- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.719
Heaaa ümraniye'den sonra iyi geldi hshshs
Ümraniye Kazım Karabekir de miydin yoksa gldflg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heaaa ümraniye'den sonra iyi geldi hshshs
Yohhh armağanevlerÜmraniye Kazım Karabekir de miydin yoksa gldflg
Yohhh armağanevler
Haftasonu hep ordayız annemlerde kalıyoruz kafa dinlemek için on numara orda büyüdüm yeri ayrı ama gerçekten her şey kısıtlı yollar dar hemen trafik oluyor geç gelişiyor falan :)Güzel siteler var oralarda, ara sokaklar o kadar değil ama sitelerde temiz düzgünü o civarda güzel... Ben beykozu beğeniyorum ama dediğin gibi bir şeye ulaşmak zor trafiği çileden çıkarır yoldan ötürü.. yeşillik 10 numara ama
Kirada olunca zor geldi beybisi.Armağanı beğenmeyip yeniden doğmaya mı gittin püüü
Ben de Bulgurlu da oturuyordum. İş yerim de çekmeköydeydi.
oo ballıı, bulgurluda oturana ballı derim benArmağanı beğenmeyip yeniden doğmaya mı gittin püüü
Ben de Bulgurlu da oturuyordum. İş yerim de çekmeköydeydi.
Yenidoğana da uzak sayılmamajhahahadhdgd
Ben burada çalışıyorum cınıms.
Atatürk mahallesinde ev alacakken vazgeçmiştik.
Yenidoğan'da aldık sonracıgıma.
oo ballıı, bulgurluda oturana ballı derim ben
o kadar güzel bi orta ki her yere hakim.. mesafe anlamında çok güzel bir semt her yere hızlıca şipşak ulaşıyorsun. metroyla 2 dk altunizade sonra hoop karşıdasın. falan mis gibi
görüşek miYenidoğana da uzak sayılmam
Valla işin iş mis gibi sakın bi yere kıpırdamaGerçekten çok iyi konumu. Ümraniye çarşı yürüme mesafesinde. Tek otobüs taksim. Çamlıca'ya yürüme mesafesinde. Bulgurlu metrosunu dibinde oturuyorduk. Annemler hala orada. Bizim sülale Bulgurlu mahallesini parselledi
Diğer adı Ordulular mahallesi
Valla işin iş mis gibi sakın bi yere kıpırdama
Neeeerda ?Şu an nerdeyim bir sorsana
Neeeerda ?
nerdesinnn ??Şu an nerdeyim bir sorsana
Her gün ışıklı apache gösterisi izliyor musun calcim, negzel heç sıkılmazsınBAĞCILAR
Her gün ışıklı apache gösterisi izliyor musun calcim, negzel heç sıkılmazsın
BAĞCILAR
nerdesinnn ??
Bismillahirrahmanirrahim resmen kavimler göçü yapmışsın
Ay neden olmasıngörüşek mi
Ay yok anacim alın beni deAy neden olmasın
Anneler grubunda var mısın?
Taşdelen anneleri
Sancaktepe anneleri
Çekmeköy anneleri