çekmeköy taraflarında oturan varmı?

soyafilizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
18
0
86
İstanbul
merhaba hanımlar, ben evliyim şu an çalışmıyorum bir dönem bankacıydım. bu şehirde pek tanıdığım yok. benim gibi olanlar varmı aranızda?? . yalnız olmak çok sıkıcı en azından bir alışverişe bile yalnız çıkmak ııyyykk . :gitme: yokmu kimseebilmiyorumkismile

aynen bende evdeyim aynen alısverıse cıkmak ıyyk ((
bende sıkılıyorum oglumda seneye okula baslıyor ıyıce yalnız kalıcam
cekmeyeköyde değilim maalesef ben kağthanedeyim keske sen burda yada ben o tarafta oturuyor olsaydım da gosurebilseydik (((((

evet canım yaa( çok uzak kaldık böyle.. umarım buradan hem sana hem bana yakın güzel dostluklar kurabileceğimiz insanlar çıkar..

çekmeköyde değilim ama sancaktepedeyim..yakın sayılır avrupa yakasındaydım önceden ..bu tarafta bende yalnız kaldım...

merhaba..
soyafilizi ben de senin gibiyim :gitme: 10 aydır evliyim ve istanbuldayım çekmeköyde. 10 aydır da çalışmıyorum... çoğu zaman iyi anlaşabileceğim en azından bi arkadaşımın yakınlarımda olmasını çok istiyorum...

selam perle'cim.. seni çok iyi anlıyorum canım bende aynı durumdayım yalnızlık çok sıkıcı oluyor. sen ne tarafta oturuyorsun çekmeköy de tam olarak canım?

çekmeköyde değilim ama sancaktepedeyim..yakın sayılır avrupa yakasındaydım önceden ..bu tarafta bende yalnız kaldım...

selam ulkufuk. bende avrupa yakasındaydım canım yaklaşık 6 aydır çekmeköyde oturuyorum. canım sancaktepe ne tarafta inan bilmiyorum tam olarak. fisfisfis

idealistkentteyiz.. biliyo musun? sen netarafta oturuyosun soyafilizcim?

selam perle'cim. evet canım biliyorum idealistkenti bana yakınsın. ben siska atılgan evlerindeyim. sana özelden msn adresimi atmak isterdim ama malesef özelden atamıyorum yeniyim ya 50 mesajı doldurmam gerekiyormuş dolayısıyla denemem başarısız oldu boshayallersmile sen atabilirsen özelden eklerim perle'cim. sevgiler..olumunekankayizsmile

Bende varım kızlar.
A.dudullu dayım aqua city de. En kısa zamanda tanışmak isterim sizlerle.
Bir meydan çıkarması yapabiliriz.yerimseniben Daha sonrada bana beklerim. Haftada bir buluşsak, can sıkıntısı falan kalmaz.:lepi:
En kısa zamanda organizasyonumuzu yapalım derim...

serayy canım harikasınopuyorumnanaktan oh yaa yalnız olmadığıma sevindim boshayallersmile bencede şahane olur tanışalımhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…