How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

çeko mezunları...

melish83

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2007
3.990
3
641
İsviçre
arkadaşlar ben çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri bölümünden mezunum..ve bu yıl da her daim olduğu gibi kpss ye hazırlanıyorum..ama alandan girmek istemiyorum.kafam çook karışık çook.

.benim gibi mezun olup ,dertleşmek ve paylaşmak isteyen olabilir..biligilerimizi paylaşalım mı..

bende deü çekocuyum...3.girişim olacak bu sene...bizim alandan cacık olmaz bi kaç yer istiyor bizim bölümün puanını katsayısı da en fazla 0,2 zaten..bizi uçuracak olan iktisatla yabancı dil..

evet canım ya ben bu yıl kpss ye giriyorum..alandan girmeyi ise hiç düşünmüyorum..bakalım neler yapacağızz.dersaneye başladım.düzenli çalışmam olsun diye..hayırlısıyla bu yıl olur tüm isteyenler için..sen nasıl çalışıyorsun canım..hangi konularda eksiklerin var mesela..

--------------------------------------------------------------------------------

2010 KPSS SINAV TARıHLERı

LıSANS MEZUNLARI ıÇıN
SINAV TARıHı : 10-11 TEMMUZ 2010
BAŞVURU TARıHı : 10-21 MAYIS 2010 tarihleri arası

ORTAÖĞRETıM veya ÖNLıSANS MEZUNLARI ıÇıN
SINAV TARıHı : 26 EYLÜL 2010
BAŞVURU TARıHı : 31 MAYIS 2010 - 02 TEMMUZ 2010 tarihleri arası

benim arkadaşlar mesela maliye hesap uzmanlığında ..en deli parayı dış ticaret müsteşarlığıyla maliye veriyor zaten..sende deüdenmi mezunsun ben gibi?biz varya fotokopi mafyasında heba olmuşuz...hocalar bıdı bıdı anlatır..biri not tutar. gider o notları satar.biz tembellerde bayarız paraları..hiç birşey öğrenememişiz..iktisat çalışıyorum bende en kolay kitaplardan başladım..sonrada maliye..birde işletmenin konuları hemen hemen bizimkiyle paralel gidiyor..hukuktada anayasa borçlar ticaret ve şirketler birde kıymetli evrak çalışacağım..ingilizce desen hazırlıktan beri ne kadar fotokopi biriktirdiysem hepsini deftere geçirdim..inşallah rabbim yrdm eder..

benim arkadaşlar mesela maliye hesap uzmanlığında ..en deli parayı dış ticaret müsteşarlığıyla maliye veriyor zaten..sende deüdenmi mezunsun ben gibi?biz varya fotokopi mafyasında heba olmuşuz...hocalar bıdı bıdı anlatır..biri not tutar. gider o notları satar.biz tembellerde bayarız paraları..hiç birşey öğrenememişiz..iktisat çalışıyorum bende en kolay kitaplardan başladım..sonrada maliye..birde işletmenin konuları hemen hemen bizimkiyle paralel gidiyor..hukuktada anayasa borçlar ticaret ve şirketler birde kıymetli evrak çalışacağım..ingilizce desen hazırlıktan beri ne kadar fotokopi biriktirdiysem hepsini deftere geçirdim..inşallah rabbim yrdm eder..

evet canım...üniv yılları malesef öyle geçiyor :(((

ay benim bir tek iş hukuk iyi alanda...gerisi fıss..

alandan girmeyi düşünmüyorum şimdiilik girmek deliice geliyor..off bilemiyorum kuzu..dersaneye başladım lider e ..bakalım artık nolcaksaa olsun...yaş geçiyor..evliyim bi de bebek memek de düşünemiyorum sırf bu yüzden.............hayıırlısı olsun..

bacım sende benden bi dönem yukarıdamıydın acep ?deüdemiydin sende?tufanlarla aynı sınıftamıydın?bırak bebeği yavss önce hayatımız düzene girsin bi:)

merhaba arkadaşlar..ben malum kpss için dersaneye gidiyorum..ve alana daha hiç başlamadım..sanırım bu yıl alandan girmeyeceğim.çok ağır geliyor napacağım bilimiyorum..çalışanlar varsa birbirimizi destekleyelim..mesela ben bugün türkçeden soru çözdüm...siz neler yaptınız..

iyi yapmışsın..nasıl olsa iktisat fak ile aynı sayırlırız :/ herkese temmuzdaki sınavlarımızda başarılar diliyorum ..

