cagrir.ardından mülakata çağırır hepsinde başarılı olursan ise baslarsin
Özel şirketlerde hastanelerdeki,ozel sigortlardaki ........sirketlrdeki idari birimlerde ve bankalarda çalışabilirsin
Özel şirketlerde bankalar sınav yapar ardından mülakat.bazı özel şirketler sadece mülakat yapar.tabi genelde torpillilere öncelik tanınır. Ama zaten bu tüm bölümlerde okuyanlar için geçerli zaten
Mülakatlarda bazı şirketler rol yaptiriyormus mesela şu ürünü sat diyorlarmis.heyecanını,diksiyonunu ölçüyorlar.bu rol basvurdugun bölüme göre değişiyor tabi.
Bazı sirketler ise neden buraya basvurdunuz vs. soruyorlarmis
Mülakat sırasında özgüvenli olunmali fakat aşırı değil.mütevazı da olunmali.heyecanlı olunmamali.normal,sıradan bi şekilde mülakat sürdürülmeli.
Giyim de çok önemli.ayakkabının topunu çok yüksek olmamalı.çok açık giyinmemeli,ölçülü olmalı.ilk izlenim çok önemli çünkü.resmi giyinmeli ama aşırı resmi giyinmemeli.
Güler yüzlü olunmali ama tabi herşeye gulmemeli
Kısacası doğal olmalı ama kibar ,nazik, hanım olunmali
Tabi bunlar genel koşullar ve benim fikirlerim

Son düzenleme:
Ozel sektorde de cok zor diyorlar. Devlete girmekte zor. Ne yapacagima karar veremiyorum. Tesekkur ederim bilgiler icin.

Ozel sektorde de cok zor diyorlar. Devlete girmekte zor. Ne yapacagima karar veremiyorum. Tesekkur ederim bilgiler icin.

Özel sektör herkes için zor malesef ama kpss de nasip kısmet 70 alan atanabiliyoken 90 alan bazen atanamaiyo kpss de bile torpil olduğu söyleniyor
Biz ancak elimizden geleni yapıp gerisini Allah a bırakacağız

Hangi universitedesin ve mezun olduktan sonra ne yapmayi dusunuyosun planlama yaptin mi?

Gazi ünivesitesi cnm
Ben hazırlanmadim ama kpssye gircem .ayrıca acıbadem sigortası yarın iş için mülakata çağırdı ama ben malesef nişanlım izin vermediği için özel şirkete gidemicem
Kpss ye caliscam cnm
Şimdilik plan bu :-)

Son düzenleme:
Kpss atamalari icin de cok calismak gerekiyormus. Arkadasim 2 senesini verdi ve hala atanamadi. Cok zorlastirdilar her seyi :(

Back