- 11 Aralık 2021
- 34
- 21
- 26
-
- Konu Sahibi umudum yok
Ortak aldığımız bir araç var altınlar ile almıştı şuanki değeri500.000 tl değerinde arabanın yarısını talep ettim sadece onun dışında birşey istemedim buna rağmen vermek istemiyor beni çok uğraştıracağına eminim temyiz istinafNe kadarlik bir meblagdan vazgeçiyorsunuz? Vazgeçtiğiniz meblağ hayatinizda onemli bir yere sahip degilse anlasmali bosanin, huzur satin almis olursunuz. Ama onemli miktarda bir para ise pesine düşün derim. Bu miktarın onemliligi kisiye gore degisir
Tabiki para önemli ,ama çok yoruldum kurtulmak istiyorum artık çok ağır geliyor bu süreç bana benim çocuğum yok aramızda hiçbir bağ kalmasın istiyorum.Sonra pişman olursun. Ben 2 çocuğumla boşandım.çocuklar için nafaka alıyorum sadece o bile az görünüyor gözüme. Biraz da altın talep ettim henüz alamadım 1 yıl içinde diye anlaştık keşke almadan tam olarak boşanmasaydım dedim. Valla bu hayatta önce sağlık sonra para önemli. Bırakma hakkını asla
Anlaşma...yaptıkları yanına kar kalmasın..bırak ne kadar sürerse sürsün...sonucu senin açından iyi olsunArkadaşlar merhaba,önceki konularımdan bilenler bilir çekişmeli bir davam var 1,5yıldır sürüyor 2 yıl olacak kendisinin bana yapmadığı kalmadı kusurlu delillerimde var ama şahidim yok onun yalancı şahitleri iftiraları sürekli duruşmayı erteleyen hakim çok yoruldum.Amacı zaten beni yıldırmaktı paraya tapan birisi ben aslında hiçbirşey talep etmeden tek celsede boşanmak istiyordum ama çevre ve aile baskısı yüzünden çekişmeli açtım. Üniversite öğrencisiyim aynı zamanda çalışıyorum bir mesleğim var resmiyette evli olarak görünmek ve bunun hep benim karşıma çıkması ,hayatıma devam edememem beni piskolojik ve fiziksel olarak bitirdi .İki üç gündür düşünüyorum ve kararımı verdim hiçbirşey talep etmeden anlaşacağım bu konudaki tecrübe ve görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim teşekkürler.
Evet 23 yaşındayım çocuk yok bende lanet olsun dedim artıkBoşanma davam yaklaşık 3 yıl sürdü ve 2 çocuğum vardı. Benden aldıklarının hepsini misliyle aldım sonunda ama o kadar yorulduğuma üzüldüğüme değdi mi bilmiyorum, çocuk da yoksa boşverin derim, yaşınız da genç sanırım, önünüze bakın.
Aracı arkadaşının üzerine kaçırdı mal rejmi davası halen sürmekteEvliyken alınan tüm mallar ortak degilmi zaten sizin istemenizle alakalı değil ki mahkemenin bunu yarı yarıya vermesi gerekmezmi ayrıca sizin altinlarinizla alınmış size ait o altınlar video falan varsa altınlarin size takılırken belki delil olabilir.Cok bilgi sahibi değilim bu konularda umarım hakkınızı alırsınız
UMARIM TEŞEKKÜR EDERİM DİLEKLERİNİZ İÇİN.Öncelikle Allah sabır versin diyorum bu süreçte. Sorunuzla ilgili bu bence kişiden kişiye göre değişir. Mesela ben çok yorucu ve yıpratıcı bir süreçte olsa hakkımı aldığım için "en azından değdi" diye düşünüp rahatlarım. O kişinin amacına ulaşması ve hakkımı yemesini hazmedemem. Kendimi sizin yerinize koyuyorum zaten 2 yıl mücadele etmişim sonunu getirmek isterdim. Bir yandan emeklerinize zamanınıza yazık olmasın hakkınızı alın diyorum ama diğer yandan psikolojiniz kaldırmayacaksa sakin kafayla bir daha düşünün derim. Sizin için en doğru kararı verirsiniz umarım.
Eminim kimse için bu para çerez parası değildir hanımefendi.Bende bu durum başıma gelmeden önce tanıdıklarım,çevremdeki insanların nasıl olurda haklarından vazgeçer diye düşünüyordum ama başına gelmeyince anlayamıyormuş insan gözünüz hiçbirşeyi görmüyor bu süreçte.Günlük hayatınızda boşanma aşamasında olduğunuzu söylemek zorunda değilsiniz. 250000 lirayı kazanmak için kaç ay çalışacağınıza bakarak verin kararınızı. Benim için önemli bir miktar mesela, sizin için çerez parasıysa bilemem.
Başıma geldi. Aldım alacağımı en azından protokole yazılı alacağım 105 gram 24 ayar altınım ve bir aracım var. O durumda da gözümüzü açmak zorundayız. Alır bir araba kafanı dağıtırsın. Çok da küçükmüşsün. Hemen de evlenme bence bırak sürmüş zaten dava az daha sabretEminim kimse için bu para çerez parası değildir hanımefendi.Bende bu durum başıma gelmeden önce tanıdıklarım,çevremdeki insanların nasıl olurda haklarından vazgeçer diye düşünüyordum ama başına gelmeyince anlayamıyormuş insan gözünüz hiçbirşeyi görmüyor bu süreçte.
Ne kadar sürdü peki dava itiraz etti miBaşıma geldi. Aldım alacağımı en azından protokole yazılı alacağım 105 gram 24 ayar altınım ve bir aracım var. O durumda da gözümüzü açmak zorundayız. Alır bir araba kafanı dağıtırsın. Çok da küçükmüşsün. Hemen de evlenme bence bırak sürmüş zaten dava az daha sabret
Altınlarınızla alındığını ispatlarsanız arabayı alabilirsiniz. Sizin paranızla alınmış sonuçta.Ayrıca sizin altinlarinizla alınmış size ait o altınlar