çekocular kimlermiş bakem .)

3. sınıf ogrencıyım secmelı ders olarak para banka almak ıstıyorum ama herkes kalıyomus o dersten cok zor dıyolar ne yapmalıyım hangı dersı almalıyım sızce ?????????????

bende açıktan devam edicem bu yıl inşallahh ?
acıktan okuyanlarr varmı çekoyu ?
ve okuyanlarr bölüm nasıl zor mu kolaymı ?

bende açıktan devam edicem bu yıl inşallahh ?
acıktan okuyanlarr varmı çekoyu ?
ve okuyanlarr bölüm nasıl zor mu kolaymı ?

ben acıktan okumuyorum ama cnm blum normal ne cok zor ne cok kolay acık ogretımde nasıl olur bılemem bızde bırde hocaların bazıları gıcık :)
sayısalla aran ıyı deılse ıktısat belkı canını sıkabılır muhasebe de sozelle aran ıyı degılse hukuklar ve ıs gucu pıyasasıyla ılgılı dersler canını sıkabılır
ben sayısalı sevdıgımden hukukta zorlanıyorum ama ıktısatı ve ısgucuyle ılgılı ( bolumun ana dersı oluyo ) derslerden sıkılmıyorum sana baglı cnm

sayısal çıkışlıyım ben saten canım..
açıktan farklımı olur bılmıyorum bakalım hayırlısı olsun yaa umarım güzl şekilde bitiririzz..

nayanlar lutfen ya kararsızım bı cevap verın para banka dersını secmelıymıyım
ve vergı usul hukukunu mu secmelıyım
ya da ıktısat polıtıkasını mı neyı lutfen yardım beklıyorum ders secıcem artık yakjın zamanda

Teşekkür ederim :) Sertifika veren seminerlere katıldın mı ?

hayır katılmadım bızım okulda da sertıfıka veren kurumlar oluyo ama katılmıyorum gereksız goruyorum dogru mu yapıyorum bılmıyorum ama kpss B yı kazanıp duz memurluk ıstıyorum kpss A da gozum yok staj da yapmadım ısteyen yapıyo bızde zorunlu degıl kpss y e de hazırlanamıyorum off ne yapcam bılmıyorum

Ben mezun olana kadar kpss de kalkcak , ben de bilmiyorum nolcak sonumuz .s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…