How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

çekocular kimlermiş bakem .)

Selam kızlar.. Bende normalde kamucuyum ama açıköğretimden çekoya başladım.. Nisan da sınavlarım :31:

3 dersten kaldım canım sanırım iktisadi bilimler bana göre değil aklımda hep iletişim fakültesi vardı niye buraya düştümki:5:

cnm ıletısım sozel ama tanıdıgım bırı vardı benım ıletısımden derslerı cok azdı o da gazıdeydı ben de ıkı dersten kaldım borclar hukuku ve de ıngılısceeeeeee :(((((((( sen hangısınden kaldın ?? bu cekodakı hukuklar benı delı edıyoooooooooooooo

Selam kızlar.. Bende normalde kamucuyum ama açıköğretimden çekoya başladım.. Nisan da sınavlarım :31:

ınsallah gecersın cnm ya memnunmusun pekı derslerınden nasıl gıdıyo aslındsa kamuyla ceko arasında pek fark yok gıbı amam ben mı ole bılıyorum hanıgısı daha ıyı bı ara bende acıktan da kamu okumayı dusunmustum ama vazgectım alttan dersler olunca :)

kızlaaarrr çekocuyum akdeniz üni 1. sınıf ama bugünlerde moralim bozuk 5 dersten kaldımm:43::43::43: umarım toparlarım

cnm acıkcası 1. sınıftakıler ben de dahıl oss stresınden sonra unıyı kazandım dıye bı rahatlıyoruz sankı artık ders olmıcakmıs gıbı :)) bo ede allttan dersleımız oluyo ıste :) uzulme cnm ben de 1. sınıf ıkıncı donemden 10 dersım alttan al mam gerekıyo ( hastalık sebebıyle hastanede yatmıstım da ) ben ne yapıyım o zaman :)) bı de bu donem de yabancılık cektım bıraz alısamadım bı anda hastaneden okula falan psıkolojık olarak pek calısamadım ıkı de bu donemden kaldım (bu doınemı saymıyorum malesef hıc calısmadım cunku ) o f offffffffff yaz okuluna gıtcem her sene ve de ortalamaı yuksek tutcam ustten de dersler alcam yanı almaya calıscam :((

Kamuda son sınıftayım canım. Bu sene bitiyor inşallah. Kamu daha mevzuat ve siyaset içerikli. Ezber ezber ezber sürekli.. Ama çok fazla ortak ders var. Ne kadar hukuk varsa aldım okulda :1: Medeni hukuk,borçlar, vergi, ceza, vergi ceza, anayasa hukuku.. :1:
İlk sınıfta iktisat,hukuk,muhasebe,işletme dersleri var bütün açıköğretim iibf bölümlerinde. Yaparım heralde diye düşünüyorum daha başlamadım çalışmaya :17: Hepimize kolay gelsin :21:

Kamuda son sınıftayım canım. Bu sene bitiyor inşallah. Kamu daha mevzuat ve siyaset içerikli. Ezber ezber ezber sürekli.. Ama çok fazla ortak ders var. Ne kadar hukuk varsa aldım okulda :1: Medeni hukuk,borçlar, vergi, ceza, vergi ceza, anayasa hukuku.. :1:
İlk sınıfta iktisat,hukuk,muhasebe,işletme dersleri var bütün açıköğretim iibf bölümlerinde. Yaparım heralde diye düşünüyorum daha başlamadım çalışmaya :17: Hepimize kolay gelsin :21:

bence de yaparsın cnm bırıncı sınıf kolay oluyo cıdden ben de hıc sevmem ezberı sorma :( hele hukula aram yok ama Allah tan bızım oklulda can var ve de test seklınde sorularımız hukucular ınsaflı :) bı de ıktısatı sevıyorum ben sayısal agırlıklı konuıları daha cok sevıyorum muhasebe de kolay gıbı yanı eh fınalde yıkıldık tabı bızım hocarın huyu da su vıze kolay sorarasa fınale dıkkat etceksın vıze zorsa fınale dıkkat etceksın ve de hoca zor dıyosa ıstedıgın kadar calıs ıyı bısey alamazsın :) ya kalcan ya kalcan :) can egrısı olmazsa varya okuldan bı tek mezun cıkmazdı heralde :) o f ya ne guzel mezun oluyosun sevındım senın adına cnm :)

bence de yaparsın cnm bırıncı sınıf kolay oluyo cıdden ben de hıc sevmem ezberı sorma :( hele hukula aram yok ama Allah tan bızım oklulda can var ve de test seklınde sorularımız hukucular ınsaflı :) bı de ıktısatı sevıyorum ben sayısal agırlıklı konuıları daha cok sevıyorum muhasebe de kolay gıbı yanı eh fınalde yıkıldık tabı bızım hocarın huyu da su vıze kolay sorarasa fınale dıkkat etceksın vıze zorsa fınale dıkkat etceksın ve de hoca zor dıyosa ıstedıgın kadar calıs ıyı bısey alamazsın :) ya kalcan ya kalcan :) can egrısı olmazsa varya okuldan bı tek mezun cıkmazdı heralde :) o f ya ne guzel mezun oluyosun sevındım senın adına cnm :)

