Yazdım yazdım sildim, 6 senedir böyle olan adamdan 3-5 yaşında iki çocuk yapmışsınız. Sizi döverken onları da dövüyormuş ve ilk günden ayrılmamışsınız. Alttan almaya hakkınız var mıydı, tek başınıza dayak yemiyormuşsunuz çocukların adına da karar verip kalmışsınız. Sarhoş adam çocukları boğsa öldürse belki ceza bile almazdı madde etkisindeydi diye.
Avukatınız yok mu, size yol göstermiyor mu? Mesela ev sahibiniz görmüş, şahitlik yapmaz mı? Hem annelerini hem de çocuklarını dövüyordu ben polisi aradım
Alkolik, çoluk çocuk demeden gözü dönüp döven adama yatılıyı bırak gözetimsiz bile çocuk vermezler diye düşünüyorum ama bu işler avukatsız zor. Küçük önemsiz ayrıntı, kim dinler ki bunu dediğiniz bir olay bile elinizi zayıflatır. En basiti madem ben böyleydim niye ikinci çocuğumuz oldu, niye o zaman ayrılmadı evi terk etmedi boşanma davası açmadı... diyebilir. Avukatınız ve avukat tutacak paranız yoksa bir kadın derneğiyle irtibata geçin, en azından dava dilekçenizi vs incelesinler.Haklısınız ama severek tanıyarak evlendiydim ilk sene hiç böyle biri degildi hamileliklten sonra devamlı alkol almaya başlayıp ileri gidince doğumdan sonra annemde kaldydim bir süre düzelmeye çalışınca çocuğum ayrı büyümesin diye geri gelip bir düzen kuralım dedim tam düzen kurdum derken üç sene içinde hepten bozdu kendi boşanma açmaya kalktığımda ikinciye hamile olduğumu öğrendim tekrar başımı eğip geri döndüm ama işler dahada kotuye gitti çocuklarımın yanında itip kakmalar vurmalar onları korumaya çalışıyordum ev sahibim herşeye şahit direk polisi aradık artık şikayetçi olup dava açtım tek korkum onları yatılı alma ihtimali olursa can sagligi yok elimden ne gelir ne yapabilirim
Alkolik, çoluk çocuk demeden gözü dönüp döven adama yatılıyı bırak gözetimsiz bile çocuk vermezler diye düşünüyorum ama bu işler avukatsız zor. Küçük önemsiz ayrıntı, kim dinler ki bunu dediğiniz bir olay bile elinizi zayıflatır. En basiti madem ben böyleydim niye ikinci çocuğumuz oldu, niye o zaman ayrılmadı evi terk etmedi boşanma davası açmadı... diyebilir. Avukatınız ve avukat tutacak paranız yoksa bir kadın derneğiyle irtibata geçin, en azından dava dilekçenizi vs incelesi
Çok sağolun su saatlere kadar oturup halen ne yapabilirim onlari nasıl kurtabilirim diye düşünüyorum sonradan görme bı alkolik babaları olduğu için pişmanım onlara bunları yaşattığım için ap ayrı pişmanım elimden geldiğince kurtarmaya çalışıyorumÇocukların küçük çalışıyorsanda hiç korkma şahitleri mutlaka dinlettir ama tabi yinede bayramda ve bazı özel zamanlarda yatılı verebilir ama zaten böyle bir baba zamanla çocuklarını almayıda bırakıyor emin ol güçlü ol ayakta dimdik dur. ben sadece gecenin şu saatinde çocuklarımıza böyle adamları baba diye seçtiğimize üzülüyorum
Çok sağolun su saatlere kadar oturup halen ne yapabilirim onlari nasıl kurtabilirim diye düşünüyorum sonradan görme bı alkolik babaları olduğu için pişmanım onlara bunları yaşattığım için ap ayrı pişmanım elimden geldiğince kurtarmaya çalışıyorum
Çok sağolun sinir olduğum yerde çocuğum çocuğum demiyordu boşanma davası açılınca çocuğum oldu çocuklarına her gün görmek istemeye başladı evden atan kendisiyken Rabbim ıslah etsin devletimizde görür hak verir inşallahSonradan görmeleri çok daha ayrı bir konu aslında Rabbim bu adamlara herşeyi verdi para verdi iş verdi çocuk verdi aş verdi şükredeceklerine verdikçe azdılar merak etme sen güçlü dur. Zamanla onun rezilliğini izlersin
İlerleyen günlerde kendi seviyesinde birini bulunca çocuklarını unutuyorlar endişelenmeÇok sağolun sinir olduğum yerde çocuğum çocuğum demiyordu boşanma davası açılınca çocuğum oldu çocuklarına her gün görmek istemeye başladı evden atan kendisiyken Rabbim ıslah etsin devletimizde görür hak verir inşallah
İnşallah öyle olurda kurtarırım çocuklarımı sağolun desteğiniz icinİlerleyen günlerde kendi seviyesinde birini bulunca çocuklarını unutuyorlar endişelenme