- Konu Sahibi mervemervemerve
-
3 dersten kaldım canım sanırım iktisadi bilimler bana göre değil aklımda hep iletişim fakültesi vardı niye buraya düştümki
Selam kızlar.. Bende normalde kamucuyum ama açıköğretimden çekoya başladım.. Nisan da sınavlarım
kızlaaarrr çekocuyum akdeniz üni 1. sınıf ama bugünlerde moralim bozuk 5 dersten kaldımmumarım toparlarım
Kamuda son sınıftayım canım. Bu sene bitiyor inşallah. Kamu daha mevzuat ve siyaset içerikli. Ezber ezber ezber sürekli.. Ama çok fazla ortak ders var. Ne kadar hukuk varsa aldım okuldaMedeni hukuk,borçlar, vergi, ceza, vergi ceza, anayasa hukuku..
İlk sınıfta iktisat,hukuk,muhasebe,işletme dersleri var bütün açıköğretim iibf bölümlerinde. Yaparım heralde diye düşünüyorum daha başlamadım çalışmayaHepimize kolay gelsin
bence de yaparsın cnm bırıncı sınıf kolay oluyo cıdden ben de hıc sevmem ezberı sormahele hukula aram yok ama Allah tan bızım oklulda can var ve de test seklınde sorularımız hukucular ınsaflı :) bı de ıktısatı sevıyorum ben sayısal agırlıklı konuıları daha cok sevıyorum muhasebe de kolay gıbı yanı eh fınalde yıkıldık tabı bızım hocarın huyu da su vıze kolay sorarasa fınale dıkkat etceksın vıze zorsa fınale dıkkat etceksın ve de hoca zor dıyosa ıstedıgın kadar calıs ıyı bısey alamazsın :) ya kalcan ya kalcan :) can egrısı olmazsa varya okuldan bı tek mezun cıkmazdı heralde :) o f ya ne guzel mezun oluyosun sevındım senın adına cnm :)
mat hukuk iktisat mat ve hukuktan 45 aldım 50 alsam geçiodum
pardo mat ve iktisattan hukuktan 45 almak ne hacet
Şimdilik hiç kaldığım ders yok.. Ah canım inşallah olurum da darısı senin başına derimBizim ünide de çan eğrisi vardı bu sene kaldırdılar, garip bir not sistemi getirdiler yerine. İte kaka geçtik işte
bide bişey sorucam zaten iş yerleri iktisat fak mezunu olarak almıyormu kamu okumuşsun cekoya gerek varmıydı ben öyle biliyorum yanlış anlamada aydınlatırsan sevnrm
ozel sırketlerde hangı bolum hangı okul vs dıkkat edıyolar cnm ama kamuda iibf lı olman yeterlı
saol tatlımaslında ben ekonometri çok istiyordum onu ön sıraya yazsam o tutcaktı ama öyle zormuşki 4 senede mezunolan yokmuş derslere bakınca hayallerimdende vazgeçtm
o en sayısalıymıs bende dıyorum kı keske acaba onu mu secseydım ama bu sefer dedımkı hep sayısal da e,agır gelebılır belkı dıye esıt agırlık olan cekoyu sectım :) uluslar arası ılıskılerede sor dıyodu bızımkıler onda da merakım vardı ama ne bılım ya ıyı bızım bolum aslında ben sevmeye basladım gıb bılmıyorum yıne de bızım boılum ınsan kaynakalrına dah ayatkınmıs ole denıyo ben herkesten ole duyuyorum sız ol ebısey duydunuz mu kızlar ?
evet cnm öyle diyolar ama ben insan kaynaklarında falan çalışmak istemiyorum o yüzden ekonometri isterdim daha çok finans sektörüne ilgim var
ayyyy bızde kalkmaz ınsallahbızım bası hukukcular da 4 yanlıs 1 dogruyu goturuyo seklınde test yapıyo ınsallah gecerım eee mesun olcan ne gıbı yerlede clısmak ıstıyosun cnm bı de mesun bı arkadsa bulmusken soruyum ıngılızce kursuna gıttınmı cnm ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?