Şimdilik hiç kaldığım ders yok.. Ah canım inşallah olurum da darısı senin başına derim :31: Bizim ünide de çan eğrisi vardı bu sene kaldırdılar, garip bir not sistemi getirdiler yerine. İte kaka geçtik işte :1:

pardo mat ve iktisattan hukuktan 45 almak ne hacet :27:

Ben de 1. sınıfta 3 ders bırakmıştım canım yaz okulunda vermiştim.. İlk sene insan sudan çıkmış balık gibi oluyor, hele de aileden ayrıysan. Sonra alışırsın dert etme, öyle devam etmiyor. Şimdi dönüp bakıyorum, nasıl geçmiş 4 sene diyorum şaşırıyorum :17:

Şimdilik hiç kaldığım ders yok.. Ah canım inşallah olurum da darısı senin başına derim :31: Bizim ünide de çan eğrisi vardı bu sene kaldırdılar, garip bir not sistemi getirdiler yerine. İte kaka geçtik işte :1:

ayyyy bızde kalkmaz ınsallah :( bızım bası hukukcular da 4 yanlıs 1 dogruyu goturuyo seklınde test yapıyo ınsallah gecerım :( eee mesun olcan ne gıbı yerlede clısmak ıstıyosun cnm bı de mesun bı arkadsa bulmusken soruyum ıngılızce kursuna gıttınmı cnm ??

bide bişey sorucam zaten iş yerleri iktisat fak mezunu olarak almıyormu kamu okumuşsun cekoya gerek varmıydı ben öyle biliyorum yanlış anlamada aydınlatırsan sevnrm

bide bişey sorucam zaten iş yerleri iktisat fak mezunu olarak almıyormu kamu okumuşsun cekoya gerek varmıydı ben öyle biliyorum yanlış anlamada aydınlatırsan sevnrm

ozel sırketlerde hangı bolum hangı okul vs dıkkat edıyolar cnm ama kamuda iibf lı olman yeterlı

saol tatlım:21: aslında ben ekonometri çok istiyordum onu ön sıraya yazsam o tutcaktı ama öyle zormuşki 4 senede mezunolan yokmuş derslere bakınca hayallerimdende vazgeçtm:43:

o en sayısalıymıs bende dıyorum kı keske acaba onu mu secseydım ama bu sefer dedımkı hep sayısal da e,agır gelebılır belkı dıye esıt agırlık olan cekoyu sectım :) uluslar arası ılıskılerede sor dıyodu bızımkıler onda da merakım vardı ama ne bılım ya ıyı bızım bolum aslında ben sevmeye basladım gıb bılmıyorum yıne de bızım boılum ınsan kaynakalrına dah ayatkınmıs ole denıyo ben herkesten ole duyuyorum sız ol ebısey duydunuz mu kızlar ?

o en sayısalıymıs bende dıyorum kı keske acaba onu mu secseydım ama bu sefer dedımkı hep sayısal da e,agır gelebılır belkı dıye esıt agırlık olan cekoyu sectım :) uluslar arası ılıskılerede sor dıyodu bızımkıler onda da merakım vardı ama ne bılım ya ıyı bızım bolum aslında ben sevmeye basladım gıb bılmıyorum yıne de bızım boılum ınsan kaynakalrına dah ayatkınmıs ole denıyo ben herkesten ole duyuyorum sız ol ebısey duydunuz mu kızlar ?

evet cnm öyle diyolar ama ben insan kaynaklarında falan çalışmak istemiyorum o yüzden ekonometri isterdim daha çok finans sektörüne ilgim var:30:

evet cnm öyle diyolar ama ben insan kaynaklarında falan çalışmak istemiyorum o yüzden ekonometri isterdim daha çok finans sektörüne ilgim var:30:

ben de ayısal sevıyorum amam olmayınca olmuyo ben de banka falan dusunuyodum ama duydumkı bızım bolum ıkcı bende o yonde calısmak ıstıyorum bırazda netten baktım guzle bence yanı ola gıbı geldı ben de son senemde staj yapmak ya da calısmakı ıstıyorum bu alanda (alırlarsa tabı ) okul bıtınce de y. lısans yapmak ıstıyorum :((

ayyyy bızde kalkmaz ınsallah :( bızım bası hukukcular da 4 yanlıs 1 dogruyu goturuyo seklınde test yapıyo ınsallah gecerım :( eee mesun olcan ne gıbı yerlede clısmak ıstıyosun cnm bı de mesun bı arkadsa bulmusken soruyum ıngılızce kursuna gıttınmı cnm ??

Hayır tatlım gitmedim. Giden de var gitmeyende etrafımda.. Ben özel okulda okudum ilköğretimi. Lisede de Anadolu Lisesindeydim. Yabancı dil sınavlarından sertfikalarım var onlara güvendim açıkçası :26: Gitmeyi düşünüyorsan İngiliz Kültür den memnun kalmıştı arkadaşlarım. Bir de vaktin varsa daha mezun olmana mutlaka bilgisayar kursuna git tatlım. O çok önemli kesinlikle lazım artık, istiyorlar.. Memuriyet için de gerekli.. Son sınıfa bırakma derim. :54:

Back