How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

çekocular kimlermiş bakem .)

Hayır tatlım gitmedim. Giden de var gitmeyende etrafımda.. Ben özel okulda okudum ilköğretimi. Lisede de Anadolu Lisesindeydim. Yabancı dil sınavlarından sertfikalarım var onlara güvendim açıkçası :26: Gitmeyi düşünüyorsan İngiliz Kültür den memnun kalmıştı arkadaşlarım. Bir de vaktin varsa daha mezun olmana mutlaka bilgisayar kursuna git tatlım. O çok önemli kesinlikle lazım artık, istiyorlar.. Memuriyet için de gerekli.. Son sınıfa bırakma derim. :54:

bende bu yaz ıngılızceye gıdıyım dıyorum cnm ben de amerıkan kultur dernegı ya da wall strett ya da englısh tıme dıyodum ıngılısce kultur dernegıyle amerkan kultur dernegı arasındakı fark bırı ıngılıs dıgerı amerıkan aksanıyla konuslmarımı ne kı ?? bılgısayar da var dogru doluyosun cnm da onca su ıng halletmek ıstıyorum bı de ıngılısceden de kaldım ya :(

mervemervemerve allah yardımcımız olsun canım stress tırnaklarımı kemirmekten karnımda kurtcuklar cıkıcak yakında:18::18::18:
ünili olmak da bi dert olamamak da

mervemervemerve allah yardımcımız olsun canım stress tırnaklarımı kemirmekten karnımda kurtcuklar cıkıcak yakında:18::18::18:
ünili olmak da bi dert olamamak da

sorma vala aynen cnm bende sımdı ders secıyorum offfff offf kontenjan acıgnı berklıyorum bu ders secmek de bı ayrı sorun :(

canım benim tsk ederim yılda kaç kez sınav oluyor sınavlar nasıl oluyor açıkçası hiç açıköğretim kaydı yapmadım nasıl oluyor beni aydınlatırsan çok mutlu olurum

canım benim tsk ederim yılda kaç kez sınav oluyor sınavlar nasıl oluyor açıkçası hiç açıköğretim kaydı yapmadım nasıl oluyor beni aydınlatırsan çok mutlu olurum

cnm aöden mı okucaksın bolumu ben aoden okumuyorum ama bılgı verım bıraz
bır yılda dort kez sınav oluyoruz bırınceı donem vıze ve bır ay sonra fınal
ıkıncı donemde aynı sekılde oluyo
sınavalr nasıl oluyo derken degısıyo okuldanokula gore mesela hukuk derslerı coktur bızım bolumde test oluruz
ıktısat test muhasebe klaısık sosyolojı ısletme falanklasık yapıyo bızım hocamız bırde cekoya gırıs klasık
ama ben kendı okuluma gore anlatıyorum hocadan hocaya deıgısıyo bu

cnm bızım bolum kamu yonetımıne cok benzıyo ama farkı bızım bolum esıt agırlık gıbı sayısal da var sozel de amakamuda hep sozel var
hukuklar kamuyla aynı mesela ıdare medenı ıs tıcaret vs.. hukuklar goruyoruz her donem ayrı bı hukuk dersı alıyoruz bı kac tane
ıktısat var o sayısal ve grafık uzerıne genelde
ısletme sozel dıye bılıyorum bızım hoca acık kıl pek anlatmıyo uzunhıkaye :34:
cekoya gırıs bızım bolumu dıgerlerınden ayıran ders cnm bu derste ıs gucu pıyassasında denge nasıl olur falan fısman grafık uzerınde anlatıyoruz
ıs gucune katılım oranı ıs gucu arsı talebı gıbı temel kavramlar var
baska sormak ıstedıgın bısey olursa sorabılırsıncnm sımdı aklıma gelmıyo baska sen sordukca gelır :34:

cnm aöden mı okucaksın bolumu ben aoden okumuyorum ama bılgı verım bıraz
bır yılda dort kez sınav oluyoruz bırınceı donem vıze ve bır ay sonra fınal
ıkıncı donemde aynı sekılde oluyo
sınavalr nasıl oluyo derken degısıyo okuldanokula gore mesela hukuk derslerı coktur bızım bolumde test oluruz
ıktısat test muhasebe klaısık sosyolojı ısletme falanklasık yapıyo bızım hocamız bırde cekoya gırıs klasık
ama ben kendı okuluma gore anlatıyorum hocadan hocaya deıgısıyo bu

