How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

çeko mezunları...

oooo daha birinci sınıfmışsın tadını çıkart okulun :))) özelde çalış canım , o da bir deneyim.sonra zaten kendin dersin kadro diye :)) ben de çok diretmiştim..sonunda paşa paşa kpss :)) hakkında hayırlısı olsun..özelde kendini kanıtlarsan süper bu arada..

Daha birinci sınıfmışsın... Sevmedim bu cümleyi :))) Ben mi çok takıyorum yoksa herkes mi benim gibi bilemiyorum :) Zaman çok çabuk akıp gidiyo.. O yüzden şimdiden elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum.. Hakkımda her şeyin hayırlısı olur inşallah..

amin canım..vala zaman akıp geçiyor evet.o geçmiş günler bir daha gelmiyor :) demek istedim ,sevmeyecek bir şey yok bu cümlede..okul bitince zaten hayatın akışıyla bir yerlere savruluyorsun.hayırlısı olsun tabii , sonuçta geleceğini düşünmen güzel..aferim :))

ewt arkadaslar yazılanları okudum naptınız ne ettiniz cok merak ediorm..ben de bir devlet bankasında calısıorum kadroluyum ama 652 ye tabii deilim 4.sınıf cekoyum kpss ye girmeyi düşünüorum bankacılıktan cok sıkıldım deneyimlerinize ihtiyacım var

Merhaba arkadaslar
Bende 2011 uludag ceko mezunuyum o tarihten beri kisa islerde calistim kayda alinmayacak cene tedavim vardi.okuldan 2.20 yle mezun oldum ing deseniz tirt.super lise cikisli olmama ragmen ing konustugumda tekliyorum (kekemelik var biraz) bu da yabanci dile karsi soguttu bni.valla simdi kpss b ye hazirlanyrm ama olmazsa ne yaparim bilmiyorum ozel de is yok satis pazarlamaci olmak istemiyorum.kac gundur mideme kramplar giriyor dusunmekten.hayatim iyice b.ka sardi.😭deneyimleronizi paylasin ki icom bir nebze rahatlasn nolur

ben kpss ye hazırlandım . vala kesinlikle çalışmadan emek sarfetmeden ayağına iş gelmiyor hele ki bu devirde..çok zor..insanlar malesef ki iş beğenmiyor.ben üniv okudum vs diyee havalarda..çok affedersiniz de alınmaması gerekenler alınmasın buna rica ederim...
çalıştıktan sonra her şey oluyor..önüne çıkan tüm sınavlarda kendini dene..böyle bir hakkın var.ben adliyede çalışacağım .kurum biraz farklı tabi mezun durumundan..ama soracak olursan.girmedğim banka sınavı kalmamıştır.özel sektörde çalıştım bir süre..sonra kpss ye hazırlandım..adliye sınav açtı oraya başvurdum , herkes bana ne alaka dese de girdim..oldu şu an atama iznini bekliyorum..tüm isteyenlere msj olsun bu..çalışmadan yokkkkkkk benim bu 5, başvuruşumdur üstelik..pes etmek üzereydim.

Rica etsem adlıyedekı gorevınız nedır soler mısınız ? bende bu sene mezun olucamve deneyım kazanmak ıstıyorum kpss calısmadım bu yıl fakat kurumların sınavına gırcem ınsallah adlıyeye gıren cekocu ılk kez duyuyorummerak ettım dogrusu :)

Back