Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ara mahallelerinden ziyade cadde üstü yerlere bakın. Sitelerin olduğu Hamidiye Mah. Mimar Sinan caddesi , Barış Yolu cad. olabilir. Madenler olabilir.Çekmeköy hangi mahalleleri iyidir?;Adnan Kahveci caddesi taraflarından ev bakıyoruz ama bölgeyi çok iyi tanımıyoruz önerir misiniz? Kiraya vereceğiz biz de kiradayız. Ama ileride taşıyabiliriz. Bölgeyi tanıyan biri anlayabilir mi
Mehmet Akif tarafları güzel ve sakinÇekmeköy hangi mahalleleri iyidir?;Adnan Kahveci caddesi taraflarından ev bakıyoruz ama bölgeyi çok iyi tanımıyoruz önerir misiniz? Kiraya vereceğiz biz de kiradayız. Ama ileride taşıyabiliriz. Bölgeyi tanıyan biri anlayabilir mi
O taraflar metroya da yakın ama bütçemizi aşıyor Soğukpınar Taşdelen taraflarına başlıyoruz buraları nasıl? Yeni metro da sanırım buraya yakın geçeceknişMehmet Akif tarafları güzel ve sakin
O taraflar metroya da yakın ama bütçemizi aşıyor Soğukpınar Taşdelen taraflarına başlıyoruz buraları nasıl? Yeni metro da sanırım buraya yakın geçecekniş
Neden peki?Taşdelen'i sevmiyorum ben. Çekmeköy'de oturacak olsam en son tercih edeceğim yer olur
Taşdelen konum olarak çok iyiO taraflar metroya da yakın ama bütçemizi aşıyor Soğukpınar Taşdelen taraflarına başlıyoruz buraları nasıl? Yeni metro da sanırım buraya yakın geçecekniş
Taşdelen'i sevmiyorum ben. Çekmeköy'de oturacak olsam en son tercih edeceğim yer olur
Şerifali tarafımı oluyorMehmet Akif tarafları güzel ve sakin
Tam taşdeleni deli gibi övdükten sonra gördüğüm bu yorum
Sancaktepe yenidoğan'ı sana hiç sormiyim bebişim ben ashajjkhajkdjkadjhdBen Çekmeköy'ün kuruluşunu biliyorum. Orada ilk siteleri babamla amcamlar yaptı. Dağ bayırken girmişler oraya. Taşdelen hiç tekin değildi o yüzden hep uzak duruyorum oradan
Sancaktepe yenidoğan'ı sana hiç sormiyim bebişim ben ashajjkhajkdjkadjhd
Şerifalinin her yeri düzgün değil lokasyon önemliŞerifali tarafımı oluyor
Madenlerin taşdalenin siteler olan yerleri güzel nezih gidip görmeniz lazım konu sahibiİşyerim taşdelende.
Genel olarak caddeye yakın yerleri seçin.
Güzeldir.
Madenler de iyidir
Şerifalinin her yeri düzgün değil lokasyon önemli
Ben necip Fazılı sevmemiştim sitelerin olduğu kısımlar fena değil güzel ama apartman mod olan yerlerde her çeşit insan var, otururken bana arada kalmış bir yer gibi geldi taşınmıştımÇamlık taraflarına bakabilirsiniz orası da nezih geldi bana. Taşdelenin merkezi yerleri güzel.
Ben Necip Fazılda oturuyorum tam çekmeköye gitmeden geride oradan da memnunum çok nezih güvenli bir bölge bana göre :) Çekmeköy'ü genel olarak seviyorum ya ulaşımı insanları fena değil yani :)
KatılıyorumAra mahallelerinden ziyade cadde üstü yerlere bakın. Sitelerin olduğu Hamidiye Mah. Mimar Sinan caddesi , Barış Yolu cad. olabilir. Madenler olabilir.
Ara mahalleleri tavsiye etmem. İç taraflar biraz karışık