- 11 Aralık 2015
- 1.863
- 5.567
- 41
-
- Konu Sahibi suslusirine
Aman İsminizi söyleyinde sizden hukuki destek almayalım Zira beni karalamaktan başka birşey yapmıyorsunHem bilgisiz hem özgüvenli.. 30-40 sayfa cevap yazılınca dava kazanılıyor sanıyor.. buradakilere siz alamadınız ama ben alacağım diye sataşıyor.. Kanuni düzenlemeyi bilmiyor ama kanun böyle diyor. Hakim tecrübesiz diyor :) benim böyle bir karşı tarafım vardı adamın annesi adına taraflar evlenmeden önce alınmış evin yarısını istiyordu :) bir meni müdahale davası açtık şimdi bana 232 bin tl ödemek zorunda kaldı. Hazineye de 136 bin harç ödeyecek. Ona da avukatı çıkma evden demişti o da bana bilmiş bilmiş konuşmuştu. İşte böyle :)
Bu kadar çok yazmak matah bir şey değil. Günün sonunda deliller ve şahitler konuşur. Yazdığınız kadar kanıt gösterme yükümlülüğünüz var. Bunları yapamadıktan sonra dilerseniz kitap yazın.Göreceğiz bakalım karşı taraf avukat iş bilmiyor kendi avukatımı tutmadan 3 kişi ile görüştüm ben. 3-4 sayfa cevap yazıyorlar ben her seferinde 30-40 sayfa yazdım cevapları
Bu dedikleriniz dini anlamamda ise beni alakadar etmiyor ben hukuki yönden bakıyorum olaya. Araştırın bence ikisinide alma hakkım var
Canım sen benden hukuki destek alamazsın zaten. Parasıyla bile olmaz yani :) ben seçilmem seçerimAman İsminizi söyleyinde sizden hukuki destek almayalım Zira beni karalamaktan başka birşey yapmıyorsun
Abla sen adını söyle de toplumda senden uzak duralım esasAman İsminizi söyleyinde sizden hukuki destek almayalım Zira beni karalamaktan başka birşey yapmıyorsun
Bu kadar çok yazmak matah bir şey değil. Günün sonunda deliller ve şahitler konuşur. Yazdığınız kadar kanıt gösterme yükümlülüğünüz var. Bunları yapamadıktan sonra dilerseniz kitap yazın.
Gerçekleri söylüyor sana, gazlamıyor, kafanı saçma sapan şeylerle doldurup paldır küldür düşmeni izlemeye meraklı değil.Aman İsminizi söyleyinde sizden hukuki destek almayalım Zira beni karalamaktan başka birşey yapmıyorsun
15k nafaka alirsaniz avukatinizi paylasin bende cocugum icin aldigim nafakayi arttirma davasi actirayim ahshYa dedimki şuraya içimi dökeyim biraz rahatlarım en azından avukatın söylemediği birşey varsa buradan öğrenirim diye yemediğim linç kalmadı. Ben o nafakayı alırım çatır çatır da yerim göreceksiniz. Buraya 1 ay sonra tekrar yazıcam
Vurucam kırbacı vurucam kırbacıYa dedimki şuraya içimi dökeyim biraz rahatlarım en azından avukatın söylemediği birşey varsa buradan öğrenirim diye yemediğim linç kalmadı. Ben o nafakayı alırım çatır çatır da yerim göreceksiniz. Buraya 1 ay sonra tekrar yazıcam
15 olmasın 7-8e de razıyım15k nafaka alirsaniz avukatinizi paylasin bende cocugum icin aldigim nafakayi arttirma davasi actirayim ahsh
Sanıyorum ki 1 ay sonra üyelik iptali yapmış olursunuzYa dedimki şuraya içimi dökeyim biraz rahatlarım en azından avukatın söylemediği birşey varsa buradan öğrenirim diye yemediğim linç kalmadı. Ben o nafakayı alırım çatır çatır da yerim göreceksiniz. Buraya 1 ay sonra tekrar yazıcam
Bitti ablacım o iş ön inceleme tarihi verildi. 1 ay sonra görüşmek üzereDaha dilekçe teatisi aşamasındalar bir ay sonra nafaka alabileceğine inanıyorbu adalet sistemi
Üzer seni