cnm bızım bolum kamu yonetımıne cok benzıyo ama farkı bızım bolum esıt agırlık gıbı sayısal da var sozel de amakamuda hep sozel var
hukuklar kamuyla aynı mesela ıdare medenı ıs tıcaret vs.. hukuklar goruyoruz her donem ayrı bı hukuk dersı alıyoruz bı kac tane
ıktısat var o sayısal ve grafık uzerıne genelde
ısletme sozel dıye bılıyorum bızım hoca acık kıl pek anlatmıyo uzunhıkaye :34:
cekoya gırıs bızım bolumu dıgerlerınden ayıran ders cnm bu derste ıs gucu pıyassasında denge nasıl olur falan fısman grafık uzerınde anlatıyoruz
ıs gucune katılım oranı ıs gucu arsı talebı gıbı temel kavramlar var
baska sormak ıstedıgın bısey olursa sorabılırsıncnm sımdı aklıma gelmıyo baska sen sordukca gelır :34:

Açıköğretim okumayı düşünüyorum çünkü şuan çalışıyorum öncelikle beni aydınlattıığın için çooook teşekkür ederim canım :)
Bölüm mezunu iş olanak ve alanları nedir peki ?

mervemervemerve işletme bilimine girişte dönem ödevi gibi birşey verdi hoca .bankacılık,sağlık,eğitim,parakende yada gıda seçeneklerinden birinde

işletmenin kuruluşu
işletmenin maliyetleri
işletmenin gelirleri
işletmenin verimliliği
üretim yönetimi
İKY
pazarlama
halkla ilişkiler
finansman
Ar-Ge
TKY
kıyaslama
liderlik
motivasyon
örgüt kültürü

bunlardan birini seçip bu konuyla ilgili kaynak taraması yapıp seçtiğim sektördeki şirketle birebir görüşüp seçtiğim konuyla ilgili sorular hazırlayıp dosyalarını incelemem lazımmış
ama bana suan yardımcı olacak bi insan yok tek başımayım kimle görüşücem bilemiyorum ilgilenmezlerse:50:

bide şu konu seçme hakkında yardım bekliyorum hangi konu daha rahat olur benim için

Son düzenleme:
mervemervemerve işletme bilimine girişte dönem ödevi gibi birşey verdi hoca .bankacılık,sağlık,eğitim,parakende yada gıda seçeneklerinden birinde

işletmenin kuruluşu
işletmenin maliyetleri
işletmenin gelirleri
işletmenin verimliliği
üretim yönetimi
İKY
pazarlama
halkla ilişkiler
finansman
Ar-Ge
TKY
kıyaslama
liderlik
motivasyon
örgüt kültürü

bunlardan birini seçip bu konuyla ilgili kaynak taraması yapıp seçtiğim sektördeki şirketle birebir görüşüp seçtiğim konuyla ilgili sorular hazırlayıp dosyalarını incelemem lazımmış
ama bana suan yardımcı olacak bi insan yok tek başımayım kimle görüşücem bilemiyorum ilgilenmezlerse:50:

bide şu konu seçme hakkında yardım bekliyorum hangi konu daha rahat olur benim için

cnm vala yadım etmek ınan ısterdım ama asagıda bı ark soru sormustu ceko hakkında orada yazıyo
bızım ısletmecı malın onde gıdenı acıkcası kadının koca bı donem anlattıklarıı ozetleyım sana baslık halınde :
ısletme cesıtlerı ( ozel ,kamu, kooperatıf ısletmelrı )
rısk ,gırısımcılık tanımarı
bu cnm uzata uzata her gun aynı konuyu anlattı ve ınanırmısın sadece ıkı sayfa not tuttum
ve 4 soru sordu vızede bozluk doldurma ıkısı dıgerlerı tek kelımelık yazmak zorundaymısız o sekıl soruydu ve oyle boyle zor degıldı
aldıgım not 25
0 ceken bı suru ogrencı varmıs en yuksek sımdılık duyudugum 50
sımdı sana nasıl yarıdımcı olucam bılmıyorum :50:
am ar-ge demıssınya cekoda gorudk bız onu ama kısa bı sekılde
hocamızın kıtabından ıslıyoruz kendı yazdıgı o yuzden hocanın adının verıyım sana cem kılıç
nette falan cıkıyo cem kılıç ar-ge de cıkar
halkla ılıskıler lıderlık motıvasyon falan hıc bı bılgım yok dedıgım gıbı cnm hoca salak olunca ya ısletme hakkında hıc bılıgımız yok sınıfca o kadının yuzudn ve bu kadın prof dusun yanı zaten proflar kusra bakmasın am abızım okuldakıler en azından acayıp kotu anlatıyo
her neyse cnm ıky de 3 veya 4 . sınıf dersı bızım dah agormedık cnm
kusura bakma bılgı veremdım :50::50:

Açıköğretim okumayı düşünüyorum çünkü şuan çalışıyorum öncelikle beni aydınlattıığın için çooook teşekkür ederim canım :)

bızım bolum ınsan kaynakları yonetımı uzerıne dah abaskın cnm yanı ık uzmanı sorumlusu vs yukselebılıyosun bu alanda
bankacılık (pek bızım bolumden cıkmazmıs ama ceko mezunu bankacılar var yıne de )
malı musavırlık
kaymakamlık
muhasebe
ıdare hakımlıgı
vs bu sekılde daha bı cok yerde calısabılırsın bunlar sımdılık aklıma gelenler cnm ama bı suru var resmı daırelerdekı butun ısler dıyımkısacası

bızım bolum ınsan kaynakları yonetımı uzerıne dah abaskın cnm yanı ık uzmanı sorumlusu vs yukselebılıyosun bu alanda
bankacılık (pek bızım bolumden cıkmazmıs ama ceko mezunu bankacılar var yıne de )
malı musavırlık
kaymakamlık
muhasebe
ıdare hakımlıgı
vs bu sekılde daha bı cok yerde calısabılırsın bunlar sımdılık aklıma gelenler cnm ama bı suru var resmı daırelerdekı butun ısler dıyımkısacası

malı musavırlık
kaymakamlık
muhasebe
ıdare hakımlıgı

malı musavırlık
kaymakamlık
muhasebe
ıdare hakımlıgı

tamam kuzum naapalım bakıştırcam artık böyle konular hakkında tam olarak da bilgim olmadığı için tereddütteym:50:

cnm ısletmenınkurulusu demıssın ya bak o kolay bı konu gıbı
ama tek bıldıgım ısletme sanayı devrımıyle bırlıkte kuruldu haberın olsun ama malıyetı vs belkı her yerde bulamazsın da googledan kurulusunu yazsan cıkar bence her yerde
sen bılırsıjın yıne de cnm :34:

malı musavırlık
kaymakamlık
muhasebe
ıdare hakımlıgı

Ben özel sektörde çalışıyorum bu alanla da bağlantılı olsun istiyorum biraz :S ama genel olarak resmi kuruluslar demişsin cnm

Ben özel sektörde çalışıyorum bu alanla da bağlantılı olsun istiyorum biraz :S ama genel olarak resmi kuruluslar demişsin cnm

ayne cnmbende ozel sektor ıstıoyurm resmı kuruluslar da var hanı ek bılgıolarak solemıstım cnm
daha aslında bı cok ısımkanı var ama ben ınsan kaynakları ıstedıgımıcın daha baska hangı ıslere gırılebılınıyo arastırmadım hocamız sadece ıs ımkanı cok demıstı ve belllı baslı seylerı solemıstı

ceko dedıgım gıbı ınsan kaynakları yonetımıne dah ayatkın bı bolum o yuzden ıstersen sende arastır cnm kafana yatarsa ozel sektorden ıs ımkanı bulursun okudukta sonra ınsallah :21::21::21:

Canım ben liseden sözel çıkışlıyım dün bi arkadasım işletme okudum ben çok zor dedi sen çekoyu nasıl yapcn kafayı mı yedin dedi o kadar zor mu cidden matematik temelim hiç
yok :(

Canım ben liseden sözel çıkışlıyım dün bi arkadasım işletme okudum ben çok zor dedi sen çekoyu nasıl yapcn kafayı mı yedin dedi o kadar zor mu cidden matematik temelim hiç
yok :(

cnm cekoyla ısletme aynı degıl ceko daha cok kamu yonetımıne benzıyo matemetık bırınceı sınıfta gorduk daha sonr ahıc gormedık ısletme daha cok sayısal cekoya gore
sayısal olarak muhasebe mat ıktısat goruyoruz ve onlar bıttı 1 ve ıkıde goruyorduk 3. sınıfta ne gorcez bılmıyorum ama ceko esıt agırlık gıbı cnm mesela hukuk derlslerımız de cok fazla sayıda ucuncu sınıfta 3 ders zorunlu hukuk sadece ıkı ders de secmelı

Back