Merhaba, pek yorum yok ama yazılanları okudum ve korktum açıkcası.. Bende çeko okuyorum 1. sınıf öğrencisiyim. Acaba yanlış bi seçim mi yapmışım diye düşündüm bi an.. ınsan kaynakları uzmanı olmayı çok istiyorum. Herkes çok zor olamazsın falan diyo ama pek kulak asmıyorum fakat yinede ister istemez etkileniyorum. Daha şimdiden mezun olduktan sonra iş bulabilecek miyim kaygısı başladı.. Mezunlar bu konuda yardımcı olabilirler mi? Bu korkumu nasıl yenerim bilemiyorum... :(

Merhaba, pek yorum yok ama yazılanları okudum ve korktum açıkcası.. Bende çeko okuyorum 1. sınıf öğrencisiyim. Acaba yanlış bi seçim mi yapmışım diye düşündüm bi an.. İnsan kaynakları uzmanı olmayı çok istiyorum. Herkes çok zor olamazsın falan diyo ama pek kulak asmıyorum fakat yinede ister istemez etkileniyorum. Daha şimdiden mezun olduktan sonra iş bulabilecek miyim kaygısı başladı.. Mezunlar bu konuda yardımcı olabilirler mi? Bu korkumu nasıl yenerim bilemiyorum... :(

vala canım bence çok iyi bir bölüm.ben çok çok memnunum.çünkü her lisanslılar gibi sen de kpss b den girebiliyorsun memurluk sınavına..artı alandan da girersen uzman ,müfettiş vs gibi vasıfta çalışabilirsin..hadi geçtim kpss yi bence yüksek lisans yapıp özel sektörde bile çalışabilirsin..yani ben iyi ki okumuşum diyorum.bana çok şey kattı..umarım sana da katar.hayırlısı olsun..başka bir bilgi isterrsen yazarım..şimdilik bunları yazmakla yetiniyorum.

vala canım bence çok iyi bir bölüm.ben çok çok memnunum.çünkü her lisanslılar gibi sen de kpss b den girebiliyorsun memurluk sınavına..artı alandan da girersen uzman ,müfettiş vs gibi vasıfta çalışabilirsin..hadi geçtim kpss yi bence yüksek lisans yapıp özel sektörde bile çalışabilirsin..yani ben iyi ki okumuşum diyorum.bana çok şey kattı..umarım sana da katar.hayırlısı olsun..başka bir bilgi isterrsen yazarım..şimdilik bunları yazmakla yetiniyorum.

Bölümümü seviyorum ama dediğim gibi tek korkum herkes gibi işsizlik.. Hocalar sürekli işsizlik yok sadece insanlar istekli değiller. İş ayağımıza gelsin diyorlar bu yüzdende işsizlik var deniyor" diyolar. Buna inanmak ve güvenmek istiyorum çünkü böylesi işime geliyo:) Çekodan mezun olup nerede ve hangi konumda çalıştığınızı söylerseniz sevinirim ( tüm mezunlar için diyorum)...

ben kpss ye hazırlandım . vala kesinlikle çalışmadan emek sarfetmeden ayağına iş gelmiyor hele ki bu devirde..çok zor..insanlar malesef ki iş beğenmiyor.ben üniv okudum vs diyee havalarda..çok affedersiniz de alınmaması gerekenler alınmasın buna rica ederim...
çalıştıktan sonra her şey oluyor..önüne çıkan tüm sınavlarda kendini dene..böyle bir hakkın var.ben adliyede çalışacağım .kurum biraz farklı tabi mezun durumundan..ama soracak olursan.girmedğim banka sınavı kalmamıştır.özel sektörde çalıştım bir süre..sonra kpss ye hazırlandım..adliye sınav açtı oraya başvurdum , herkes bana ne alaka dese de girdim..oldu şu an atama iznini bekliyorum..tüm isteyenlere msj olsun bu..çalışmadan yokkkkkkk benim bu 5, başvuruşumdur üstelik..pes etmek üzereydim.

bende neden bilmiyorum ama özelde çalışmak istiyorum. Acayip çekici geliyo bana :) nedenini çok düşündüm ama bulamadım. Bunu insanlara söylediğimde ise tabiki tonla olumsuz yanıt alıyorum. Özelde çalışıpta ne yapacaksın? Her an işten atılma riski var vs gibi.. Bende aklımdan silmeye çalışıyorum. Tek çare kpss galiba :( bütün derslerden olabildiğince not tutuyorum ve defterlerimi saklamayı düşünüyorum. Çünkü hocalar kitabın özeti şeklinde anlatıyo. Kpss de işime yarar diye düşünüyorum. Daha birinci sınıfsın bu kadar dert etme diyenler olabilir ama şimdiden düşünmezsem sonrası gelmez herhalde...

Back