çekişmeliden anlaşmaya davam

Ne kadar sürdü peki dava itiraz etti mi
Hayır etmedi davayı salı açtım 6 gün sonra pazartesi boşanma gerçekleşti. Söke Söke alırım bu istediklerimi zaten uzatma imzala protokolü dedim. Ben hazırladım verdim protokolü o da dava günü hakimin huzurunda imzaladı. İmzalatmak için bile muhatap olmak istemedim açıkçası

Benim ex asla anlaşmaz 5 kuruş vermemek için uğraşıyor bana açıkça söyledi temyiz istinaf hepsine itiraz edeceğim diye avukatım da 2 yıl daha sürer dedi.

Bendeki polisti. Karakola gelen evli kadınlarla gizli ilişkileri vardı. İşinden sürülmüştü genel sıkıntıları vardı eşeledikçe birşeyler çıkıyordu korkusuna kabul etti. Yoksa paraya tapar. Para için herşeyini satabilir. Daha alamadım zaten muhtemelen de vermeyecek ama icraya koyacağım
Benim ex asla anlaşmaz 5 kuruş vermemek için uğraşıyor bana açıkça söyledi temyiz istinaf hepsine itiraz edeceğim diye avukatım da 2 yıl daha sürer dedi.

Ne kadar sürerse sürsün boş verin bırakmayın hakkınızı.
Bu tür parazitler böyle böyle emiyorlar milletin kanını.
Gündelik hayatınızda kimseye boşanıyor olduğunuzu söylemek zorunda değilsiniz.
Neden o çapsız sürsün ki sefayı?

Yılmayın, hakkınızı bırakmayın.

Hakimler neyin ne olduğunu yalancı şahitleri onu bunu öyle bir anlıyor ki şaşırırsınz işim sonunda. Bence vazgeçmeyin o yılmıyor çeknmiyor siz niye yılıyorsunuz ? Güçsüz olan yılan neden hep kadın oluyor? Ben artık kabul etmek istemiyprum kadınlarımızn pes ettiğini

Neden vazgeçiyorsunuz haklarınızdan?bırakın dava devam etsin sizi yoran bişey yok.Benim davam 3 yıl sürdü mahkemelere zamanında gidin yeter onun dışında sizi üzen yoran bişey olduğunu zannetmiyorum(tabiki eş kişisi nasıl birionu bilemem)

Asker buda aynı dediğiniz gibi para için herşeyi yapar.Belli bi mevla teklif edeceğim umarım kabul eder ve anlaşırız.

Bu yıl mezun olacağım iş yeri açmam için bi kaç sınava girdim ,diplomamda ve bu belgelerde soyadını kullanmak istemiyorum ayrıca sigortayı felan iptal etmiş bi drum olduğunda cebimden ödüyorum anlayacağınız bana zararından başka bi karı yok.

Bende mahkeme senelerce sürsün.İstemiyorum bekar miyim evli mi belli değil.

hata burada arkadaşım maddi manevi tazminat, nafaka isteseydin durum bu olmazdı. o zaman anlaşma sürecine oturulduğunda arabanın yarını alırdın biterdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…